Állkapocs panaszok kezelése gyógytorna segítségével - állkapocs torna
Hívás!Bejelentkezés!
 • ÁLLKAPOCS FÁJDALOM, KATTOGÁS, SZÁJZÁR, FÜLZÚGÁS? AZ ÁLLKAPOCS GYÓGYTORNA SEGÍT!

  Állkapocs gyógytornával maradandóan elmúlhatnak panaszai. Foglaljon időpontot és várakozás nélkül fogadjuk!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Az állkapocs-ízületi gyógytornával megszabadulhat fájdalmától!

 

Varga Bernadett vagyok, állkapocs specialista gyógytornász . 4 éve kezelek sikeresen állkapocs problémákat. A gyógytornátó Önnek is:

Fogászati kezelése után megszűnik fájdalma, csökken szájzára

Fejfájása, fülzúgása, fülcsengése csökkenhet

Éjszakai fogcsikorgatása javulhat, a rágás, beszéd újra fájdalommentes lesz

Állkapocs kattogása, fájdalma maradandóan enyhülhet

Közérzete javulhat, alvása nyugodtabb lesz

Ismerje meg állkapocs specialista gyógytornászunkat!

Kattintson Betti fényképére a teljes bemutatkozó oldalához, vagy foglaljon időpontot hozzá állkapocs állapotfelmérésre a zöld gomb megnyomásával!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Mi okozhat állkapocs ízületi panaszokat?

Fogászati kezelést követően

A rágóizmok kifáradnak, feszessé és fájdalmassá válnak, illetve előfordulhat, hogy annyira befeszülnek az izmok, hogy szájnyitási korlátozottságot, szájzárat okoznak. 

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna fogászat után

Gyógytornával csökkenthető az izomfeszülésből adódó fájdalom, megszüntethető a szájzár.

 

 

Fogpótlást követően

Fogpótlási kezelés után megváltozik a harapás, ezáltal megváltozik az állkapocsízületet és a rágóizmokat érő terhelés. Az aszimmetrikus terhelés következtében megváltozik a fej helyzete, amely hatással van a nyaki gerincszakasz és az alsóbb struktúrák terhelésére, ezáltal befolyásolja a testtartást. A megváltozott testtartás  következtében az izmokat, csontokat és az ízületeket érő terhelés eltér az élettanitól, ami mozgásszervi panaszok sorát okozhatja kezdődve állkapocsízületi problémákkal, de nyak, váll-, csípő- és térdfájdalomhoz is vezethet.

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna fogpótlás után

A teljes gyógyuláshoz, a harapás helyreállítása mellett, állkapocsízületi fizioterápia és testtartás korrekció szükséges

 

 

Fülzúgás, fülcsengés

Ha gyakori vagy folyamatos fülzúgással szenved, és nem segített semmilyen orvosi vizsgálat, akkor előfordulhat, hogy panaszait az egyik rágóizom feszessége okozza. A fenti izom hozzá kapcsolódik az állkapocsízületi koronghoz, ami egy kötőszöveti résszel tovább kapcsolódik a belsőfülhöz. Ha az adott rágóizom feszülés alatt van, „húzza” magával az egész rendszert, ami fülzúgást eredményez a szervezetben.

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna a fülzúgáson

Megoldásként aktív és passzív tornagyakorlatokkal célszerű lazítani a rágóizmot, ha sikerül megszűntetni a folyamatos feszülést, abbamarad a fülcsengés.

Éjszakai fogcsikorgatás, napközben szorítás

Ha éjszaka csikorgatja a fogait vagy napközben sok stressz-hatás éri és sokat tartja összeszorítva a fogait, esetleg fájdalmas a beszéd, ásítás, szájnyitás vagy az evés, akkor jelentős enyhülést hozhat az állkapocsízületi gyógytorna. A fogsorok hosszan tartó szorítása következtében a rágóizmok túlterhelődnek, feszessé válnak.

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna a szorításon / fogcsikorgatáson

A folyamatos feszülésben lévő izmokat specifikus feladatokkal és nyújtásokkal újra megtanítjuk lazítani ezzel csökkentve az izomfeszülésből adódó állkapocsízületi fájdalmat.

 

 

Szájzár, szájnyitási korlátozottság

Hosszan tartó fogászati kezelés vagy nagyobb nyitás (például almába harapás, nagyobb nevetés) után hirtelen kialakulhat szájnyitási nehezítettség, mely gyakran együtt jár állkapocsízületi recsegéssel, kattogással. Előfordulhat az is, hogy a nyitási fájdalom és korlátozottság lassan kúszik be a mindennapjainkba. Mindkét esetben panaszmentessé válhat az állkapocsízületi gyógytorna segítségével.

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna a szájzáron

Manuális technikával, ízületi mobilizációval, aktív tornagyakorlatokkal, lazítótechnikákkal, hétköznapi életvitelre vonatkozó tanácsadással panaszmentessé válhat.

 

 

Állkapocsízületi arthrosis

Az állkapocsízületi arthrosis az ízület degeneratív elváltozása, mely a porcszövet nagymértékű pusztuásával jár. Egészséges ízületi struktúra során a porckorong feladata a statikus (fogszorítás, fogcsikorgatás) és dinamikus (rágás) mechanikai igénybevétel enyhítése. Arthrotikus állkapocsízületben az ízületi korong nem, vagy csak csökkent mértékben tudja ellátni a szerepét, ami nagyfokú fájdalomhoz vezet és gyakran együtt jár állkapocsízületi recsegéssel, ropogással.

Így segít az állkapocsízületi gyógytorna az arthrosis-on

A kezelés során nagy hangsúlyt fektetünk az ízület lazítására, mely jelentősen csökkenti az állkapocsízületi fájdalmat.

 

Kiderítjük, hogy milyen mozgásszervi vagy állkapocsra visszavezethető ok áll panaszai mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok, elváltozások és milyen életvitelbeli szokások állnak fájdalmai mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük állkapocs panaszait, hogy a természetes egyensúly helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 15 alkalom után megszabadulhat panaszaitól, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

“Az elején ódzkodtam a gyógytornától, de szerencsére hamar elmúlt minden félelmem mert Judit nagyon figyel arra, hogy csak addig menjünk el, ami még nem okoz fájdalmat."
Pál ZoltánBudapest
“Mercédesz nagyon kedves és türelmes, nagyon örülök, hogy rátok találtam. Már mindent kipróbáltam a hátfájásra, és nem gondoltam volna, hogy a gyógytorna lesz, az ami a legjobban segít."
Urbányi KláraFót
“A google keresőben találtam meg az oldalukat és szimpatikus volt, amit a weboldalon írtak magukról. Az ülőmunka miatt fáj a derekam, a körzeti orvos mauálterápiát írt fel. Balázshoz járok és meg vagyok elégedve. Ajánlom őket.”
Bálint TamásBudaörs

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást állkapocs panaszain!
Varga Bernadett – Állkapocs specialista gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-50-50-3
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen felmérjük panaszait, rámutatunk fájdalmai okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • A rendszeres gyógytornának köszönhetően hétről hétre enyhülnek panaszai.
 • 10-15 alkalom pedig elegendő lehet a teljes gyógyuláshoz.

Időpontot foglalok!