Kérjen visszahívást vagy jelentkezzen be gyógytornára online!
Hívás!Bejelentkezés!
  • Kérjen visszahívást!

    Kérdése van? Bejelentkezés előtt beszélne velünk? Töltse ki ezt az űrlapot és 1 munkanapon belül visszahívjuk! Bejelentkezne? Görgessen lejjebb ↓ online időpontfoglaló naptárunkhoz!

    Visszahívás

↓ Itt jelentkezzen be rendelőnkbe, online! ↓

Inkább a gyors időpontfoglalást szereti? Online rendszerünk segítségével néhány kattintással lefoglalhatja időpontját!

A zöld gomb megnyomása után először válassza ki a panasza típusát!

Utána a gyógytornászt akihez jönne!

Végül a konkrét időpont következik.

Adatai megadásával véglegesíti a foglalást!

A rendszer lefoglalta az időpontját, amelyről emlékeztető e-mailt is küldünk!

Bejelentkezem online!

 

Hogyan zajlik az első alkalom, az állapotfelmérés?

Az első alkalom minden esetben egy 1 órás nagyon részletes és mindenre kiterjedő állapotfelmérés.

Ilyenkor gyógytornásza kérdésekkel, orvosi leletei alapján, illetve célzott mozgásvizsgálatokkal pontosan felméri panaszai jellegét, súlyosságát és ami a legfontosabb: a fájdalmát kiváltó okot.

A gyógytorna hatékonysága ugyanis abban rejlik, hogy a testünket egy egészként kezeli, ezért sok más kezeléssel ellentétben nem áll meg a tünetek kezelgetésénél, hanem a fájdalom okát lokalizálja és célzott gyakorlatokkal a kiváltó okot gyógyítja meg.

Az első, állapotfelmérés alkalmával így pontosan kiderítjük fájdalmai okát és ehhez, illetve az egyéni életritmusához és tűrőképességéhez mérten kialakítunk az Ön számára egy személyre szabott kezelési tervet.

A későbbi alkalmakon pedig ezen a kezelési terven, és a célzott gyakorlatokon haladunk végig egészen addig, amíg a legtöbb eredményt el nem érjük fájdalmai meggyógyításában.

Kezeléseinken többféle módszert alkalmazunk (McKenzie terápia, manálterápia, fascia kezelés, taping, nyújtás, rehabilitáció, szegmentális stabilizáció) és bizonyos esetekben otthon végezhető gyakorlatokat is megtanítunk Önnek.

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Várjuk Önt Batthyány téri csendes és tágas rendelőnkbe!

A Batthyány tértől 3 percnyi, a Margit hídtól 7 percnyi sétára vagyunk, a Vitéz utca 9. szám alatt. Ez egy újépítésű társasház, a kapucsengőn a Gyógytornászom.hu -t keresse, a lifttel pedig a 4.emeletre jöjjön, a jobb oldali ajtóhoz. A környéken bőven talál parkolóhelyet. Hétfőtől péntekig, 8-tól 20 óráig vagyunk nyitva. Időpontot foglalni telefonon a 06-30-50-50-50-3 számon, vagy online, ide kattintva tud.