Craniosacralis terápia
Hívás!Bejelentkezés!
 • MOZGÁSSZERVI FÁJDALMA VAN? ISMERJE MEG A CRANIOSACRALIS TERÁPIÁT!

  Fáj a dereka, a háta? A stressztől görcsbe rándulnak izmai? Próbálja ki a craniosacralis terápiát és éljen újra fájdalom nélkül! Foglaljon időpontot gyógytornánkra!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ismerje meg a craniosacralis terápiát!

A craniosacralis terápia egy olyan különleges manuális terápia, amely a szervezet craniosacralis rendszerére hat, így segíti elő az öngyógyító folyamatok beindulását mozgásszervi fájdalmak esetén is.

Alkalmazása igen sokrétű, többek között derék- és hátfájdalom esetén, sportsérülések után is ajánlott, akár más konzervatív kezelésekkel, mozgásterápiákkal együtt.

A terápia fő célja a szervezet úgynevezett craniosacralis rendszerének harmonizálása, az itt keletkezett blokkok oldása. Ha újra helyreáll a kiegyensúlyozott működés, a mozgásszervi fájdalmak is enyhülhetnek.

A craniosacralis rendszerre egy John E. Upledger nevű amerikai osteopatha orvos irányította rá a figyelmet kutatásaival az 1970-as években. Később ő dolgozta ki a craniosacralis terápia anatómiai alapokon nyugvó elméletét és átfogó kezelési módszerét is. Mára több száz országban dolgoznak craniosacralis terapeuták, a kezelés jótékony hatását egyre többen tapasztalják meg.

De mi is az a craniosacralis rendszer és miért fontos, hogy jól működjön?

A cranium a koponya neve latinul, a sacrum pedig a keresztcsonté, amely a kismedence hátsó falát alkotja. Ebből már sejthető, hogy a craniosacralis rendszer a testünknek a koponyától a keresztcsontig tartó szakaszát jelenti, mely magában foglalja a gerincoszlopot is.

A craniosacralis rendszer a szív- és érrendszer, valamint a légzőszervek mellett szervezetünk harmadik fő pulzáló élettani rendszere. Szerepe, hogy az agyi-gerincvelői folyadék szabad áramlásáról gondoskodjon. Az agyi-gerincvelői folyadék állandó ritmusban áramlik, ennek eltérései fontos információt jelentenek a terapeutának. A craniosacralis rendszer igen fontos részét képezik a kötőszöveti hártyák, a fasciák is. Az itt keletkezett feszültség, valamint az agyi-gerincvelői folyadék keringésének felborulása az egész szervezeted működésére hatással van.

Az egészségi problémákról eszerint alapvetően két dolog tehet:

(1) a test kötőszövetes rendszerében, a fasciákban keletkező blokkok,
(2) valamint a koponyacsontok elmozdulásai.

 

 • A terápia elmélete szerint, ha a fasciákban blokkok, akadályok keletkeznek, az könnyen összezavarja a craniosacralis rendszert és testünkben szinte bárhol fájdalomhoz vezethet. Többek között csontjainkban, izmainkban, ínszalagjainkban, ízületeinkben is. Vagyis a mozgásszervi fájdalmak oka lényegében nem más, mint a fasciák túlzott feszültsége.

 

 • A koponyacsontok szabad mozgásának felborulása szintén gondot okozhat a craniosacralis rendszer működésében. A koponya csontjai természetesen nem különállóak, hiszen az agyat meg kell védeniük. De ahogyan Upledger felismerte, létrejönnek mozgások. Ha ezek nem megfelelőek, az szintén felboríthatja a rendszer működését.

 

A terápia manuálisan, finom, gyengéd érintésekkel, mikromanipulációval oldja ezeket a blokkokat, ezzel az egész szervezetedre jótékony hatást gyakorolhat, a csont- és izomrendszeren túl az immunrendszerre, idegrendszerre, emésztőrendszerre egyaránt.

Mikor ajánljuk Önnek a craniosacralis terápiát?

 

 • A legváltozatosabb mozgásszervi fájdalmak csökkentésére, nyak-, váll-, derék-, hát-, térd- vagy bokafájás esetén egyaránt. Akkor is, ha fájdalma már hosszabb ideje fennáll.

 

 • Stresszoldásra, a stresszel összefüggő mozgásszervi panaszok enyhítésére.

 

 • A sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció kiegészítésére. Az izmok, ízületek regenerációjának elősegítésére, a későbbi sérülések kivédésére.

 

Olyan betegségek esetén, ahol a koponyaűri nyomás megváltozhat (például akut agyvérzés, koponya- vagy csigolyatörés), nem végezhető a terápia.

Így zajlik a craniosacralis terápia

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben zajlik a kezelés? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot! Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a craniosacralis terápiával foglalkozó szakemberünket.

• A kezelés első lépése a különleges állapotfelmérés.

A hagyományos mozgásterápiák előtti állapotfelmérés általában azzal kezdődik, hogy a gyógytornász kérdéseket tesz fel Önnek aktuális mozgásszervi panaszairól (a fájdalom intenzitásáról, gyakoriságáról, kisugárzásáról) és további célirányos kérdések segítségével megismeri az Ön kórtörténetét.

Nos, ez a craniosacralis terápia esetében sincs másképp.
Ám van valami, amiért ez az állapotfelmérés különleges. A terapeuta kitapintja az Ön testének különböző pontjain a craniosacralis ritmust, amelynek átlagtól való eltérése fontos információ számára arról, milyen probléma keletkezett a craniosacralis rendszerben.

Ezt követően történik a személyre szabott, egyéni kezelési terv felállítása. Arra törekszünk, hogy a legteljesebb mértékben az Ön állapotához, panaszaihoz, céljaihoz szabjuk a craniosacralis kezelést. A craniosacralis terápia más kezelési módszerekkel összhangban, egyidejűleg is alkalmazható. Ha igényli, javaslatot teszünk arra is, mely más fizioterápiás kezelésünk lehet még számára ideális.

• Következik a craniosacralis kezelés.

A kezelés manuálisan, kézmozdulatokkal történik. Önnek nem kell semmit tennie, csak ellazulni. Miközben kényelemben fekszik a kezelőágyon, a terapeuta a lágy mikromanipulációs mozdulatokkal gyakorol hatást a craniosacralis rendszer blokkjaira. A rendkívül finom érintésekkel korrigálja a koponyacsontok mikromozgásait, elhárítja az akadályokat a gerincvelői folyadék áramlása elől, és oldja a fasciák blokkjait.

Az érintések nem járnak fájdalommal, sőt, inkább nagyon kellemesek. Sokan számolnak be arról, hogy egy-egy kezelés után nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, valósággal feltöltődnek.

Milyen jótékony hatásokra számíthat?

 

 • Csökkenhet mozgásszervi fájdalma. (A koponyacsontok mikromozgásainak korrigálásával, valamint a fasciák blokkjainak oldásával a fájdalom oka szűnhet meg, a craniosacralis rendszer harmóniájának felborulása.)

 

 • Felgyorsulhatnak az öngyógyító folyamatok. A teste képes lehet arra, hogy maga is regenerálja az izmok, ízületek mikrosérüléseit. A craniosacralis terápia megadja azt a kezdőlökést, amitől ezek a jótékony folyamatok erőre kaphatnak.

 

 • A craniosacralis terápia segít abban, hogy Ön könnyebben megbirkózzon a mozgásszervi fájdalmat okozó stresszel, feszültséggel. A tartós stressz a hát- vagy derékfájás egyik fő rizikófaktora. Szó szerint oldódhat a feszültség, nemcsak a relaxált állapot miatt, hanem azért is, mert a fasciákban lévő feszesség is oldódik. A terápia javíthatja az életminőséget, jó közérzetet eredményezhet.

 

 • A sportsérülések gyógyulása is simább, gördülékenyebb lehet, szervezete öngyógyító képességei itt is aktivizálódhatnak.

 

Miért pont nálunk vegye igénybe a craniosacralis terápiát?

Craniosacralis terápiát kizárólag speciálisan képzett egészségügyi szakember végezhet.

Magyarországon a nemzetközi Upledger intézetet képviselő Upledger Institute Hungary végzi a craniosacralis terapeuták képzését, több szinten is.

Rendelőnkben olyan profi gyógytornászok segítségével próbálhatod ki a craniosacralis terápiát, akik rendelkeznek a szükséges egészségügyi alapdiplomával és a fenti képesítések megszerzését bizonyító oklevelekkel is.

Ez a komplex tudás és a megszerzett gyakorlat garantálja, hogy nálunk Ön biztos kezekben lesz.

Gyógytornászainktól a személyre szabott terápiás terven felül ráadásul a mozgásszervi panaszai kezelését kiegészítő életmódbeli tanácsokat is kap.

A kezeléseket megnyugtató, harmóniát sugárzó környezetben végezzük, ez jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a terápia segítsen ellazulni, megbirkózni a stresszel.

Találkozzunk mielőbb, indítsa be az öngyógyító folyamatokat és mondjon búcsút a fájdalomnak!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe a Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljait is átbeszélik a gyógytornászával.

Ezt követően pedig elindul a személyre szabott és rendszeres terápia, amely szépen lassan elvezeti Önt egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Egy rendelő, ami nem csak a panaszairól, hanem Önről szól!

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

Gyógytornászaink az alábbi kezeléseket alkalmazzák

Melyik alkalmas a fájdalmai kezelésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Craniosacralis terápia

Érintésen alapuló gyógymód

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületek:  Derékfájdalom, porckorong problémák, isiász, ülésből adódó derékfájdalom, preventív törzs- és derékerősítés, hátfájdalom, rossz testtartás, előre esett vállak, nyakfájdalom, feszes nyakizmok, nyaki porckorong probléma, tartáskorrekció, csípőkopás, porckopás, futó térd, térd instabilitás, térdkalács körüli panaszok, bokaficam, rándulás, boka instabilitás.

Rendelési idő

Kedd, pé., szo délelőtt, csütörtök: du. Bejelentkezés Tamarához!
Jobban megismerné Tamarát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Tamara bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések, izom-, ín-, szalagszakadás, törés, ficam utáni rehabilitáció, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai, isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció, Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Egyensúly, koordináció fejlesztés, senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés  Tartáskorrekció, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai ,protézis beültetés

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció,  Derék-, hát- és nyakfájdalom,
Porckorong előboltosulás vagy -sérv, Tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak egyaránt, Törzsstabilizáció – „core” izmok erősítése, Felkészítés a sportra – Ülő munka után mozognék : mit, hogyan és mit ne…Személyre szabott tanácsok, rávezető gyakorlatok

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: gerincsérvek, idegfájdalmak, helytelen testtartás, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, ortopédiai műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), reumatológiai panaszok,
“befagyott váll” (PHS) ,krónikus vagy akut derékbántalmak (pl. lumboischialgia, ülőideggyulladás, SPA=Bechterew-kór, DISH=Forestier-szindróma stb.), gerincműtétek utáni rehabilitáció
nyaki panaszok és fejfájások (cervicobrachialgia, nyaki gerincsérv),  porckopások, rotátorköpeny

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Parkinson-kóros betegek, porckorong kiboltosulás/sérv, lumbágó, isiász, lumboischialgia, ülőidegzsába, derékfájás, lábzsibbadás, lábfájdalom, égő érzés a lábban,
achilles fájdalom, talpfájdalom, saroksarkantyú, tenisz/golf könyök, bicepsz ín fájdalma, “futó térd”
Az ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció, Gyógymasszázs., Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése
Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás kezelése, Fülzúgás, fülcsengés kezelése.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: gerinc eredetű, és a nyak – vállövi panaszok kezelése, sportsérülések,
a McKenzie terápia, a fascia terápia, és a funkcionális tréning,speciális kommunikációt igénylő páciensek (gyerekek és felnőttek) komplex fizioterápiás ellátása, nyaki gerincen végzett discectomia (porckorongsérv eltávolítása), fúziós és protézis műtétek, AC-, váll-, könyökficam, felső végtagi törés, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések kezelése, rotátorköpeny rekonstrukció
az ágyéki gerincen végzett discectomia, decompressio, fúziós – stabilizációs műtétek
alsóvégtagi (főként a boka ízületi) ficam, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát, Hátfájás, Derékfájás (lumbágó,isiász), Gerincsérv, Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés, rehabilitáció, Korzettkezelés, Szájzár, szájnyitási korlátozottság, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés, Állkapocsízület traumás sérülések, Senior torna.

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk Önt, hogy a gyógyulásoa, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

Gyógytorna árlista

Az első online videós alkalom magában foglalja a konzultációt + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további online alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül egységes árú. A fizetés előre utalással történik, és ha Ön rendelkezik egészségpénztárral, a számlát ki tudjuk állítani az egészségpénztárára is!

2. alkalomtól: Személyes gyógytorna
9.500 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
2. alkalomtól: Online gyógytorna
6.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • / alkalom (50 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
1.alkalom: Online konzultáció
7.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
1. alkalom: Személyes állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A rendelőnkben
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
2. alkalomtól: Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Jelentkezzen be hozzánk!

Kényelmesen, telefonálás nélkül az alábbi gombra kattintva:

Időpontot foglalok!

vagy a 06-30-50-MUTASD -as telefonszámon!

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első online konzultációval nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az első konzultáció árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt a konzultáció az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.