Gerincsérv kezelése gyógytorna segítségével - Gerincfájdalom gerinctorna
Hívás!Bejelentkezés!
 • GERINCPANASZ, GERINCSÉRV? A MCKENZIE TORNÁVAL GYÓGYÍTHATÓ!

  Mckenzie gyógytornával műtét nélkül, maradandóan meggyógyulhat gerincsérve és gerincfájdalma. Foglaljon időpontot és várakozás nélkül fogadjuk!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

A Mckenzie gyógytorna a tünetek helyett, gerincsérve okát veszi célba!

Hogyan gyógyítjuk a gerincproblémákat? 1 perces videónkból kiderül!

 

Berczi Miklós vagyok, gerinc gyógytornász, Mckenzie terapeuta. 7 éve kezelek sikeresen gerincpanaszokat. A McKenzie gyógytornától Önnek is:

Már 5 alkalom után csökkenhetnek  derék-, nyak- és csípőfájdalmai

Gerincsérve műtét nélkül gyógyulhat

Megtanulja, hogyan kerülje el a sérv kiújulását

Újra szabadon hajolhat, mozoghat, sportolhat

Közérzete javulhat, alvása nyugodtabb lesz

Válasszon gerinc specialistáink közül!

Több szakemberünk is foglalkozik a gerincpanaszok és a porckorongsérv kezelésével. Válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Mit tehet Ön, ha gerincpanasza / gerincsérve van?

1. Tüneti kezelések

Próbálkozhat a tüneteket elnyomva fájdalomcsillapító gyógyszerekkel, lazító krémekkel, masszázzsal, csontkovácsolással, szteroid injekcióval, vagy lecserélheti a párnáját /székét is, amelyek mind-mind egy időre ugyan megszüntetik gerincfájdalmát, de mivel a fájdalmat kiváltó ok ugyanúgy jelen van az életében, a fájdalom visszajöhet.

2. Műtét

Lehet, hogy gerincsérvét megműtik ezzel átmenetileg elmúlhatnak fájdalmai, de porckorongsérve megfelelő rehabilitáció hiányában és a mindennapokban alkalmazott helyes tartás megtanulása nélkül kiújulhat és fájdalma újra visszatérhet.

3. Gyógyítás

Kezelésbe veheti rögtön az okokat is, azaz a gerincfájdalma / sérve mögött álló megváltozott gerinctartását. Célzott gyógytornával újra megtaníthatja testét a helyes tartásra, megerősítheti izmait illetve a helyes technika elsajátításával képes lesz önmagát is kezelni, így gerincfájdalma maradandóan megszűnik.

De mi az oka a gerincsérvnek? Miért fáj a gerincem?

Amióta az ember 2 lábra állt, gerincünk fokozatosan ki van téve a fizikai terheléseknek, amit a 21. századi életmód csak tovább súlyosbít. A gerincproblémák változó helyeken jelentkezhetnek, hiszen a gerincnek több szakasza van (nyaki, háti, ágyéki). Ráadásul az oka is többféle lehet, hiszen a gerincoszlopot a következő főbb részek alkotják:

 • csigolyák
 • porckorongok
 • kisízületek / szalagok
 • és izmok / idegek

amelyek közül bármelyik alkotóelem sérülése vagy nem megfelelő terhelése már gerincfájdalomhoz vezethet. Leggyakrabban egyébként a porckorongok sérülnek.

 

A gerincsérv vagy porckorongsérv az a folyamat, amikor a hosszú idő óta fennálló, nem megfelelő, jellemzően függőleges terhelés miatt a gerincoszlopot alkotó egyik -másik porckorong  kocsonyás, zselészerű belső része kiszabadul az őt közrefogó rostos gyűrűből és egyenesen „ránehezedik” a gerincvelőből kilépő idegekre, ami így erős fájdalmat okoz. A fájdalom jelentkezhet a nyakban, a derékban, de akár az ágyéki szakaszon is, attól függően, hogy a sérves porckorong a gerinc mely részén helyezkedik el. A porckorongsérv kezdeti fázisa szinte teljesen tünetmentes is lehet.

 

A gerincsérv / porckorongsérv stádiumai:

 

 • Az 1.szakasz a porckorong előboltosulás a gerincsérv legenyhébb formája. Ilyenkor még csak a kocsonyás mag mozdul el a helyéről, a rostos külső gyűrű folytonossága nem szakad meg. Ebben az esetben a páciens lehet tünetmentes, de ugyanúgy lehetnek végtagba sugárzó tünetei, mint gyöki kompresszió esetén. Ez általában egyén függő.

 

 • A 2. szakasz a porckorong kiboltosulás / kitüremkedés: Az évek során összeadódott terhelés hatására vagy hirtelen rossz mozdulat következtében a már károsodott szövet tovább sérül, így a porckorong hátsó része kitüremkedhet, amely nyomhatja az ideggyököt, de ideg érintettség nélkül is különböző akár kisugárzó fájdalmakhoz (nyakfájás, felkarba, egész karba kisugárzó fájdalom, derékfájás, farizomba, combba, lábszárba vagy egészen a lábujjakig kisugárzó fájdalom, hátfájás) vezethet.

 • A 3. szakasz a gerincsérv / porckorongsérv: Ha a porckorong már annyira elfáradt, hogy a legkülső rostos gyűrű folytonossága is megszakad és a benne lévő kocsonyás anyag kifolyik, akkor beszélünk kiszakadt sérvről. A kiszakadt sérv helyén gyulladás alakul ki, amely már komolyabb állandó tüneteket okozhat (erős fájdalom, végtagzsibbadás, égő érzet, mozgásbeszűkülés). A McKenzie módszerrel ezt a kocsonyás anyagot, az akut gyulladásos időszak lezajlása után lassan és fokozatosan vissza tudjuk “terelgetni” a porckorongon belülre, illetve ott is tartjuk azzal, hogy gerincünket megfelelően terheljük, figyelünk tartásunkra és helyesen, valamint rendszeresen végezzük a terapeuta által javasolt gyakorlatokat. Így a fájdalom tartósan elmúlhat.

 

De miért sérvesednek a porckorongok?

Leegyszerűsítve azt lehet mondani, hogy általában 2 okból:

 • vagy egy hirtelen, rossz mozdulat / külső behatás hatására
 • vagy hosszú időn keresztül fennálló egyoldalú / rossz tartás, statikai elváltozás miatt

Konkrétabban pedig a gerincsérv  oka lehet:

 

 

Váratlan erőhatás miatti porckorongsérv

Közvetlen kiváltó ok lehet egy rossz mozdulat, vagy egy nehéz tárgy felemelése, ami a megszokottnál nagyobb terhelést ró a gerincoszlopra és a csigolyák közötti szalagokra és porcokra.

Így segít a Mckenzie torna a sérülés miatti gerincsérven

A Mckenzie módszer segít, hogy a váratlan erőhatások következtében sérült szövet meggyógyulhasson, illetve a gyakorlatok rendszeres és szabályos végrehajtásának következményeként a sérvet okozó kocsonyás anyag, lassan visszaterelhető a porckorongon belülre. Ezen felül pedig megtanuljuk azt, hogy a további károsodást a mindennapos életmódunk során is  megelőzzük.

 

 

Korral járó gerincelváltozások

A porckorongok sérvesedésének legfőbb oka a korral járó sérülékenységükben van – még akkor is, ha nem derül ki pontosan, mi volt a sérv közvetlen kiváltó oka. A porckorongok külső, többrétegű falát kollagén alkotja, a belső mag pedig jórészt vizet tartalmaz és gél halmazállapotú. Már 20-30 éves kor körül elindul a porckorongok lassú degenerációja: az anyagcseréjük romlik, a belső mag folyadéktartalma csökken, a külső gyűrű is gyengül, töredezik. Egyre könnyebben tesz kárt a porckorongban a váratlan megerőltetés, az extrém edzés.

Így segít a Mckenzie torna a korral járó gerincsérven

A gerinc káros terheléseinek valamint a nem megfelelő pozíciók elkerülésének érdekében segítenek a speciális gyakorlatok, amelyeket a terapeutával begyakorolva otthon is el lehet majd végezni.

 

 

Rendszeres helytelen emelés

Ön hogyan emelne fel a földről egy nehéz dobozt? Az emberek többsége sajnos a lábai helyett inkább a hátizmait terheli, vagyis nem guggol le, mielőtt nehezet emelne. A helytelen emelés hosszútávon az izmokat, ízületeket, szalagokat egyaránt megviseli.

Így segít a Mckenzie torna helytelen emelés matti gerincsérven

Részletes mozgásvizsgálatot követően feltárjuk a problémás területeket, majd pedig elsajátítjuk az emelések és a hétköznapi mozdulatok helyes elvégzésének módját.

 

 

Egyoldalú terhelés

A gerincünket, hátizmainkat egyszerűen elfelejtjük erősíteni, óvni a folytonos rohanásban. Az edzés, és a túlzottan egyoldalú pozícióban végzett munkák (mindig ugyanazzal a kézzel, ugyanazon az oldalon, ugyanarra fordulva dolgozni, tartósan görnyedt vagy előrehajolt helyzet) mind mind felboríthatják a gerinc statikai egyensúlyát, ami idővel gerincsérvhez vezethet.

Így segít a Mckenzie torna az egyoldalú terhelés miatti gerincpanaszokon

Ebben az esetben is a megelőzésre összpontosítunk, valamint arra, hogy megfelelő kompenzáló gyakorlatokkal újra megteremtsük az egyensúlyt.

 

 

Hosszan tartó ülőhelyzet

Az ülőmunka vagy a hosszan tartó autóvezetés ugyancsak kockázati tényező, mind a gerincfájdalom, mind a porckopás esetében, hiszen ilyenkor a test hosszú időn keresztül kényszertartást vesz fel.

Így segít a Mckenzie torna az ülőmunka miatti gerincpanaszokon

A terapeauta segítségével megtanuljuk a helyes tartást ülés közben, illetve megerősítjük azokat az izmokat amelyek az eddigi hibás tartás miatt ki lettek kapcsolva. 

 

 

Mozgáshiány

A rendszeres mozgás hiányában a gerinctámasztó izmaink elgyengülnek, így a porckorongok idővel elmozdulhatnak ami szintén gerincsérvhez vezethet.

Így segít a Mckenzie torna a mozgáshiány miatti gerincpanaszokon

Mozgáshiány következtében a legfőbb probléma, hogy gerincünket nem használjuk minden irányban. Munkánk során általában ugyanazokat az ismétlődő mozdulatokat végezzük. Ennek következtében a rendszeresen terhelt irányban “anyagfáradás” jön létre. A Mckenzie torna segítségével így megfelelő, minden irányú terheléssel erősítjük az izmokat, így a porckorongok táplálása elégségessé válik, ezért a sérülés, fájdalom és sérv is elkerülhető lesz.

 

Kiderítjük, hogy milyen ok áll gerincpanasza / gerincsérve mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok és milyen életvitelbeli szokások állnak gerincfájdalma mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük a nyaki gerincterületeket, hogy a természetes egyensúly helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

 

A gerinc a testünk tartóoszlopa, amelyben minden mindennel összefügg.

Az esetek 90%-ában a gerincünk / derekunk / nyakunk azért fáj, mert a mindennapi életünk során olyan hibás tartást szokunk meg, amely túlterheli a gerinc izmait így, a terhelés áthelyeződik a csigolyákra, a szalagokra, és az ízületekre, amelyek így fájdalommal jelzik, hogy a testben felborult a természetes statikai helyzet.

 

Mckenzie torna – A gerincsérv speciális és hatékony gyógymódja!

 

A Mckenzie egy olyan világszinten ismert és alkalmazott, tudományos alapokon nyugvó több évtizedes múltú gerinc vizsgálati és kezelési módszer, amelyet a mechanikai (fizikai elmozdulásból eredő) gerincproblémákra, és ezek szövődményeire alkalmazunk. A porckorongsérv / gerincsérv, és a porckorong kiboltosulás Mckenzie módszerrel műtét nélkül nagy hatásfokkal gyógyítható.

 

1956-ban Robin Mckenzie egy betege vizsgálata közben, véletlenül talált rá a módszer működésének okára:

 

Robin Mckenzie – A módszer feltalálója

“Mondtam neki, hogy vetkőzzön le, és feküdjön hasra a kezelőágyon, melynek a vége meg volt emelve egy előző beteg számára. Az ágy beállítása nélkül, és anélkül, hogy a klinikai személyzet bármelyik tagja észrevette volna, hasra feküdt, hátát kb. 5 percig túlnyújtott helyzetbe hozva. Amikor beléptem a szobába, megrémültem, hogy olyan helyzetben fekve találtam rá, amelyet abban az időben a legkárosítóbb pozíciónak gondoltak. Amikor a jóllétéről érdeklődtem, megdöbbentem, amint azt mondta, hogy három hét óta ez volt a legjobb állapota. Minden fájdalom eltűnt a lábából. Továbbá, a derekában lévő fájdalom jobb oldalról középre húzódott. Ráadásul, a beszűkült tartományú extenziója határozottan javult. Miután állásba felegyenesedett, a beteg javult állapotban maradt. A pozíció a következő napon ismét alkalmazásra került, és derékfájdalom teljes megoldódását eredményezte. “

 

Robin McKenzie-t ez a véletlen megfigyelés vitte rá arra, hogy elkezdje szisztematikusan vizsgálni a betegek mozdulatai és fájdalmai közötti összefüggéseket, és hogy több mint 40 éven keresztül tökéletesítse a ma is használt, nagyon hatékony gerincsérv gyógymódot a McKenzie terápiát.

Forrás: http://www.mckenzieinstitute.org/

A McKenzie módszer sikeressége a személyre szabottságában rejlik, azaz hogy a tünetek jellegét és viselkedését nagyon alaposan kielemzi, így pontosan olyan feladatokat tartalmaz a gerincbetegek számára, amelyek az adott panaszokat a leghatásosabban gyógyítják.

Ehhez részletes anamnézis felvétel után, speciális testhelyzeteket és mozgáskat vizsgálunk, hogy kiderítsük melyek azok az irányok és mozdulatok, amelyek egyértelműen provokálják a fájdalmat. A tesztelés után meghatározzuk az egyéni Mckenzie gyakorlatsort, amelyet együtt tökéletesre fejlesztünk.

 

[Itt nagyon fontos megjegyezni, hogy az interneten található “Mckenzie gyakorlatosorok és sablonok” pontosan azért nem alkalmasak arra, hogy a személyre szabott kezelést helyettesítsék, mert a Mckenzie módszer sikeressége pontosan a személyességben, a személyre szabott és ha szükséges, a folyamatosan változtatott gyakorlatokban rejlik.]

 

A Mckenzie módszer további előnye, hogy a gyakorlatok otthon is végezhetők, így Ön nem csak a terápia alkalmával, de a munkahelyén és az otthonában is tud tenni fájdalmai ellen.

A Mckenzie módszert így évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a nyak, hát- és derékfájdalmat maradandó gyógyítására illetve a gerincsérv kezelésére.A módszernek köszönhetően a porckorongban lévő kocsonyás anyag is visszakerül eredeti helyére, így a fájdalom oka szűnik meg.

Ezt a terápiás módszert csak speciális diplomával és képzettséggel rendelkező gyógytornászok és orvosok végezhetik! Az elmúlt 7 évben betegek százainak segítettem a gerincpanaszai enyhülésében a McKenzie módszerrel.

A gerincsérv műtét, és gyógyszeres kezelések nélkül gyógyítható, ha megtanítjuk a testünket arra, hogy a helyes működést végezze!

Ehhez most Ön is néhány kattintással hozzájuthat. Csak kattintson a zöld gombra, keressen egy Ön számára szimpatikus időpontot a naptáramban, és kezdjünk el közösen dolgozni gerincsérvén!

 Berczi Miklós – gyógytornász / Mckenzie terapeuta

Lássuk az időpontokat!

A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 10 alkalom után megszabadulhat gerincpanaszaitól, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket gerincsérves betegeink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

"Bátran ajánlom! Nekem 10 alkalom kellett ahhoz, hogy a hátfájásom teljesen megszűnjön. Profi munka. Köszönöm!"
Simon BálintÉrd
"64 éves vagyok és végtagzsibbadással meg derékfájással fordultam az orvoshoz, aki porckorongsérvet állapított meg. A műtétet semmiképpen nem akarom, így az orvosom ajánlására kerestem gyógytornászt. Miklós lelkiismeretesen és értő kezekkel foglalkozik velem, a lábzsibbadásom folyamatosan csökken."
Fulmer IlonaCsepel
"Krónikus derékfájdalmammal kerestem meg Miklóst ajánlás alapján. Heti egy alkalommal járok hozzá és a derekam fokozatosan javul. Megtanultam a helyes ülést és az emeléseket, illetve a gyakorlatokat otthon is végzem. Nem hittem volna, hogy egy torna lehet ennyire hatásos!"
Erdei AttilaÚjpest

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást gerincpanaszain!
Berczi Miklós – Mckenzie terapeuta / gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-MUTASD
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen felmérjük panaszait, rámutatunk gerincpanaszai okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • A rendszeres gyógytornának köszönhetően hétről hétre enyhülhet hátfájása.
 • 10 alkalom pedig elegendő lehet a teljes gyógyuláshoz.

Időpontot foglalok!