Mckenzie gerinc gyógytornász Budapest - és tartásjavító gyógytorna
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A DEREKA, A HÁTA, A TÉRDE VAGY A BOKÁJA? 9 ÉV GYÓGYTORNA TAPASZTALATÁVAL SEGÍTEK!

  Már 10 alkalom Mckenzie gerinctorna + gyógytorna is meggyógyíthatja fájdalmait! Foglaljon időpontot és várakozás nélkül fogadom. – Apáthy Fruzsina  – gyógytornász
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Együtt végleg megszabadulunk fájdalmaitól!

Hogyan? Nézze meg 1 perces bemutatkozó videónkat!

 

Apáthy Fruzsina vagyok. 9 éve gyógyítok gerincfájós / sérves betegeket. A mckenzie gerinctornától Önnek is:

Már néhány alkalom után csökkenhetnek hát-, derék-, térd-, boka- és csípőfájdalmai. 10 alkalom pedig teljesen fájdalommentessé teheti.

Gerinctartó izmai erősödnek, így tartása javul

Gerincsérv fájdalma tartósan enyhül, vagy teljesen megszűnik!

Újra szabadabban hajolhat, sportolhat, mozoghat!

 Sérülései után gyorsabban és komplikáció nélkül gyógyul meg!

Így gyógyítja a gyógytorna a fájdalmait

Gerincpanaszok

Okozhatja egy nem ergonomikus munkakörnyezet ahol a gerinc számára előnytelen helyzetben kell munkát végezni, (ülő- , állómunka) , illetve hirtelen rossz mozdulat, baleset. A gerincünknek egyszerre kell a test stabilitását biztosítani ugyanakkor mobilisnek kell lennie, hogy alkalmazkodjon a többféle testhelyzethez. A mozgásszegény életmód ma már szinte népbetegség, ami rontja a gerinc mobilitásáért felelős porckorongok állapotát, és az ízületek túlterhelését, így számtalan tünetet okozhat. Így a fájdalom (mely lehet lokális vagy más testrészbe kisugárzó),a mozgáskorlátozottság, és egyéb neurológiai panaszok mind eredhetnek a gerincből.

Így segít a gerinctorna a gerincpanaszokon

Egy részletes mozgásszervi diagnózis felállítása után először statikailag korrigáljuk a problémás gerincszakaszt megfelelő irányú mozdulatokkal, (Mckenzie alapján) illetve oldjuk a gerinc körüli kötőszövetet, izmokat különböző technikákkal. (lágyrész mobilizáció, fascia technika, masszázs) Ha csökkentek a tünetek a cél a helyes gyakorlatsor elsajátítása, mely rendszeres otthoni végzésével a tünetek kiújulása elkerülhető.

 

Csípő-, térd-, és bokapanaszok

A testünk a kor haladtával máshogy reagál a sport tevékenységekre, a terhelésre. Az újonnan jelentkező tünetek adódhatnak az ízület kopásából, sérülésekből, vagy egyéb a testünkben lezajlott változásból, hiszen ez mind megváltoztatja a statikailag az ízületet.

Így segít a gyógytorna a csípő-, térd- és bokapanaszokon

Funkcionális állapotfelmérés után megkeressük mi okozhatja elsősorban a panaszt, majd átmozgatjuk, lazítjuk az ízület körüli kötőszövetet, és célzott gyakorlatokkal megerősítjük az izmokat, harmonizáljuk az izmok, inak működését.

 

Nyak / vállöv panaszok

A nyaki gerinc merevségét, korlátozott mozgását, tarkó- lapocka-vállöv körüli izmok feszülését, érzékenységét gyakran okozza a helytelen testtartás, az ülő, “görnyedő’ életmód, a mindennapi stressz jelenléte. Mindezen tünetek tartós megléte súlyosabb problémákat is provokálhat, mint pl szédülés, fejfájás, vállba, karba sugárzó fájdalom.

Így segít a gyógytorna a nyak / vállöv panaszain

Érdemes ezekkel a panaszokkal mihamarabb szakemberhez fordulni, hiszen a nyak, háti gerinc átmozgatásával, masszázsával lazítani,oldani tudjuk az állandóan feszes izmokat, és a megfelelő irányú mozdulatokkal korrigálni tudjuk a porckorong állapotát (Mckenzie) ezáltal megelőzve a a sérv kialakulását. Valamint a nyaki gerinc korrekciója javítja az agyi keringést, és az egész testtartásunkra is hat. A nyaki eredetű problémáknál fontos a törzsizmokat és a fej körüli kisebb izmokat is megerősíteni valamint nyújtani.

 

Sérülések, műtétek

Sportsérülések, illetve mozgásszervi műtétek után (térd, boka, gerinc) nagyon fontos a rehabilitáció, azaz, hogy a sérült, pihentetett izmot szépen lassan újra elkezdjük használni és fokozatosan terhelni.

Így segít a gyógytorna a sérüléseken

Ehhez speciális gyakorlatok szükségesek, amelyet minden esetben egyénileg a sérült / műtött terület részletes kivizsgálása után határozunk meg és végzünk el.

 

A test öregedése azaz a degeneráció

Testünk az idő előrehaladtával természetesen elhasználódik. A csontritkulás, a porckopás, az izmok gyengesége, és a megváltozott testtartás különböző elváltozásokat okozhat az 50 felettieknél: nyakfájás, fejfájás, fülzúgás, fáradtságérzet, végtagba sugárzó fájdalom, egyensúlyi problémák léphetnek fel.

Így segít a gerinctorna az időseknek

A gerinctorna ilyenkor kritikusan fontos, hogy az egyoldalú mozgásokat kiegészítsük olyan funkcionális mozdulatokkal, amelyek pontosan az elhanyagolt / elhasználódott izmokat és ízületeket veszik célba.

 

Magára ismert a felsorolásban?

A gyógytornával a tünetek helyett fájdalmai okát célozzuk meg, így tartós javulást érhetünk el!

Ha már eldöntötte, hogy belevág, akkor csak nyissa meg az online naptáramat, az alábbi gomb megnyomásával és jelentkezzen be egy részletes állapotfelmérésre, ahol 100%-ban Önre szabott kezelési tervet állítunk össze!

Bejelentkezem!

1-3 munkanapon belül tudom fogadni!

Ha pedig még több információra van szüksége, akkor olvassa el bemutatkozómat:

Apáthy Fruzsina – gyógytornász

 • Térd- boka sérülések utáni állapotok: izom-, ín-, szalagszakadás, törés, ficam utáni rehabilitáció
 • Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (gerinc ízületi kopásaiból/blokkjaiból illetve porckorong degenerációból adódó problémák kezelése: isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció)
 • Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció.
 • Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok
 • Neurológia: Stroke terápiája
 • Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.
 • 2006-2010: SE-ETK gyógytornász Bsc diploma kiváló minősítéssel
 • 2014: Fitoterapeuta GYEMSZI EEF
 • 2010 Terrier A
 • 2011 Kinezio Tape
 • 2012 McKenzie A
 • 2013 McKenzie B
 • 2015 McKenzie C
 • 2017 Reeducation geriatrique : De l’evaluation aux strategies de reeducation de la personne agees – állapotfelmérés és rehabilitáció az idős korosztály körében
 • 2019: I.F.A.O Fascialis Osteopatia
 • Gyógytorna
 • McKenzie módszer a gerincre alkalmazva
 • Lágyrész mobilizáció dr.Terrier szerint
 • Stretching
 • Fascia kezelés
 • Kinezio tape
 • Masszázs
 • Idősek esésprevenciója

Bejelentkezés Fruzsinához!

 

“Az emberi test felépítése, működése már tanulmányaim alatt lenyűgözött. A gyógytornász szakma csodálatos eszköz arra hogy a különböző funkció zavarokat kezelni tudjuk, mechanikai ingerekkel, okosan használva a testünk adottságait. A sport kiskorom óta életem része, a mozgás számomra olyan mint a levegővétel. A szakmám iránti elkötelezettségemet két dolog táplálja: A mozgás adta szabadság, öröm továbbadása illetve a segítségnyújtás a gyógyulásban. Saját bőrömön is megtapasztaltam a megfelelő gyógytorna áldásos hatását, illetve a kompetens szakember munkájának jelentőségét, így igyekszem én is odafigyeléssel, türelemmel és a legjobb tudásom szerint kezelni pácienseimet. “

AZ ALÁBB PANASZOKAT SIKERREL KEZELEM

DERÉKFÁJÁS

Majd leszakad a dereka? Vagy „csak” időnként hasogat? Minden infó a derékfájdalom-ról  és a kezelési lehetőségekről.

HÁTFÁJÁS

Megkeseríti életét a hátfájás? Rossz testtartás, ülőmunka, sportsérülés, stressz. Sok minden lehet a kiváltó ok, de a hátfájás gyógytornával kezelhető!

GERINCSÉRV / PORCKORONG SÉRV

gerinc miatt fájhat a nyaka, válla, dereka, csípője, de lehet hogy porckorongsérve van. Tudjon meg mindent a tünetekről és a gyógytorna hatásáról!

CSÍPŐ FÁJDALOM

A hátába, ágyékába, lábába sugárzó kellemetlen, kínzó csípőfájdalom a panasza? Az okokat és a gyógymódokat is összefoglaltuk!

TÉRD FÁJDALOM

Elege van a kattogásból, a reggeli merevségből, a lépcsőzés vagy futás közbeni térdfájdalomból? Olvasson a térdfájdalom okairól és kezeléséről!

BOKA FÁJDALOM

Bokafájdalomra, merevségre, duzzanatra panaszkodik? Minden infó a bokafájdalmak okairól és kezeléséről!

Mi a lényege az egyedi gyógyítási módszeremnek?

1. Átbeszéljük a panaszait, fájdalmait

 

Mikor és hol fáj? Milyen jellegűek és erősségűek ezek a fájdalmak? Van-e amitől jobb vagy rosszabb? Átbeszéljük a teljes kórtörténetét és a magával hozott orvosi diagnózist is, ha van.

2. Megvizsgáljuk a mozgását

 

Minden irányban: Előrehajlás, hátrahajlás, helyes tartás. Megnézzük, hogy hogyan viselkedik a gerinc mozgás közben. Milyen állapotban vannak az ízületek és az izmok?

3. A fájdalom okát saját teste gyógyítja meg

 

Miután megtaláltuk a fájdalom okát, célzott gyakorlatokkal elérjük, hogy a teste újra helyreállítsa a helyes statikai egyensúlyt, a fájdalmai így végleg megszűnnek.

Hát-,gerinc- és derékfájásra az alábbi kezeléseket alkalmazom

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Ezt mondják, akik hozzám járnak:

Mivel sokat ülök a munkám jellegéből adódóan és kevés időm marad sportolni, a hátam elkezdett egyre intenzívebben fájni, és volt hogy akut lumbágó miatt mozdulni se tudtam. Fruzsina rendesen megvizsgálta az egész gerincem és olyan tanácsokkal, gyakorlatsorral látott el, amik valóban segítenek! Bátran fordulnék hozzá legközelebb is, nagyon lelkiismeretes szakember
Mikó GáborBudapest
Nyaki porckorongsérv műtétem után Fruzsina kezei közé kerültem, aki óvatosan ugyanakkor határozottan és céltudatosan kezelte a nyaki gerincem és a vállam, amik eleinte nagyon érzékenyek voltak. A kezelések hatására rengeteget javultam, a panaszaim elmúltak és azóta is csinálom azokat a gyakorlatokat amiket Tőle tanultam, megelőzve a sérvek kiújulását.
Kiss AndreaBudapest
Futok és túrázok rendszeresen, de a térdműtétem elkerülhetetlen lett. Fruzsina rehabilitált a műtét utáni pillanattól kezdve egészen addig míg visszanyertem a rendes mozgásaim, és terhelhetőségem. Hozzáértőn, türelmesen kezelt és igyekezett a teljes váz- és izomrendszert is erősíteni. Végtelen hálám, újra futok!"
Sándor ZsuzsannaBudapest

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

Mi pedig a tünetek helyett a fájdalmai okát gyógyítjuk meg!
Apáthy Fruzsina – gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-50-50-3
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen részletesen feltérképezzük panaszait, rámutatunk fájdalma okára, és az okot megcélzó egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek.
 • Ezt követően érdemes heti 1 alkalommal jönnie hozzánk abban az időpontban, amikor Önnek kényelmes.
 • Pácienseink többségének már 10 alkalom elegendő a teljes gyógyuláshoz, ezért célszerű bérletben gondolkodnia.

Időpontot foglalok!