Ezeket a panaszokat, tüneteket gyógyítjuk sikeresen gyógytornával ⬇
Hívás!Bejelentkezés!

Ezeket a panaszokat, tüneteket gyógyítjuk sikeresen gyógytornával ⬇


Milyen fájdalmai vannak? Válasszon egy panaszt, tudjon meg róla minden információt és ugyanitt jelentkezzen panaszspecifikus gyógytornászainkhoz. Minden típusú fájdalomra van szakemberünk!

DERÉKFÁJÁS

Majd leszakad a dereka? Vagy „csak” időnként hasogat? Minden infó a derékfájdalom-ról  és a kezelési lehetőségekről.

HÁTFÁJÁS

Megkeseríti életét a hátfájás? Rossz testtartás, ülőmunka, sportsérülés, stressz. Sok minden lehet a kiváltó ok, de a hátfájás gyógytornával kezelhető!

NYAKFÁJÁS

Nyaki fájdalomra panaszkodik? Stressz, a helytelen fejtartás vagy túlterhelés is lehet az ok. A gerinc izmai erősíthetők gyógytornával. Olvasson utána!

VÁLLFÁJDALOM

Régóta fennál a váll- és vállövi fájdalma? Olvasson róla, hogy milyen okai, tünetei és kezelési lehetőségei vannak a vállfájdalmaknak!

GERINCSÉRV / PORCKORONG SÉRV

gerinc miatt fájhat a nyaka, válla, dereka, csípője, de lehet hogy porckorongsérve van. Tudjon meg mindent a tünetekről és a gyógytorna hatásáról!

CSÍPŐFÁJDALOM

A hátába, ágyékába, lábába sugárzó kellemetlen, kínzó csípőfájdalom a panasza? Az okokat és a gyógymódokat is összefoglaltuk!

TÉRDFÁJDALOM

Elege van a kattogásból, a reggeli merevségből, a lépcsőzés vagy futás közbeni térdfájdalomból? Olvasson a térdfájdalom okairól és kezeléséről!

ÁLLKAPOCS PANASZOK

Állkapocs kattogás, szájzár, fogcsikorgatás, fülzúgás, vagy fogászat utáni kezelés? Olvasson az állkapocs gyógytornáról!

BOKAFÁJDALOM

Bokafájdalomra, merevségre, duzzanatra panaszkodik? Minden infó a bokafájdalmak okairól és kezeléséről!