Mulligan manuálterapeuta Budapesten a Nyugati tér közelében
Hívás!Bejelentkezés!
 • Láb-, nyak-, derék-, csípő- és gerincfájdalmat kezelek manuálterápiával és gyógytornával!

  Gyógytornával és Manuálterápával 10 alkalom is elég lehet, hogy meggyógyuljanak mozgászervi panaszai. – Jakab János  – gyógytornász / manuálterapeuta
  Hívja rendelőnket ezen a számon: ☏ 06/30 50-50-50-3
  vagy kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével! ⇓

  Visszahívás
  Inkább időpontot foglalna? Itt jelentkezhet be hozzám! ⇓
  János szabad időpontjai >>

Jakab János – gyógytornász / manuálterapeuta

 • Láb, boka, térd és csípőfájdalmak kezelése (tengelyeltérések dinamikus korrekciója, izomegyensúly helyreállítása)
 • Nyak és fejfájás kezelése
 • Akut vagy régi derékfájdalom (helyi vagy kisugárzó)
 • Hátfájdalom (gerinc mellett, lapocka körüli vagy bordaközi fájdalom)
 • Váll problémák (Impingement, rotátor köpeny)
 • Teniszkönyök és golfkönyök
 • Kéz problémák (ízületi és ínfájdalmak)
 • Ortopédiai és traumatológiai műtétek utáni rehabilitáció (Szalagszakadás, csonttörés, protézisek.)
 • Arthrosis és porckopás kezelése
 • 2021 Láb és alsó végtag kezelés, járás analízis (Spiraldynamik®, Svájc)
 • 2021 Kinesiotape tanfolyam
 • 2021 Köpöly tanfolyam
 • 2020-2021 Fascia Disztorziós Modell 1, 2, 3 Modul.
 • 2020-2021 Mulligan Manuálterápia 1, 2 Modul
 • 2019 Eudinamika (Jessie Delaga, Svájc)
 • 2013-2018 SE-ETK Gyógytornász-fizioterapeuta Bsc képzés
 • Mulligan Manuálterápia
 • Fascia kezelések
 • Gyógytorna
 • Stretching
 • Kinesiotaping
 • Dinamikus korrekció
 • Járás analízis

Bejelentkezés Jánoshoz!

“Számtalan sportág megismerése után egyre inkább az egészséges és helyes mozdulatok felé fordult az érdeklődésem. Hálásan tapasztaltam, hogy a testet mozdulatokkal eredményesen lehet gyógyítani, így találtunk egymásra a gyógytornász szakmával. Nagy lelkesedéssel élem át újra és újra a hozzám fordulókkal, hogy az egészséges mozgásminták hogyan szabadítják fel a testet, és adják vissza a mindennapi mozgás örömét. Munkám során mindig törekszem a fájdalom mentes kezelésekre. Először a fájdalmat csillapítjuk, ezt követően lehet az egészséges mozgásmintákkal mind gondtalanabb, fájdalommentes aktivitást elérni. A gyógytorna számomra mindig egy közös munka, ami után együtt örülhetünk a sikernek.

Így segítek Önnek is hamarabb felépülni:

Nyak- és fejfájás

Gyakori tünet a lapockák között, a vállövben, nyakban vagy akár fej területén fellépő fájdalom. Okai közt lehet a túlzott stressz, hanyag tartás vagy a gerinc elváltozása is, minden esetben fontos az alapos kivizsgálás.

Így segít a gyógytorna a nyak- és fejfájáson.

A Mulligan manuálterápiával és különböző lazító technikákkal a tünetek csökkentése sokszor meglepően rövidtávon sikerül. Legtöbbször kifejezetten kellemes kezeléssel tudunk sikert elérni. Hosszútávú változáshoz természetesen szükség van aktív gyakorlatokra is.

 

 

Derékfájdalom

Derékfájdalmat a negyven év feletti korosztály több mint 50%-a átélt már, a leggyakoribb mozgásszervi tünet. Esetenként lassan alakul ki, máskor hirtelen jelentkezik és ijesztő fájdalmat okoz. Előfordul, hogy csak a derék táján okoz fájdalmat, de sokszor a láb felé is kisugárzik a fájdalom.

Így segít a gyógytorna a derékfájdalmon.

A megfelelő ok kutatás segít megtalálni azt a terápiát, ami a leggyorsabban és hatékonyabban segít a tünetek enyhítésében. Először a fájdalmat csökkentjük, azután különböző lehetőségeket keresünk arra, hogyan tudjuk a fájdalommentes állapotot hosszútávon aktívan megőrizni.

 

 

Lábfej- és bokafájdalmak

A lábfej felépítése meglepően komplex, ennek megfelelően fájdalmai egészen váratlan helyen is felmerülhetnek. Mivel lábfejünk egész nap nagy súlyt visel, a legkisebb fájdalom is borzasztóan kellemetlen lehet.

Így segít a gyógytorna a lábfájdalmon.

A láb kezelése, felépítéséhez méltó sokoldalú szemléletet igényel. Bár a fájdalmak sokszor viszonylag gyorsan csökkennek, a hosszútávú változás elérése komoly energia befektetést igényel. Gyakran segít a járáskép elemzése, az egész láb tengelyének dinamikus korrekciója. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy megéri a munkát.

 

 

Térd- és csípőfájdalmak

A térd és a Csípő fájdalma mind sportolóknál mind kényelmesebb életet élőknél felmerül. A tünetek megjelenhetnek hirtelen, akár egy rossz lépés nyomán is, de van, hogy évek alatt válnak elviselhetetlenné.

Így segít a gyógytorna a térd- és csípőfájdalmakon.

Első feladatunk természetesen a fájdalom csökkentése, és az okok felderítése. A hosszútávú változás elérése érdekében pedig a megfelelő, egészséges mozgásminták elsajátításán dolgozunk, legyen szó sportról vagy hétköznapi mozdulatokról. Gyakran segít a járáselemzés, a láb tengelyének korrekciója mozgás során.

 

 

Teniszkönyök vagy golfkönyök

A teniszkönyök és a golfkönyök általában lassan alakul ki, folyamatos túlerőltetés okozza. Erre válaszul egy hosszú ideig fennálló fájdalmas helyi gyulladás jön létre, amely esetenként csontelhalást is okozhat.

Így segít a gyógytorna a könyökpanaszokon.

A Mulligan féle manuálterápia egyedülállóan hatékony kezelési stratégiát kínál, a más kezelési módokkal kifejezetten nehezen kezelhető fájdalomra. Hatékonysága mellett a terápia azért is népszerű, mert fájdalommentes a kezelés egész ideje alatt.

 

 

Arthrosis és porckopás

Az arthrosis és a porcréteg elvékonyodása természetes folyamat, amely bizonyos esetekben fájdalomhoz vezethet. Sokszor lassan kezdődő és egyre zavaróbbá váló panaszok jelennek meg, amik az idővel maguktól sajnos nem oldódnak meg.

Így segít a gyógytorna a porckopáson és arthrosis-on.

A mozgás szervrendszerében előforduló fájdalmak gyakran nem az öregedés vagy kopás természetes következményei, hanem testünk jelzései, segítségkérései. Odafigyeléssel és kis külső segítséggel a legtöbb esetben meglepően gyorsan kezelhetőek akár a régóta tartó fájdalmak is.

 

 

Műtétek utáni rehabilitáció

Minden műtét után fontos a regeneráció, hogy műtött testrészünk a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban térjen vissza a mindennapi mozgásainkba. Az eredeti sérülés, a műtét alatt keletkezett sebek és a műtét utáni mozgásszegény időszak megviseli az érintett területet.

Így segít a gyógytorna a műtétek után.

Gyógytornával segítünk a műtét után általában kialakuló fájdalom és duzzanat csökkentésében. Egyes műtétek után a rögzítés időszaka alatt csak gyógytornász mozgathatja a sérült területet, ami nagyon fontos a korai felépülésben. A kötelező rögzítés megszűnésével pedig megfelelő sorrendben építjük fel az érintett terület mobilitását majd a stabilitását. Mindig figyelve arra, hogy a sérülés veszélye minimális, a fejlődés tempója viszont maximális legyen

 

Magára ismert a felsorolásban?

Szeretne sportsérülése, műtétje után gyorsabban gyógyulni, vagy derékproblémáján végre? Több év tapasztalatával segítek Önnek ebben! Ha már eljutott oda, hogy tenne a gyógyulásért, akkor jelentkezzen be egy részletes állapotfelmérésre és kezdjünk el közösen foglalkozni a tartós gyógyulásával.

Az alábbi gomb megnyomásával megnyithatja online naptáramat, amelyből csak választania kell egy Önnek is megfelelő időpontot:

Bejelentkezem!

1-3 munkanapon belül tudom fogadni!

Gyógytornáim során az alábbi kezeléseket alkalmazom

Állapotfelmérés

Állapotfelmérés+Terápiás terv kialakítása

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Ezt mondják, akik hozzám járnak:

Porckorongsérvem miatt már dolgozni sem tudtam, amikor elkerültem Katinkához. Már néhány alkalom kezelés elég volt hozzá, hogy elérjük azt, hogy az ülés kevésbé fájdalmas legyen és a javulás azóta is tart! Szívből ajánlom mindenkinek!
Hegyi MártonÉrd
Évek óta egyre súlyosbodó nyak- és derékfájás miatt ajánlotta az orvos, hogy keressek fel egy gyógytornászt. Az interneten találtam meg az oldalukat és nagyon szimpatikus, érthető volt a weboldal. Katinka nagyon kedves volt és már első alkalommal átjött, hogy ért ahhoz amit csinál. Nem csalódtam!
Orsós BeátaPécel
Edzés közben meghúztam a derekam, így kerültem a doktornőhöz. Egy bérlet elég volt hozzá, hogy újra rendbe jöjjek. Köszönöm és ajánlom másnak is!
Erdélyi BalázsBudapest

Jelentkezzen be gyógytornára!

Mi pedig a tünetek helyett a fájdalmai okát gyógyítjuk meg!
Jakab János – gyógytornász / manuálterapeuta

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-50-50-3
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen részletesen feltérképezzük panaszait, rámutatunk fájdalma okára, és az okot megcélzó egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek.
 • Ezt követően érdemes heti 1 alkalommal jönnie hozzánk abban az időpontban, amikor Önnek kényelmes.
 • Pácienseink többségének már 10 alkalom elegendő a teljes gyógyuláshoz, ezért célszerű bérletben gondolkodnia.

Időpontot foglalok!