Nyaki fájdalom kezelése - nyakfájás ellen torna - nyakfájásra gyógytorna
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A NYAKA? 10 ALKALOM GYÓGYTORNÁVAL MEGSZŰNHET A FÁJDALOM!

  A nyakfájás oka a legtöbb esetben tartáshiba. A tünetek kezelése helyett mi az okot vesszük célba, így 10 alkalom gyógytorna és a fájdalom nem jön vissza. Foglaljon időpontot, nincs várakozási idő!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Célzott gyógytornával nyakfájása okát gyógyítjuk meg!

Hogyan gyógyítjuk a nyakfájást? 1 perces videónkból kiderül!

 

Kutás Mercédesz vagyok, 18 éve gyógytornász. Egy baleset miatt megsérült a nyakam és 2 évig tartott a teljes felépülésem. Végigjártam az összes rehabilitációs lehetőséget és végül a gyógytorna volt ami véglegesen meggyógyított. Önnek is segítek, hogy:

Nyakfájdalmai oka szűnjön meg, így nyak- és fejfájása teljesen eltűnjön

A végtag- és ujjzsibbadása teljesen megszűnjön

Nyaki gerincsérve ne lehetetlenítse el az életét

Kevesebb stressz érje, így nyugodtabban tudjon aludni

Válasszon nyakfájás specialistáink közül!

Több szakemberünk is foglalkozik a nyakfájás kezelésével. Válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Mit tehet Ön, ha fáj a nyaka?

1. Tüneti kezelések:

Próbálkozhat fájdalomcsillapító gyógyszerekkel, lazító krémekkel, masszázzsal, szteroid injekcióval, vagy lecserélheti a párnáját is, amelyek mind-mind egy időre ugyan megszüntetik a fájdalmát, de mivel a nyakfájás oka ugyanúgy jelen van az életében, a fájdalom visszajön.

2. Műtét:

Lehet, hogy nyaki gerincsérvét megműtik ezzel egy hosszabb időre elhalasztja a fájdalmait, de a sérv kialakulásának oka a megfelelő rehabilitáció hiányában fokozatosan ismét sérvet okozhat majd így a fájdalom újra elkezdődhet.

3. Gyógyítás:

És kezelésbe veheti rögtön az okot is, azaz a nyakfájása mögött álló megváltozott gerinctartását. Célzott gyógytornával újra megtaníthatja testét a helyes tartásra, így mélyizmai megerősödnek, a nyakfájás pedig maradéktalanul megszűnik.

De mi az oka a nyakfájásnak? Miért fáj a nyakam?

A nyak a gerincoszlop felső 7 csigolyája. Szerepe, hogy biztosítsa a feje stabilan tartását testhelyzet változtatás közben, védi az agyából kilépő gerincvelőt és persze a nyaki izmok segítségével mozgatja fejét.

A nyaki gerinccsigolyák kemény csontos anyagok, amelyek között puha:

 • kísizületek / szalagok
 • porckorongok
 • idegek
 • és izmok helyezkednek el, amelyek a mozgékonyságot biztosítják.

Ha az izmok nem működnek megfelelően, akkor a terhelés áttevődik a csontos részekre és a szalagrendszerre, aminek más a funkciója, és emiatt alakul ki a tartáshiba, a statikai elváltozás, valamint a nyaki fájdalom is.

 

De mik azok a tipikus élet helyzetek amelyek nyakfájáshoz vezetnek?

 

 • Ülőmunka: Az íróasztal előtt ülve a gerinc pozíciója rosszul rögzül be. A fej és a vállak előreesnek, amiatt egész nap folyamatosan feszül a nyakizom. A helyzetet fokozza, ha a monitor nem pontosan Önnel szemben van, vagy ha nem ül helyesen a széken egész nap. Ezt Ön nem veszi észre, csak az tűnhet fel, hogy sokszor “fészkelődik” a székben és reggel egyre többször kel arra, hogy “elaludta a nyakát”

 

 • Cipelés: Nehéz bevásárlószatyrok, iskolatáska, gyermekek emelgetése. Emeléskor a váll szintén előreesik, emiatt a lapocka helyzete nem megfelelő. A váll és a nyakizom túlterhelődik. Ez pedig még durvább lehet, ha a terhelés egyoldalú, azaz például Ön mindig ugyanazon az oldalon hordja a táskát.

 

 • Dobó- / ütő- / küzdősportok: A küzdősportok esetében a nyak sok ideig van automatikusan behúzott helyzetben, – hogy védje a fejet a támadás ellen- , a dobósportok esetében pedig az egyoldali nyaki- /vállrész kap extrém magas terhelést, ami miatt az izmok és ízületek elfáradnak, megnyúlnak, sérülnek és kialakul a fájdalom.

 

 • Testépítés: 10-ből 7 “gyúrósnak” az elülső váll / mell része kidolgozottabb, emiatt a vállöv előrébb van csúszva. A helyzetet fokozza, ha a trapézizom (csuklya) is erősen fejlett, mert ilyenkor a vállöv magasabbra is kerül így még gyakoribb a nyakfájdalom.

 

 • Okostelefon: Tipikus helyzet, amikor a fej előretolt tartásban van, nincs a vállöv vonalában, a nyakizmok nem tudnak pihenni, mert tartják a fej súlyát. Ugyanez a helyzet ha a laptop az ölünkben van és a derekunk-hátunk nincs megtámasztva, és lóg a fejünk illetve ha precíziós munkát végzünk egész nap. (Pl.: mikroszkópos munka, óra szerelés, aprólékos kidolgozást igénylő munkák)

 

 • Nyaki gerincsérv: Ha a nyakfájdalom már krónikus, azaz jó ideje fennáll, akkor előfordulhat, hogy gerincsérv / porckorongsérv áll fent, vagy kezdődött el. Ilyenkor a porckorongok fala meggyengül és a belül lévő kocsonyás anyag a megváltozott/nem megfelelő irányú terhelés hatására deformálhatja a porckorongot, kitüremkedhet/kiboltosulhat belőle, nyomhatja a kilépő ideggyököt.  Emiatt a érezhetünk kisugárzó nyaki fájdamat és zsibbadást is.

 

Kiderítjük, hogy milyen ok áll nyakfájása mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok és milyen életvitelbeli szokások állnak nyakfájása mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük a nyaki gerincterületeket, hogy a természetes statikai helyzet helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

 

A gerinc a testünk tartóoszlopa, amelyben minden mindennel összefügg. Az esetek 90%-ában a nyakunk azért fáj, mert a mindennapi életünk során olyan hibás tartást szokunk meg, amely túlterheli a nyaki izmokat így, a terhelés áthelyeződik a csigolyákra, a szalagokra, és az ízületekre, amelyek így fájdalommal jelzik, hogy a testben felborult a természetes egyensúly.

 

Erre pedig a leghatékonyabb és legtermészetesebb kezelés a gyógytorna:

 

 • Természetes, mert a mozgást veszi alapul, amely létezésünk alap eleme
 • És hatékony, mert nem a tünetet (fájdalom), hanem a kiváltó okot (statika felborulása) célozza meg, azzal hogy helyreállítja a gerinc helyes és természetes működését.
A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 10 alkalom után megszabadulhat nyakfájásától, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket nyakfájós betegeink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

"Nem gondoltam volna, hogy a gyógytorna nálam is működni fog. Először ódzkodtam tőle, de mivel már mindent kipróbáltam eredménytelenül, végül úgy döntöttem, hogy belevágok. Jó döntés volt."
Szlávik OttóÉrd
"Mercédesz nagyon érti amit csinál! A 4. alkalmon vagyok túl, de már sokkal jobb érzés felébredni és napközben sem kell fél óránként felállnom a géptől a folytonos fejfájás miatt. Köszönöm!"
Ferenczhalmy CsillaPáty
"A legjobban az tetszett, amilyen részletességgel kivizsgálták a nyakfájásom. Ilyet még egy orvosi rendelőben sem tapasztaltam!"
Maksai ZoltánBudapest

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást nyakfájdalmán!
Kutás Mercédesz – gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-MUTASD
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen felmérjük panaszait, rámutatunk nyakfájása okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • Gyógytornánkkal végre megszabadul nyakfájdalmától és újra fájdalom nélkül élhet!
 • 10 alkalom gyógytorna elég lehet a gyógyuláshoz!

Időpontot foglalok!