Online Gyógytorna Budapesten - Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz!
Hívás!Bejelentkezés!
 • Kérjen visszahívást!

  Gyógytorna személyesen a rendelőnkben, vagy otthonából online, egy videóhíváson keresztül.
  📞 Kérjen visszahívást! ↓

  Visszahívás

  📅 Vagy írja be magát online naptárunkba! ↓

Mi fog történni a jelentkezése után?

Visszahívás kérése, vagy online naptárunkba történő bejelentkezése után gyógytornászunk mindenképpen felhívja Önt!

A telefonhívás során megbeszélik a panaszait és annak jellegétől és súlyosságától függően közösen megbeszélik, hogy az online videóhívásos otthoni gyógytorna, vagy a rendelőnkben végzett személyes gyógytorna lesz a célravezetőbb Önnek.

Online gyógytorna esetén csak egy okostelefonra van szüksége, személyes gyógytorna esetén pedig rendelőnk minden rendeletileg szükséges higiéniai óvintézkedést biztosít a biztonságos tornához.

Jelentkezésének leadása vagy visszahívás kérése után legkésőbb 1 munkanapon belül hívjuk!

 

 

Hogy működik az online gyógytorna?

 

Előre átutalja a kezelés árát (1. alkalom: 7.500 Ft, 2. alkalomtól 6.500 Ft)

E-mail-ben elküldi nekünk az utalási bizonylatot,

Ezután a gyógytornásza felhívja Önt és egyeztetnek,

Végül a megadott időpontban elkezdődik az online videóhívás!

A foglalása után megkapott visszaigazoló e-mail-ben mindent lépésről lépésre leírunk!

 

Mi az előnye az online gyógytornának?

 

 • Utazás nélkül, a teljes járványveszélyt elkerülve veheti igénybe a személyes online gyógytornát
 • Mind a vizsgálatok nagy része (öntapintással és kikérdezéssel), mind pedig a gyakorlatok felügyelete lehetővé válik a videóhíváson keresztül
 • Technikailag egyszerű, mert az online gyógytorna csak egy okostelefon / tablet / laptop / vagy számítógép és egyetlen applikáció meglétét igényli
 • Nincs várakozási idő
 • Nagyon kedvező áron, 9̶.̶5̶0̶0̶ ̶F̶t̶ helyett 6500 Ft-ért veheti igénybe az 50 perces személyre szabott online gyógytorna alkalmakat.

 

Mi fog történni a videóhívás alkalmával?

 

 • Az első alkalommal a konzultáción, kikérdezéssel, és mozgásvizsgálatokkal felmérjük a pontos állapotát. Ha rendelkezik orvosi lelettel, zárójelentéssel, azt már előre átküldi gyógytornászának.
 • A részletes konzultáció után kialakítjuk az Ön személyes online gyógytorna terápiás tervét, az egyénre szabott gyakorlatokkal, ezek sorrendjével és a szükséges gyakoriságot is megbeszéljük, mindezt az Ön lehetőségeihez mérten
 • A második alkalomtól az online gyógytorna során a gyakorlatok kivitelezésének megtanítása történik. Ön elvégzi a gyakorlatokat a gyógytornász iránymutatása alapján, gyógytornásza a videóhívás közben pedig folyamatosan ellenőrzi és kontrollálja Önt.
 • Tanácsokat kap arra vonatkozóan, hogy a – panaszát figyelembe véve – az online gyógytorna gyakorlatoknál mire figyeljen, illetve melyek azok a hétköznapi mozgások, helyzetek, amelyeket kerüljön, vagy módosítva végezzen.
 • Javulását, gyógyulását folyamatosan dokumentáljuk a kezelőlapján, és ennek megfelelően optimalizálunk a kezelési terven. Folyamatosan kommunikálunk Önnel és mindent megteszünk a gyógyulása érdekében.

 

Mennyire hatásos az online gyógytorna a hagyományos gyógytornához mérten?

 

Az online gyógytorna nem egy újkeletű dolog. Rengeteg országban már évek óta sikeresen használják a hagyományos gyógytorna alternatívájaként. Több mint 50 kutatás foglalkozott az online gyógytorna hatékonyságával, többet között a systematic review.

A kutatások azt mutatják, hogy azon panaszok esetén, amelyek kezelhetőek gyógytornával az online alkalmaknak legalább olyan, de inkább jobb kimenetelük van mint a személyes tornáknak.

Forrás (backoffpain.com gyűjtése alapján):
1)Pastora-Bernal JM, Martín-Valero R, Barón-López FJ, García-Gómez O. Effectiveness of telerehabilitation programme following surgery in shoulder impingement syndrome (SIS): Study protocol for a randomized controlled non-inferiority trial. Trials. 2017;18(1):1–11.
2)Cottrell MA, Hill AJ, O’Leary SP, Raymer ME, Russell TG. Clinicians’ Perspectives of a Novel Home-based Multidisciplinary Telehealth Service for Patients with Chronic Spinal Pain. Int J Telerehabilitation. 2018;10(2):81–8.
3)Mani S, Sharma S, Omar B, Paungmali A, Joseph L. Validity and reliability of Internet-based physiotherapy assessment for musculoskeletal disorders: a systematic review. J Telemed Telecare [Internet]. 2017;23(3):379–91.

Tény viszont, hogy bizonyos mozgásszervi panaszok egyszerűen nem kezelhetőek személyes jelenlét nélkül. A teljes igazság tehát így hangzik:

Az online gyógytorna hatékonysága

Az online gyógytorna, az általa kezelhetően panaszokban legalább annyira hatékony, mint a hagyományos torna, de olyan sok esetben nem tud segíteni.

Tapasztalt gyógytornászaink segítenek Önnek!

Minden panaszra van gyógytornász szakemberünk!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületek:  Derékfájdalom, porckorong problémák, isiász, ülésből adódó derékfájdalom, preventív törzs- és derékerősítés, hátfájdalom, rossz testtartás, előre esett vállak, nyakfájdalom, feszes nyakizmok, nyaki porckorong probléma, tartáskorrekció, csípőkopás, porckopás, futó térd, térd instabilitás, térdkalács körüli panaszok, bokaficam, rándulás, boka instabilitás.

Rendelési idő

Kedd, pé., szo délelőtt, csütörtök: du. Bejelentkezés Tamarához!
Jobban megismerné Tamarát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Tamara bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés  Tartáskorrekció, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai ,protézis beültetés

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció,  Derék-, hát- és nyakfájdalom,
Porckorong előboltosulás vagy -sérv, Tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak egyaránt, Törzsstabilizáció – „core” izmok erősítése, Felkészítés a sportra – Ülő munka után mozognék : mit, hogyan és mit ne…Személyre szabott tanácsok, rávezető gyakorlatok

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát, Hátfájás, Derékfájás (lumbágó,isiász), Gerincsérv, Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés, rehabilitáció, Korzettkezelés, Szájzár, szájnyitási korlátozottság, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés, Állkapocsízület traumás sérülések, Senior torna.

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések, izom-, ín-, szalagszakadás, törés, ficam utáni rehabilitáció, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai, isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció, Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Egyensúly, koordináció fejlesztés, senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Parkinson-kóros betegek, porckorong kiboltosulás/sérv, lumbágó, isiász, lumboischialgia, ülőidegzsába, derékfájás, lábzsibbadás, lábfájdalom, égő érzés a lábban,
achilles fájdalom, talpfájdalom, saroksarkantyú, tenisz/golf könyök, bicepsz ín fájdalma, “futó térd”
Az ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció, Gyógymasszázs., Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése
Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás kezelése, Fülzúgás, fülcsengés kezelése.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: gerinc eredetű, és a nyak – vállövi panaszok kezelése, sportsérülések,
a McKenzie terápia, a fascia terápia, és a funkcionális tréning,speciális kommunikációt igénylő páciensek (gyerekek és felnőttek) komplex fizioterápiás ellátása, nyaki gerincen végzett discectomia (porckorongsérv eltávolítása), fúziós és protézis műtétek, AC-, váll-, könyökficam, felső végtagi törés, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések kezelése, rotátorköpeny rekonstrukció
az ágyéki gerincen végzett discectomia, decompressio, fúziós – stabilizációs műtétek
alsóvégtagi (főként a boka ízületi) ficam, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Kinek ajánlott az online gyógytorna?

 • Sérülések, műtétek utáni rehabilitáció előtt állóknak, vagy azoknak aki elkezdték a rehabilitációt egy nem online gyógytornásszal, de a vírus miatt ez megszakadt
 • Ülőmunkát végzőknek, nyaki-, háti-, derékfájdalom esetén, tartásjavításra
 • Idősebb korosztálynak, degeneratív panaszok esetén kényelmes otthoni online gyógytornát keresőknek
 • Sportolóknak kiegészítő mozgásként a mélyizmok edzése céljából
 • Bárkinek, aki bármilyen, – nem nagyon súlyos – mozgásszervi panasszal fontolgatja, hogy elkezdi a terápiát, vagy eddig is járt, de most gyógytornász nélkül maradt

Kinek NEM ajánlott az online gyógytorna?

 • erős zsibbadás, lázas állapot, hirtelen egyensúlyvesztéssel járó panaszok, izomgyengeség esetén nem ajánlott az online gyógytorna
 • Bénulás, friss neurológiai esetek, agyvérzés után sem tudunk online gyógytorna keretein belül segíteni
 • Speciális kommunikációt igénylő páciensek, kivéve hiperaktivitás és autizmus.
 • Nagyfokú csontritkulás
 • Ízületi gyulladás, fertőzés, nyílt sérülés esetén sem jó megoldás az online gyógytorna
 • Állandó és nagyon erős fájdalom esetén, ahol a mozgás lehetetlen

Gyógytorna árlista

Az első online vagy személyes alkalom magában foglalja a konzultációt + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom pedig, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül egységes árú. Online gyógytorna esetén a fizetés előre utalással, személyesen bankkártyával történik, és ha Ön rendelkezik egészségpénztárral, a számlát ki tudjuk állítani az egészségpénztárára is!

2. alkalomtól: Személyes gyógytorna
9.500 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
2. alkalomtól: Online gyógytorna
6.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • / alkalom (50 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
1.alkalom: Online konzultáció
7.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
1. alkalom: Személyes állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A rendelőnkben
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
2. alkalomtól: Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra