Szegmentális stabilizációs tréning
Hívás!Bejelentkezés!
 • SOKÁIG MEGŐRIZNÉ FITTSÉGÉT? A SENIOR TORNÁVAL EZ LEHETSÉGES!

  Fáj a háta, dereka? Porckorongsérve van? Próbálja ki a 100%-ban Önre szabott senior tornánkat és maradjon fiatalos! Foglaljon időpontot gyógytornára!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ismerje meg a senior tornát!

A senior torna kifejezetten 50+ évesek számára ajánlott speciális kondicionáló torna, amely Önnek is segít abban, hogy fitt maradjon, hogy könnyebben birkózzon meg a porckopás, az ízületi bántalmak vagy a csontritkulás tüneteivel.

Nálunk olyan gyakorlott, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki senior tornát, akik a legjobb eredmény érdekében személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

Mikor ajánljuk Önnek a senior tornát?

 

 • Akkor, ha az időskori mozgásszervi problémák megelőzése a célja, ha minél tovább szeretne fitt, fiatalos maradni, teherbíróbbá tenné csontjait, ízületeit.

 

 • Ha életkora miatt nem szeretne lemondani kedvenc sportjáról, hobbijáról, a családi kirándulásokról, inkább javítana erőnlétén, hogy bírja a tempót.

 

 • Ha eddig mozgásszegény életet élt és ezért nagyon szeretne mozgásba lendülni.

 

 • Ha már érzi a porckopás, a csontritkulás első, intő jeleit és szeretné megállítani a tünetek súlyosbodását.

 

 • És akkor is, ha már valamilyen konkrét mozgásszervi megbetegedésben szenved, legyen az porckopás, csontritkulás, ízületi gyulladás.

 

Miért lehet fontos az Ön számára a senior torna?

Ahogyan évei száma nő, óhatatlanul elindulnak szervezetében bizonyos degeneratív elváltozások. Például az ízületei lassan elveszítik rugalmasságukat és hajlamosabbak lesznek a sérülésekre. Az aktív életmóddal, a rendszeres mozgással sikeresen ellensúlyozhatja ezeket a folyamatokat.

Ezek a leggyakoribb, korral járó elváltozások, amelyek Önt is fenyegethetik:

• Csontritkulás, vagy más orvosi nevén oszteoporózis.

A csontok korral járó leépülése bizonyos fokig természetes folyamat, legalábbis addig, amíg a lebontó és építő folyamatok egyensúlyban vannak. Egy idő után azonban a csontszövet anyagcseréje lassul, a sejtek egyre kevésbé képesek a megújulásra, a csontok menthetetlenül veszítenek ásványianyag-tartalmukból. Amikor a csontok leépülése kerül túlsúlyba, kialakul a csontritkulás. Először a nagyobb szivacsos állománnyal rendelkező csontokban jelentkezik, általában ennek következménye az időskori combnyaktörés, csigolyatörés.

Tévhit, hogy a csontritkulás csak a nőket érinti, férfiaknál is kialakulhat. Az viszont igaz, hogy a változókor hormonális folyamatai felgyorsítják a csontok leépülését. A dohányzás vagy a mozgásszegény életmód is jelentős rizikófaktor, az életmódváltás, a mozgásterápia viszont kincset érhet. A becslések szerint 50 év felett minden két nő közül egy és minden négy férfi közül egy csontritkulás miatt szenved csonttörést. A csontritkulás megelőzésére, a csonttömeg növelésére már csak azért is érdemes figyelned, mert a kezdeti fázisában a betegség még nem jár különösebb tünetekkel.

• Porckopás és ízületi gyulladás.

Sokan összekeverik a két betegséget, pedig az artrózis, a porckopás és az artritisz, az ízületi gyulladás korántsem ugyanaz.

A porckopás a csontokat összekötő ízületek lassú leépülése, a végső fázisában a csontok szinte egymáson mozognak, igen nagy fájdalmat okozva. Ilyenkor már csak az ízületi protézis segíthet. Az ízületek kopása kezdetben szintén nem jár látványos tünetekkel, észrevétlenül válik egyre súlyosabbá a probléma. A csípő- vagy térdízületi porckopás figyelmeztető jele lehet, amikor hétköznapi mozdulatok, mint a lépcsőzés vagy a séta fájdalmat okoznak az érintett ízületekben. A nyaki gerinc ízületeinek kopása, a csigolyák közötti rés csökkenése nyakfájdalomhoz, az idegek nyomása miatt karzsibbadáshoz vezet. A porckopás kockázati tényezői között előkelő helyen szerepel a túlsúly, a mozgáshiány.

Az ízületi gyulladás oka általában autoimmun folyamat, az ízületi gyulladásával, fájdalmával, duzzanatával jár. Bár az autoimmun folyamatokat nehéz kivédeni, jó tudni, hogy maga a porckopás is vezethet ízületi gyulladáshoz, amibe már viszont már bőven van beleszólásunk.

A mozgásnak rendkívül fontos szerepe van a porckopás megelőzésében és kezelésében, a fájdalom csökkentésében. Az életkornak és a panaszoknak megfelelő mozgással megerősödnek az ízületek körüli izmok, a rendszeresség segít elkerülni a sérüléseket. Az időben elkezdett mozgással elkerülhetővé válhat a porckopás műtéti megoldása. Ízületi gyulladás esetén sem tilos a mozgás, mert segíthet az ízületek mozgékonyságának visszaszerzésében.

• Megváltozott testtartás.

Ahogyan Ön idősödik, a testtartása is megváltozik, mindez szintén összefügg a porckorongok kopásával, az ízületek merevebbé válásával. Ha még az ülőmunka is súlyosbítja a helyzetet, könnyen előállhat a testtartás szabad szemmel is jól látható megváltozása, a testmagasság csökkenése. Az időskori görnyedtség kialakulásához a mozgásszegény életmód mellett csontritkulás is hozzájárul.

• Rövidülő, túlterhelt izmok.

Az évek alatt felhalmozott mozgáshiány, az ülőmunka, a túlsúly, az egyoldalú megterhelés következtében egyes izmai megrövidülhetnek. Könnyen belátható, hogy egy megrövidült izom nem képes ellátni tökéletesen a funkcióját. Vázizmai normális működésének alapja lényében az akaratlagos összehúzódás és az elernyedés kettőse. Ha Ön nem használja izmait, könnyen megrövidülhetnek. Ha rendszeres edzéssel karbantartja őket, akkor viszont nagy eséllyel jól szolgálnak majd.

• Magas vérnyomás, 2. típusú diabétesz.

Az életkor önmagában növeli a magas vérnyomás kialakulásának esélyét , ehhez még hozzáadódik többek között a családi halmozódás, a túlsúly vagy a mozgáshiány. A szív- és érrendszeri betegségek és mozgáshiány kapcsolata ma már nem vitás. A 2-es típusú diabétesz ugyancsak gyakoribb idősebb korban és azok között, akik túlsúlyosak és hanyagolják az egészséges életmód szabályait.

• Nem megfelelő, rendszertelen testmozgás.

Vannak, akik azt hiszik, az ügyintézés, a mindennapi házimunka vagy az időnkénti kertészkedés is megfelelő testmozgás. Pedig ez nincs így. A bemelegítés hiánya, az egyoldalú terhelés növeli az ízületekben, izmokban a mikrosérülések esélyét. Lehet, hogy eddig Ön is azt hitte, hogy elég a rendszeres mozgáshoz lótni-futni egész nap?

Érthető, ha szeretné megelőzni ezeket a korral járó mozgásszervi, szív- és érrendszeri panaszokat.

Jelentkezzen be hozzánk senior tornára és adjon esélyt magának arra, hogy fittebb legyen!

Így zajlik nálunk a senior torna!

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben zajlik a senior tora? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot. Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a senior tornával foglalkozó szakemberünket.

• A torna első lépése az állapotfelmérés és a kezelési terv felállítása.

Arra törekszünk, hogy felállítsuk az Önnek leginkább megfelelő, személyre szabott kezelési tervet. Ezért senior tornával foglalkozó gyógytornászunk elbeszélget Önnel aktuális panaszairól, kórtörténetéről, azaz közelebbről is megismer téged. Ezután elkészül a terápiás terv, melyben arra is javaslatot teszünk, hány alkalomra lehet szüksége céljaid eléréséhez.

A senior torna rendkívül sok lehetőséget rejt magában, a legtöbb 50+ páciensünk számára ideálisnak bizonyul mozgékonysága megőrzésére. Tény azonban, hogy előfordul, hogy nem a mozgásterápia jelentheti az Ön fájdalmaira, meglévő betegségére a megoldást. Ha ezt tapasztaljuk, akkor erről a legjobb tudásunk alapján, hitelesen tájékoztatjuk Önt.

• Bemelegítés és senior torna.

A senior tornát természetesen minden alkalommal alapos bemelegítéssel kezdjük, hogy minimalizáljuk a sérülések veszélyét. A bemelegítő mozdulatokat Ön otthon is sikerrel alkalmazhatja, beépítheti mindennapi tevékenységeibe.

Majd következnek a személyre szabott, meghatározott ismétlésszámú gyakorlatok, amelyeknek több típusuk van:

ízületek átmozgatása – erre az ízületi porcok védelmében különösen nagy szükség van, akkor is, ha Ön rég nem mozgott, és akkor is, ha fenn akarja tartani edzettségedet.
erősítő gyakorlatok – az izmok, ízületek erősítésére, az erőnlét javítására
nyújtó gyakorlatok – nem csak a megrövidült izmok nyújtására, hanem a torna levezetéseképpen.

Milyen eredményre számíthat?

 

 • Javulhat az erőnléte, életminősége, jobb lehet a kondíciója.

 

 • A korral megváltozott testtartása is javulhat.

 

 • Energikusabb lehet, többet bírhat, mint eddig.

 

 • Csökkentheti számos időskorban fenyegető betegség – a porckopás, az ízületi bántalmak, a szív- és érrendszeri betegségek – kialakulásának kockázatát.

 

 • Mérsékelheti a már meglévő mozgásszervi betegségei tüneteit.

 

 • Inspirációt kap az aktív, kiegyensúlyozott, tevékeny időskorhoz.

 

Újra örömmel vetheti magát a mindennapok forgatagába, életminősége javulhat.

Miért pont nálunk kezdje el a senior tornát?

Rendelőnkben gyakorlott, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki senior tornát, akik személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

Nálunk nemcsak a problémája számít, hanem a nyugalma, a tájékozottsága, az elégedettsége is.

Gyógytornászainktól a személyre szabott terápiás terven felül a mozgásszervi panaszai kezelését kiegészítő életmódbeli tanácsokat is kap. A kezeléseket megnyugtató, harmóniát sugárzó környezetben végezzük, kizárólag egyszer használatos textíliákat, segédeszközöket használunk fel.

Maximális odafigyelésre törekszünk minden téren, hogy Ön megőrizhesse fiatalos lendületét.

Találkozzunk mielőbb!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe a Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljaidat is átbeszélik a gyógytornászával.

Ezt követően pedig elindul az Ön személyre szabott és rendszeres terápiája, amely szépen lassan elvezeti majd egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Egy rendelő, ami nem csak a panaszairól, hanem Önről szól!

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első online konzultációval nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az első konzultáció árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt a konzultáció az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Gyógytornászaink az alábbi kezeléseket alkalmazzák

Melyik alkalmas a fájdalmai kezelésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Craniosacralis terápia

Érintésen alapuló gyógymód

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületek:  Derékfájdalom, porckorong problémák, isiász, ülésből adódó derékfájdalom, preventív törzs- és derékerősítés, hátfájdalom, rossz testtartás, előre esett vállak, nyakfájdalom, feszes nyakizmok, nyaki porckorong probléma, tartáskorrekció, csípőkopás, porckopás, futó térd, térd instabilitás, térdkalács körüli panaszok, bokaficam, rándulás, boka instabilitás.

Rendelési idő

Kedd, pé., szo délelőtt, csütörtök: du. Bejelentkezés Tamarához!
Jobban megismerné Tamarát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Tamara bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések, izom-, ín-, szalagszakadás, törés, ficam utáni rehabilitáció, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai, isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció, Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Egyensúly, koordináció fejlesztés, senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés  Tartáskorrekció, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai ,protézis beültetés

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció,  Derék-, hát- és nyakfájdalom,
Porckorong előboltosulás vagy -sérv, Tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak egyaránt, Törzsstabilizáció – „core” izmok erősítése, Felkészítés a sportra – Ülő munka után mozognék : mit, hogyan és mit ne…Személyre szabott tanácsok, rávezető gyakorlatok

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: gerincsérvek, idegfájdalmak, helytelen testtartás, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, ortopédiai műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), reumatológiai panaszok,
“befagyott váll” (PHS) ,krónikus vagy akut derékbántalmak (pl. lumboischialgia, ülőideggyulladás, SPA=Bechterew-kór, DISH=Forestier-szindróma stb.), gerincműtétek utáni rehabilitáció
nyaki panaszok és fejfájások (cervicobrachialgia, nyaki gerincsérv),  porckopások, rotátorköpeny

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Parkinson-kóros betegek, porckorong kiboltosulás/sérv, lumbágó, isiász, lumboischialgia, ülőidegzsába, derékfájás, lábzsibbadás, lábfájdalom, égő érzés a lábban,
achilles fájdalom, talpfájdalom, saroksarkantyú, tenisz/golf könyök, bicepsz ín fájdalma, “futó térd”
Az ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció, Gyógymasszázs., Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése
Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás kezelése, Fülzúgás, fülcsengés kezelése.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: gerinc eredetű, és a nyak – vállövi panaszok kezelése, sportsérülések,
a McKenzie terápia, a fascia terápia, és a funkcionális tréning,speciális kommunikációt igénylő páciensek (gyerekek és felnőttek) komplex fizioterápiás ellátása, nyaki gerincen végzett discectomia (porckorongsérv eltávolítása), fúziós és protézis műtétek, AC-, váll-, könyökficam, felső végtagi törés, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések kezelése, rotátorköpeny rekonstrukció
az ágyéki gerincen végzett discectomia, decompressio, fúziós – stabilizációs műtétek
alsóvégtagi (főként a boka ízületi) ficam, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát, Hátfájás, Derékfájás (lumbágó,isiász), Gerincsérv, Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés, rehabilitáció, Korzettkezelés, Szájzár, szájnyitási korlátozottság, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés, Állkapocsízület traumás sérülések, Senior torna.

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk Önt, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

Gyógytorna árlista

Az első online videós alkalom magában foglalja a konzultációt + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további online alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül egységes árú. A fizetés előre utalással történik, és ha Ön rendelkezik egészségpénztárral, a számlát ki tudjuk állítani az egészségpénztárára is!

2. alkalomtól: Személyes gyógytorna
9.500 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
2. alkalomtól: Online gyógytorna
6.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • / alkalom (50 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
1.alkalom: Online konzultáció
7.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
1. alkalom: Személyes állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A rendelőnkben
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
2. alkalomtól: Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Jelentkezzen be hozzánk!

Kényelmesen, telefonálás nélkül az alábbi gombra kattintva:

Időpontot foglalok!

vagy a 06-30-50-MUTASD -as telefonszámon!