Stretching torna
Hívás!Bejelentkezés!
 • STRETCHING TORNA VÁRAKOZÁS NÉLKÜL A BATTHYÁNY TÉREN.

  Az ülőmunka miatt fáj a dereka, a háta, a nyaka, a válla? A stretching tornával, visszakaphatja izmai, ízületei fájdalommentességét!Kérjen visszahívást, segítünk! ☏ 06/30 50-50-50-3

  Visszahívás
  Vagy jelentkezzen be online naptárunkba!

  Bejelentkezem!

Ismerje meg a Stretching tornát!

A stretching torna az izmok, ízületek, ínszalagok rugalmasságát fejlesztő mozgásforma. A hát-, derék- vagy nyakfájdalom csökkentésén kívül pszichés hatása is jótékony, segít a mindennapi stressz sikeres leküzdésében is.

Mikor ajánljuk Önnek a stretching tornát?

 

 • Ha úgy érzi, izomzata az évek óta végzett ülőmunka, a mozgásszegény életmód miatt feszes, kötött, görcsös.

 

 • Ha enyhíteni szeretne meglévő, krónikus derék-, hát- vagy nyak- és vállfájdalmain.

 

 • Ha aktív mozgással szeretné megelőzni a későbbi mozgásszervi problémák kialakulását. (Olyanokét, mint a csontok közti rugalmasságot biztosító ízületi porcok lassú leépülésével járó fájdalmas, mozgásban korlátozó porckopás, az artrózis).

 

 • Ha már rég nem mozgott rendszeresen, és ebben épp az akadályozza meg, hogy beszűkült mozgásterjedelmű ízületei miatt kevésbé terhelhető.

 

 • Ha rendszeresen sportol, mozog, de aggódik a sérülések fokozott kockázata miatt, és szeretné elsajátítani a nyújtás profi módszerét.

 

Ha valamilyen sérülés (törés, ficam, rándulás) érte a közelmúltban, akkor egyéni elbírálás kérdése, hogy bevállalhatja-e a stretchinget.

Miért van szüksége a nyújtásra?

Ehhez nem árt kicsit közelebbről megismernie magukat a nyújtásra szoruló izmokat.

Az izmai izomrostokból állnak, a csontokhoz ínszalagok kötik őket. Az izmok hol elernyednek, hol összehúzódnak – lényegében ez maga az akaratlagos mozgás.

A hosszú évek inaktivitása, az egész napi ülés, az egyoldalú terhelés, az átgondolatlan edzések azt eredményezik, hogy az izmok megrövidülnek, feszessé, kötötté, görcsössé válnak. Az ilyen izomzat egyfajta láncreakciót indít be. Az ízületek normál működését is korlátozza, így akadályozzák a szabad mozgásban. Az izmok feszessége ugyanis szorosan összefügg az ízületek mozgásterével. Ha izmai feszesek, akkor ízületei mozgástere is beszűkül.

Így zajlik a stretching torna

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben zajlik a stretching torna? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot. Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a stretching tornával foglalkozó szakemberünket.

• A torna első lépése az állapotfelmérés.

Minél többet tudunk arról, hogy milyen mozgásszervi problémákkal, fájdalommal kell megküzdenie jelenleg, hogy mennyi mozgás jellemzi a mindennapjait, annál hatékonyabban tudjuk kialakítani az Önnek szóló mozgásterápiás tervet.

Az egyéni kezelési terv alkalmazkodik az ízületei, izmai jelenlegi állapotához, egyéni céljaihoz, sőt, akár az időbeosztásoához is. A személyre szabott stretching tornát úgy építjük fel, hogy az csak Önről szóljon, sikeresen fejlessze izmai, ízületei rugalmasságát.

Azt, hogy hány alkalom szükséges a mozgástartomány javításához, a visszaszerzett rugalmassághoz, szintén az egyéni szempontok (pl. edzettségi állapota) döntik el. A stretching torna nem csodaszer, ami egyik pillanatról a másikra hat, fokozatosságot igényel, éppen a sérülések elkerülése miatt.

Biztos, hogy jó Önnek ez a torna?

Nem biztos – de ha ez így van, akkor erről korrekt tájékoztatást kap gyógytornászunktól.

Tény, hogy az izmokra, ízületekre egyaránt jótékony hatású stretching igen széleskörűen alkalmazható a különféle mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésére, megelőzésére. Mégis előfordulhat, hogy az állapotfelmérés során úgy találjuk, egy másik mozgásforma ideálisabb lenne az Ön számára. Gyógytornászunk őszintén tájékoztatja erről, és javaslatot tesz rá, milyen mozgásterápia, gyógytorna áll rendelkezésére még rendelőnkben.

• Következik maga a stretching torna

Az állapotfelmérést és a személyre szabott terápiás terv felállítását követően kezdődhet maga a stretching torna.

A gyakorlatok középpontjában főként az izmok nyújtása, valamint az erősítése áll.

Fokozottan ügyelünk arra, hogy a mozdulatok biztonságosak, lassúak (szakszóval statikusak, kitartottak), egyben fájdalommentesek legyenek. A helyesen kivitelezett stretching torna nem járhat semmilyen kellemetlenséggel, pláne fájdalommal.

Minden egyes gyakorlat személyre szabott, ami azt jelenti, hogy azért végezzük, mert az Ön adott ízületei, izmai ezt igénylik. Nagyon fontos, hogy mindig az „adott” izmokról, ízületekről, ínszalagokról beszélünk, attól függően, hogy hol jelentkezik fájdalma. Nem mindegy, hogy a nyaka, válla vagy éppen a dereka áll-e a stretching torna fókuszában. Pontosan azokat az izmokat, ízületeket mozgatjuk át, mobilizáljuk, melyek az Ön számára aktuálisan a legtöbb gondot jelentik. (És ha kell, akár menet közben is módosítunk a terápiás terven, hogy az valóban a legnagyobb segítséget nyújthassa.)

Az órák végén magát a stretching tornát is nyújtással fejezzük be, hogy formálódó izomzata, rugalmasabbá váló ízületei sérüléseit elkerüljük.

Milyen eredményekre számíthat a stretching-gel?

 

 • Nőhet ízületei mozgékonysága, mozgása könnyedebbé, koordináltabbá válhat.

 

 • Enyhülhet a feszes, görcsös izomzattal összefüggő hát- derék-, nyak-, vállfájdalma is.

 

 • Mivel az izmok, a szalagok, az inak egyaránt rugalmasabbá válnak, csökken a sérülések, mikrosérülések veszélye.

 

 • Terhelhetőbbé válhatnak izmai, ízületei, jobban élvezi majd a mindennapi sportot, de még a házimunkát is, teljesítőképessége nőhet.

 

 • Mivel gerince ízületei, izmai újra optimálisan működnek, az izomegyensúly helyreáll, az eddigi rossz testtartása is javulhat.

 

 • Lélekben is kisimul, enyhül a stressz, plusz erőt kap majd a feladatok elvégzéséhez, egyszerűen jobban érezheti magát a bőrében.

 

Miért éppen hozzánk járjon stretching-re?

Rendelőnkben tapasztalt, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki a stretching tornát, akik személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

A legtöbb mozgásterápia helyes kivitelezéséhez elengedhetetlen a szakértő segítség. Ha lehet, ez a stretching tornára még inkább igaz. Vannak, akik azt gondolják, elegendő pár látványos, szertartásszerű nyújtó mozdulat az edzés előtt és után, és ezzel a „nyújtás” le van tudva. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakszerűtlen, rutinból végzett nyújtás sajnos nagyobb kárt okozhat, mint amennyi előnyt remélünk tőle.

Az átgondolt, helyes nyújtásnak is megvan a maga tudománya, amellyel gyakorlott gyógytornászaink pontosan tisztában vannak. Ahogyan a nyújtás nem azonos a bemelegítéssel, úgy a stretching torna sem csak a nyújtást jelenti, hanem annál sokkal többet. Önmagában egy kellemes, hasznos edzésforma, mely hosszú távon biztosíthatja a sérülésmentes, könnyed mozgás örömét.

Mivel maximális odafigyelésre törekszünk minden téren. Gyógytornászainktól Ön a személyre szabott terápiás terven felül életmódbeli tanácsokat is kap ahhoz, hogyan tehet a legtöbbet a mindennapokban is azért, hogy csökkenjenek fájdalmai, mozgékonyabb legyen.

Találkozzunk mielőbb!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljaidat is átbeszélik a gyógytornászával.

Ezt követően pedig elindul a személyre szabott és rendszeres terápiád, amely szépen lassan elvezeti Önt egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Egy rendelő, ami nem csak a panaszairól, hanem Önről szól!

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszaidat és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Korpos Ági

8 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Gerincsérv ■ Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Csípőfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom  ■ Vállfájdalom ■ Sportsérülések ■ Teniszkönyök / golfkönyök

Módszereim:

Gyógytorna ■ Sportrehabilitáció ■ Köpöly ■ Manuális fascia technikák ■ Streching ■ Kinesio Taping ■ SMR ■ Triple X tréning  ■ Flossing

Bejelentkezés Ágihoz

Jobban megismerné Ágit?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Fárbás Patrik

6 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom  ■ Vállfájdalom ■ Csípőfájdalom

Módszereim:

Gyógytorna sportolóknak ■ Rehabilitációs gyógytorna ■  Stretching ■ Kinesio Taping ■ Lágyrész mobilizáció ■ Köpöly ■ Szegmentális stabilizáció

Bejelentkezés Patrikhoz

Jobban megismerné Patrikot?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Pfundt Éva

4 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom  ■ Vállfájdalom ■ Csípőfájdalom

Módszereim:

Gyógytorna ■  Strechning ■ Kinesio Taping ■ McKenzie terápia ■ Gyógymasszázs ■ Szegmentális stabilizáció

Bejelentkezés Évához

Jobban megismerné Évát?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!!

Radványi Zsófia

7 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Akut sérülések ■ Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Gerincsérv kezelés ■ Sportrehabilitáció

Módszereim:

Funkcionális tréning ■ Gyógytorna ■ Lágyrész-és fascia kezelések ■ McKenzie terápia ■ Sportrehabilitáció ■ Triggerpont terápia

Bejelentkezés Zsófihoz!

Jobban megismerné Zsófit?

Nézze meg Zsófi bemutatkozó oldalát!

Torsa Réka

6 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom  ■ Vállfájdalom

Módszereim:

Lágyrész manuálterápia ■ Gyógytorna ■ Sportrehabilitáció és funkcionális tréning ■ Köpöly ■ Lágyrész és fascia technikák ■ Strechning ■ Kinesio Taping ■ SMR ■ Neurodinamika

Bejelentkezés Rékához

Jobban megismerné Rékát?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Gerincsérv kezelés ■ Csípőfájdalom ■ Térdfájdalom

Módszereim:

Gyógytorna ■ McKenzie módszer ■ Lágyrész mobilizáció ■ Fascia kezelés ■ Masszázs ■ Idősek esésprevenciója

Bejelentkezés Fruzsihoz!

Jobban megismerné Fruzsit?

Nézze meg Fruzsi bemutatkozó oldalát!

Valastyán Júlia

5 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Sportsérülések ■ Műtétet megelőző gyógytorna ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Nyakfájdalom ■ Akudt fájdalmak ■ Gerincsérv ■ Isiász

Módszereim:

Manuálterápia ■ Gyógytorna ■ Funkcionális tréning ■ McKenzie terápia ■ Fascialis technikák ■ Stretching

Bejelentkezés Julihoz!

Jobban megismerné Julit?

Nézze meg Juli bemutatkozó oldalát!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületeim:

Derékfájás ■ Hátfájás ■ Nyakfájás ■ Vállfájdalom ■ Gerinc eredetű panaszok

Módszereim: 

Gyógytorna ■ McKenzie terápia ■ Szegmentális stabilizáció ■ FDM ■ Taping

Bejelentkezés Judithoz!

Jobban megismerné Juditot?

Nézze meg Judit bemutatkozó oldalát!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom; bokaficam

Módszereim:

Manuálterápia ■ Gyógytorna ■ Sportrehíbilitáció és funkcionális tréning ■ Triggerpont terápia ■ lágyrész és fascia technikák ■ Strechning ■ Kinesio Taping

Bejelentkezés Tamarához!

Jobban megismerné Tamarát?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületeim:

Derékfájás ■ Hátfájás ■ Nyakfájás ■ Befagyott váll ■ Gerinc eredetű problémák ■ Balesetek/törések utáni rehabilitáció

Módszereim: 

mManuálterápia ■ McKenzie terápia ■ Gyógytorna ■ Trigger pont kezelés ■ Stretching

Bejelentkezés Ritához!

Jobban megismerné Ritát?

Nézze meg Rita bemutatkozó oldalát!

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első online konzultációval nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az első konzultáció árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt a konzultáció az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.