Stretching torna
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A DEREKA, A HÁTA? STRETCHING TORNÁVAL SEGÍTÜNK!

  Az ülőmunka miatt fáj a dereka, a háta, a nyaka, a válla? A stretching tornával, visszakaphatja izmai, ízületei fájdalommentességét! Foglaljon időpontot gyógytornára!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ismerje meg a Stretching tornát!

A stretching torna az izmok, ízületek, ínszalagok rugalmasságát fejlesztő mozgásforma. A hát-, derék- vagy nyakfájdalom csökkentésén kívül pszichés hatása is jótékony, segít a mindennapi stressz sikeres leküzdésében is.

Mikor ajánljuk Önnek a stretching tornát?

 

 • Ha úgy érzi, izomzata az évek óta végzett ülőmunka, a mozgásszegény életmód miatt feszes, kötött, görcsös.

 

 • Ha enyhíteni szeretne meglévő, krónikus derék-, hát- vagy nyak- és vállfájdalmain.

 

 • Ha aktív mozgással szeretné megelőzni a későbbi mozgásszervi problémák kialakulását. (Olyanokét, mint a csontok közti rugalmasságot biztosító ízületi porcok lassú leépülésével járó fájdalmas, mozgásban korlátozó porckopás, az artrózis).

 

 • Ha már rég nem mozgott rendszeresen, és ebben épp az akadályozza meg, hogy beszűkült mozgásterjedelmű ízületei miatt kevésbé terhelhető.

 

 • Ha rendszeresen sportol, mozog, de aggódik a sérülések fokozott kockázata miatt, és szeretné elsajátítani a nyújtás profi módszerét.

 

Ha valamilyen sérülés (törés, ficam, rándulás) érte a közelmúltban, akkor egyéni elbírálás kérdése, hogy bevállalhatja-e a stretchinget.

Miért van szüksége a nyújtásra?

Ehhez nem árt kicsit közelebbről megismernie magukat a nyújtásra szoruló izmokat.

Az izmai izomrostokból állnak, a csontokhoz ínszalagok kötik őket. Az izmok hol elernyednek, hol összehúzódnak – lényegében ez maga az akaratlagos mozgás.

A hosszú évek inaktivitása, az egész napi ülés, az egyoldalú terhelés, az átgondolatlan edzések azt eredményezik, hogy az izmok megrövidülnek, feszessé, kötötté, görcsössé válnak. Az ilyen izomzat egyfajta láncreakciót indít be. Az ízületek normál működését is korlátozza, így akadályozzák a szabad mozgásban. Az izmok feszessége ugyanis szorosan összefügg az ízületek mozgásterével. Ha izmai feszesek, akkor ízületei mozgástere is beszűkül.

Így zajlik a stretching torna

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben zajlik a stretching torna? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot. Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a stretching tornával foglalkozó szakemberünket.

• A torna első lépése az állapotfelmérés.

Minél többet tudunk arról, hogy milyen mozgásszervi problémákkal, fájdalommal kell megküzdenie jelenleg, hogy mennyi mozgás jellemzi a mindennapjait, annál hatékonyabban tudjuk kialakítani az Önnek szóló mozgásterápiás tervet.

Az egyéni kezelési terv alkalmazkodik az ízületei, izmai jelenlegi állapotához, egyéni céljaihoz, sőt, akár az időbeosztásoához is. A személyre szabott stretching tornát úgy építjük fel, hogy az csak Önről szóljon, sikeresen fejlessze izmai, ízületei rugalmasságát.

Azt, hogy hány alkalom szükséges a mozgástartomány javításához, a visszaszerzett rugalmassághoz, szintén az egyéni szempontok (pl. edzettségi állapota) döntik el. A stretching torna nem csodaszer, ami egyik pillanatról a másikra hat, fokozatosságot igényel, éppen a sérülések elkerülése miatt.

Biztos, hogy jó Önnek ez a torna?

Nem biztos – de ha ez így van, akkor erről korrekt tájékoztatást kap gyógytornászunktól.

Tény, hogy az izmokra, ízületekre egyaránt jótékony hatású stretching igen széleskörűen alkalmazható a különféle mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésére, megelőzésére. Mégis előfordulhat, hogy az állapotfelmérés során úgy találjuk, egy másik mozgásforma ideálisabb lenne az Ön számára. Gyógytornászunk őszintén tájékoztatja erről, és javaslatot tesz rá, milyen mozgásterápia, gyógytorna áll rendelkezésére még rendelőnkben.

• Következik maga a stretching torna

Az állapotfelmérést és a személyre szabott terápiás terv felállítását követően kezdődhet maga a stretching torna.

A gyakorlatok középpontjában főként az izmok nyújtása, valamint az erősítése áll.

Fokozottan ügyelünk arra, hogy a mozdulatok biztonságosak, lassúak (szakszóval statikusak, kitartottak), egyben fájdalommentesek legyenek. A helyesen kivitelezett stretching torna nem járhat semmilyen kellemetlenséggel, pláne fájdalommal.

Minden egyes gyakorlat személyre szabott, ami azt jelenti, hogy azért végezzük, mert az Ön adott ízületei, izmai ezt igénylik. Nagyon fontos, hogy mindig az „adott” izmokról, ízületekről, ínszalagokról beszélünk, attól függően, hogy hol jelentkezik fájdalma. Nem mindegy, hogy a nyaka, válla vagy éppen a dereka áll-e a stretching torna fókuszában. Pontosan azokat az izmokat, ízületeket mozgatjuk át, mobilizáljuk, melyek az Ön számára aktuálisan a legtöbb gondot jelentik. (És ha kell, akár menet közben is módosítunk a terápiás terven, hogy az valóban a legnagyobb segítséget nyújthassa.)

Az órák végén magát a stretching tornát is nyújtással fejezzük be, hogy formálódó izomzata, rugalmasabbá váló ízületei sérüléseit elkerüljük.

Milyen eredményekre számíthat a stretching-gel?

 

 • Nőhet ízületei mozgékonysága, mozgása könnyedebbé, koordináltabbá válhat.

 

 • Enyhülhet a feszes, görcsös izomzattal összefüggő hát- derék-, nyak-, vállfájdalma is.

 

 • Mivel az izmok, a szalagok, az inak egyaránt rugalmasabbá válnak, csökken a sérülések, mikrosérülések veszélye.

 

 • Terhelhetőbbé válhatnak izmai, ízületei, jobban élvezi majd a mindennapi sportot, de még a házimunkát is, teljesítőképessége nőhet.

 

 • Mivel gerince ízületei, izmai újra optimálisan működnek, az izomegyensúly helyreáll, az eddigi rossz testtartása is javulhat.

 

 • Lélekben is kisimul, enyhül a stressz, plusz erőt kap majd a feladatok elvégzéséhez, egyszerűen jobban érezheti magát a bőrében.

 

Miért éppen hozzánk járjon stretching-re?

Rendelőnkben tapasztalt, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki a stretching tornát, akik személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

A legtöbb mozgásterápia helyes kivitelezéséhez elengedhetetlen a szakértő segítség. Ha lehet, ez a stretching tornára még inkább igaz. Vannak, akik azt gondolják, elegendő pár látványos, szertartásszerű nyújtó mozdulat az edzés előtt és után, és ezzel a „nyújtás” le van tudva. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakszerűtlen, rutinból végzett nyújtás sajnos nagyobb kárt okozhat, mint amennyi előnyt remélünk tőle.

Az átgondolt, helyes nyújtásnak is megvan a maga tudománya, amellyel gyakorlott gyógytornászaink pontosan tisztában vannak. Ahogyan a nyújtás nem azonos a bemelegítéssel, úgy a stretching torna sem csak a nyújtást jelenti, hanem annál sokkal többet. Önmagában egy kellemes, hasznos edzésforma, mely hosszú távon biztosíthatja a sérülésmentes, könnyed mozgás örömét.

Mivel maximális odafigyelésre törekszünk minden téren. Gyógytornászainktól Ön a személyre szabott terápiás terven felül életmódbeli tanácsokat is kap ahhoz, hogyan tehet a legtöbbet a mindennapokban is azért, hogy csökkenjenek fájdalmai, mozgékonyabb legyen.

Találkozzunk mielőbb!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljaidat is átbeszélik a gyógytornászával.

Ezt követően pedig elindul a személyre szabott és rendszeres terápiád, amely szépen lassan elvezeti Önt egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Egy rendelő, ami nem csak a panaszairól, hanem Önről szól!

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

Gyógytornászaink az alábbi kezeléseket alkalmazzák

Melyik alkalmas a fájdalmai kezelésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Craniosacralis terápia

Érintésen alapuló gyógymód

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszaidat és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületek:  Derékfájdalom, porckorong problémák, isiász, ülésből adódó derékfájdalom, preventív törzs- és derékerősítés, hátfájdalom, rossz testtartás, előre esett vállak, nyakfájdalom, feszes nyakizmok, nyaki porckorong probléma, tartáskorrekció, csípőkopás, porckopás, futó térd, térd instabilitás, térdkalács körüli panaszok, bokaficam, rándulás, boka instabilitás.

Rendelési idő

Kedd, pé., szo délelőtt, csütörtök: du. Bejelentkezés Tamarához!
Jobban megismerné Tamarát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Tamara bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések, izom-, ín-, szalagszakadás, törés, ficam utáni rehabilitáció, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai, isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció, Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Egyensúly, koordináció fejlesztés, senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés  Tartáskorrekció, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai ,protézis beültetés

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció,  Derék-, hát- és nyakfájdalom,
Porckorong előboltosulás vagy -sérv, Tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak egyaránt, Törzsstabilizáció – „core” izmok erősítése, Felkészítés a sportra – Ülő munka után mozognék : mit, hogyan és mit ne…Személyre szabott tanácsok, rávezető gyakorlatok

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: gerincsérvek, idegfájdalmak, helytelen testtartás, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, ortopédiai műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), reumatológiai panaszok,
“befagyott váll” (PHS) ,krónikus vagy akut derékbántalmak (pl. lumboischialgia, ülőideggyulladás, SPA=Bechterew-kór, DISH=Forestier-szindróma stb.), gerincműtétek utáni rehabilitáció
nyaki panaszok és fejfájások (cervicobrachialgia, nyaki gerincsérv),  porckopások, rotátorköpeny

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Parkinson-kóros betegek, porckorong kiboltosulás/sérv, lumbágó, isiász, lumboischialgia, ülőidegzsába, derékfájás, lábzsibbadás, lábfájdalom, égő érzés a lábban,
achilles fájdalom, talpfájdalom, saroksarkantyú, tenisz/golf könyök, bicepsz ín fájdalma, “futó térd”
Az ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció, Gyógymasszázs., Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése
Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás kezelése, Fülzúgás, fülcsengés kezelése.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: gerinc eredetű, és a nyak – vállövi panaszok kezelése, sportsérülések,
a McKenzie terápia, a fascia terápia, és a funkcionális tréning,speciális kommunikációt igénylő páciensek (gyerekek és felnőttek) komplex fizioterápiás ellátása, nyaki gerincen végzett discectomia (porckorongsérv eltávolítása), fúziós és protézis műtétek, AC-, váll-, könyökficam, felső végtagi törés, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések kezelése, rotátorköpeny rekonstrukció
az ágyéki gerincen végzett discectomia, decompressio, fúziós – stabilizációs műtétek
alsóvégtagi (főként a boka ízületi) ficam, zúzódás, húzódás, vongálódás, esetleges idegsérülések

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát, Hátfájás, Derékfájás (lumbágó,isiász), Gerincsérv, Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés, rehabilitáció, Korzettkezelés, Szájzár, szájnyitási korlátozottság, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés, Állkapocsízület traumás sérülések, Senior torna.

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

Gyógytorna árlista

Az első online vagy személyes alkalom magában foglalja a konzultációt + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom pedig, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül egységes árú. Online gyógytorna esetén a fizetés előre utalással, személyesen bankkártyával történik, és ha Ön rendelkezik egészségpénztárral, a számlát ki tudjuk állítani az egészségpénztárára is!

2. alkalomtól: Személyes gyógytorna
9.500 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
2. alkalomtól: Online gyógytorna
6.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • / alkalom (50 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
1.alkalom: Online konzultáció
7.500 Ft
 • Videóhívás alapú
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
1. alkalom: Személyes állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A rendelőnkben
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
2. alkalomtól: Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • A rendelőnkben
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Jelentkezzen be hozzánk!

Kényelmesen, telefonálás nélkül az alábbi gombra kattintva:

Időpontot foglalok!

vagy a 06-30-50-MUTASD -as telefonszámon!

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első online konzultációval nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az első konzultáció árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt a konzultáció az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.