Vállfájdalom kezelése gyógytorna segítségével - vállfájás elleni torna
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A VÁLLA? 10 ALKALOM GYÓGYTORNA ELÉG LEHET A GYÓGYULÁSHOZ!

  Nyilalló vállfájdalom, vállropogás, sérülés vagy műtét? 10 alkalom gyógytorna tartósan megszüntetheti a fájdalmat! Foglaljon időpontot és várakozási idő nélkül fogadjuk!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Gyógytornával véglegesen megszabadulhat vállfájdalmától!

Hogyan gyógyítjuk a vállfájást? 1 perces videónkból kiderül!

 

Kutás Mercédesz vagyok, rehabilitációs gyógytornász. 18 éve kezelek sikeresen váll- és nyakfájdalommal küzdő betegeket. A váll gyógytornától Önnek is:

Már 4 alkalom után csökkenhetnek  vállfájdalmai

Vállízületi mozgásai szabadabbak lesznek.

Vállműtéte / vállsérülése után a gyógyulási ideje lecsökken

Az ujjaiba, karjaiba sugárzó fájdalom is megszűnhet.

Az esetleges szövődmények kialakulásának az esélye csökken.

Válasszon vállfájdalom specialistáink közül!

Több szakemberünk is foglalkozik a váll fájdalmainak kezelésével. Válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületek:  porckorong problémák kezelése manuálterápiával és gyógytornával,
nyak, hát és derékfájdalmak, helytelen testtartás, perifériás idegbántalmak kezelése neurodinamikával és manuálterápiával, sportrehabilitáció és funkcionális tréning, visszatérés a sportba, amatőr/hobbi sportolók, főleg futók izomdiszbalanszaiból és/vagy a nem megfelelő terhelésből eredő fájdalmaik kezelése (futó térd, talpi bőnye gyulladása, Achilles-ín problémák, csípőfájdalmak, patellofemoralis sy), váll térd- és bokaproblémák

Rendelési idő

Kedd, pé., szo délelőtt, csütörtök: du. Bejelentkezés Tamarához!
Jobban megismerné Tamarát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Mit tehet Ön, ha fáj a válla?

1.Tüneti kezelések

Próbálkozhat fájdalomcsillapító gyógyszerekkel, lazító krémekkel, masszázzsal, csontkovácsolással, szteroid injekcióval, amelyek egy időre ugyan elnyomhatják vállfájdalmát, de mivel az okot egyik sem szünteti meg, a vállfájdalom sajnos visszatérhet.

2. Műtét

Lehet, hogy vállát megműtik ezzel egy hosszabb időre megszűnnek a panaszai, de megfelelő rehabilitáció hiányában a rendezetlen statikai helyzet fokozatosan ismét megteremti majd azokat a körülményeket, amelyekben a vállfájdalom kiújulhat.

3. Gyógyítás

És kezelésbe veheti rögtön az okot is, azaz a vállfájdalom mögött álló berögzült helytelen tartást / egyoldalú terhelést, vagy mozgásbeszűkülést. Célzott gyógytornával újra megtaníthatja testét a helyes tartásra, így nyak-vállövi-, valamint mélyizmai megerősödnek, a váll- és nyakfájdalom pedig tartósan megszűnik.

De mi az oka a vállfájdalomnak?

A vállöv vázát 2 csont, a kulcscsont, és a lapocka alkotja, ami a törzshöz a szegycsont és kulcscsont közötti ízülettel rögzül. A felkarcsont a vállövhöz a vállízülettel rögzül.

A térdéhez vagy a csípőjéhez képest a vállízület nem visel akkora terhet. Bár, ha szükség van rá, rendkívüli erőkifejtésre képes, gondoljon csak arra, amikor karja erejével felemel egy nehéz tárgyat.

A vállízület a teste legnagyobb mozgásterjedelemmel rendelkező ízülete amely az ún. rotátorköpenynek hála, minden irányban szabadon képes mozogni.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy az idősebbeknél a porckopás, a fiatalabbaknál az izomzat gyengesége, a mozgások beszűkülése jelenti a vállsérülések fő kockázatát.

 

Az alábbi konkrét okai lehetnek a vállfájdalomnak:

 

 

Sérülés, izom- vagy ínszakadás

A csontok, az inak, a porcok és a szalagok egyaránt megsérülhetnek. És nemcsak baleset, hanem a túlerőltetés vagy az életkorral járó degeneratív ízületi elváltozások hatására is. A karja szabad mozgatásában, a stabilitás biztosításában nagy szerepe van az úgynevezett rotátorköpenynek, a vállát mozgató, négy részből álló, a lapockától eredő és a felkarcsont fejére tapadó izomcsoportnak is. Ez a köpeny jelentős fizikai
megterhelés hatására begyulladhat, felrostozódhat, részlegesen vagy teljesen elszakadhat, ugyancsak válltáji fájdalmat okozva.

Így segít a gyógytorna a vállsérülésen

Ha a sérülést műteni kell, akkor célzott mozgásokkal fokozatosan elérjük, hogy az érintett terület a lehető leggyorsabban és komplikáció mentesen gyógyuljon. Ha nincs műtét, akkor amikor már a fájdalom és kötöttség kissé oldódott, átmozgató – lazító – keringésfokozó gyakorlatokat adunk. Kiegészítő terápiaként tape és fascia terápiát. A vállízület átmozgatása mellett mihamarabb megkezdjük a lapocka stabilizálását, a rotátorköpeny erősítését. Ezeket a feladatokat általában szimmetrikusan végezzük.

 

 

Vállficam, diszlokáció

A vállízületi ficam akkor következik be, ha egy hirtelen erőhatás következtében a felkarfej és az említett ízületi vápa eltávolodnak. A diszlokáció ugyancsak az ízületek instabilitásával, a laza szalagokkal összefüggésben alakul ki.

Így segít a gyógytorna a vállizületi ficamon

A rögzítési idő alatt (3-4 hét) ingagyakorlatokat végzünk, majd fokozatosan aktív gyakorlatok, izomerősítő feladatok, proprioceptív (helyzetérzékelő) tréning kerülnek bevezetésre. Kiegészítő terápiaként tape és fascia terápia is szóba jöhet.

 

 

Befagyott váll szindróma

Amikor a váll mozgása fájdalmassá, erősen korlátozottá válik, akkor az ízületi tok megvastagodása figyelhető meg. Ilyenkor beszélünk befagyott váll szindrómáról. A mozgás hiánya miatt pedig később az izmok is megrövidülnek, tehát a váll “befagy”.Nem mindig deríthető ki pontosan, mi okozza, jelen tudásunk szerint bekövetkezhet baleseti sérülés után is (mozgáshiány miatt), de akár cukorbetegséggel, hormonzavarral, szívproblémákkal és Parkinson-kórral összefüggésben is. 

Így segít a gyógytorna a befagyott váll szindrómán

Befagyott váll esetén a mozgásterjedelem javítása a fő cél, nyújtó és átmozgató gyakorlatokkal a fájdalomhatárig, esetleg manuálterápiával kiegészítve. Ezt megtámogatva taping és fascia terápát is alkalmazunk. Az ún. “olvadási szakasztól” már McKenzie terápia is alkalmazható, később pedig itt sem szabad kihagyni a célzott izomerősítést. A befagyott váll lassan javul (az olvadási időszaknak nevezett gyógyulási idő több hónap is lehet) és nyugalmi állapotban is fájhat.

 

 

A váll nyáktömlőinek gyulladása

A vállízülethez folyadékkal teli tömlőcskék is tartoznak, melyek feladata ugyancsak a szabad mozgás megkönnyítése. Sérülés, túlterhelés hatására ezek könnyen begyulladnak, ami szintén fájdalomhoz vezet.

Így segít a gyógytorna a váll nyáktömlő gyulladáson

Fájdalom- és gyulladáscsillapítás után átmozgató – lazító – keringésfokozó gyakorlatokat adunk a mozgásterjedelem javítására, majd célzott izomerősítő feladatokat. Kiegészítő terápiaként taping-et és fascia terápiát alkalmazunk. 

 

 

Vállízületi porckopás (artrózis)

Ha az Ön vállának mozgatásakor ropogásszerű hang hallatszik (orvosi nyelven krepitáció), már joggal gyanakodhat ízületi porckopásra. A vállízület artrózisa azonban nemcsak ropogást, hanem komoly fájdalmakat is okozhat. Az ízületeket alkotó porcok kopása, fokozatos elhasználódása, a porcok víztartalmának csökkenése a korral járó, természetes folyamat.

Ám mozgásszegény, stresszes életmóddal Ön is súlyosbíthatja a helyzetet. Ha az ízületi porcok nem védik többé a találkozó csontok felszínét (mivel a porc gyakorlatilag leépül), akkor a csontok előbb-utóbb egymáson fognak súrlódni. És ez bizony nagy fájdalommal járhat. A vállízületében a felkarcsontja fejét és a lapockájának úgynevezett „vápa” részét is fenyegeti (a leginkább) a kopás veszélye.

A porckopás elleni küzdelmet az is megnehezíti, hogy eleinte szinte észrevétlenül zajló folyamatról van szó. A kopással járó fájdalom kapcsán kezdetben még könnyen gondolhat arra, hogy csak a fáradtság vagy a megerőltetés tüneteiről van szó. Később, amikor már a mozgása is beszűkül (magyarán nem/alig bírja felemelni a karját), egyre nyilvánvalóbb lesz, hogy mi okozza a tüneteit. A porckopásra kezdetben reggeli- és terheléses fájdalom, később, amikor már az ízületi gyulladás is kialakult, az éjszakai vállfájdalom a jellemző(lehet).

Így segít a gyógytorna a váll porckopásán

A porckopás esetén az izmokat átmozgató , azokat elllazító és a váll körüli terület keringését fokozó gyakorlatokat adunk a mozgásterjedelem javítására, majd a következő fázisban célzott izomerősítő feladatokat végzünk.

 

 

Kisugárzó vállfájdalmak

Sok esetben a vállfájdalom okát nem maga a vállizület okozza, hanem a nyakban, a felkarhajlító izomban lévő fájdalom sugárzik a vállba.  

Így segít a gyógytorna a kisugárzó vállfájdalmakon

Ha a fájdalom a nyakból sugárzik ki, akkor a nyaki területet vesszük célba különböző gyakorlatokkal Egyébként pedig McKenzie terápia, fascia terápia, tape terápia. Minden esetben a kisugárzó fájdalom pontos okának felderítése után, azt célzottan kezeljük.

 

Kiderítjük, hogy milyen ok áll vállfájdalma mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok és milyen életvitelbeli szokások állnak vállfájdalma mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük az érintett területeket, hogy a természetes egyensúly helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

 

A testünk egy komplex rendszer, amelyben minden mindennel összefügg.

Az esetek jelentős részében a vállunk / nyakunk azért fáj, mert a mindennapi életünk során olyan hibás tartást szokunk meg, amely túlterheli a vállöv izmait, beszűkíti, fájdalmassá teszi az ízületek mozgásait. A testünk fájdalommal jelzi, hogy felborult a természetes statikai helyzet.

A többi esetben általában a sérülés / műtét utáni korlátozott használatból ered a vállfájdalom. Mindkét eset hatékonyan kezelhető, célirányos, egyénre szabott terápiával, úgy hogy a tünetek helyett a fájdalom okát vesszük célba.

 

A vállfájdalom okának maradandó gyógyítására a leghatékonyabb konzervatív módszer a gyógytorna, Mckenzie- és manuálterápiával kiegészítve!

 

 • Természetes, mert a mozgást veszi alapul, amely létezésünk alap eleme
 • És hatékony, mert nem a tünetet (vállfájdalom), hanem a kiváltó okot (statika felborulása) célozza meg, azzal hogy helyreállítja a vállízület helyes és természetes működését.

 

Már 10 alkalom gyógytorna képes arra, hogy a testet újra megtanítsa a helyes tartásra, ezáltal a vállfájdalom maradandóan enyhülhet vagy teljesen meg is szűnhet!

Ha eldöntötte, hogy tenne gyógyulásáért, akkor csak kattintson a zöld gombra, válasszon ki egy Ön számára is szimpatikus időpontot az online naptáramból és kezdjünk el együtt dolgozni a vállfájásán! – Kutás Mercédesz- Gyógytornász / vállspecialista

Lássuk az időpontokat!

A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 10 alkalom után megszabadulhat vállfájdalmaitól, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket vállfájós betegeink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

"Vállfájással fordultam a doktornőhöz, de a kivizsgáláson kiderült, hogy nem csak a vállammal van baj. A terápia során figyelmesen és óvatosan mutatta meg a gyakorlatokat, és sokkal többet kaptam mint amire számítottam. Ma már teljesen jól van a vállam és újra sportolhatok!"
Horváth HenriettBudapest
"Nyaki gerincsérvvel műtöttek és túlzás nélkül mondhatom, hogy Merci hozott teljesen rendbe! Nagyon kedves, empatikus és türelmes gyógytornász!"
Somodi OttóBudapest
"Jó pár éve szenvedtem már gerincsérvtől, de amióta Mercédeszhez járok nem csak a munka megy úgy újra ahogyan régen de sportolni és futni is tudok!"
Nagy NorbertBudakalász

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 11.600 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást vállfájdalmán!
Kutás Mercédesz – Vállspecialista / rehabilitációs gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-MUTASD
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen felmérjük panaszait, rámutatunk vállfájása okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • A rendszeres gyógytornának köszönhetően hétről hétre enyhülhet hátfájása.
 • 10 alkalom pedig elegendő lehet a teljes gyógyuláshoz.

Időpontot foglalok!