Gyógytorna Budapest (belváros) - kedvező gyógytorna árak
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A NYAKA, A HÁTA, A DEREKA? A MEGOLDÁS AZ ÖNRE SZABOTT GYÓGYTORNA!

  Gyógytornával megszabadulhat a hát-, derék-, csípő-, váll- vagy nyakfájdalmaitól! Foglaljon időpontot online- vagy személyes gyógytornára!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ezért népszerű világszerte a gyógytorna

A fizioterápiák közé tartozó gyógytorna talán a legismertebb módszer a mozgásszervi problémák konzervatív kezelésére. A világ szinte minden részén alkalmazzák, ami nem véletlen, hiszen rendkívül komplex terápia, mely sokféle elváltozás, sérülés, betegség esetén lehet hatékony.

Segít a mozgékonyság visszaállításában, a mozgásszervi sérülések, a műtétek utáni rehabilitációban és számos mozgásszervi probléma súlyosabbá válásának megelőzésében. A fájdalom csökkentésén keresztül az Ön egész életminőségére jótékony hatással lehet.

Mikor ajánljuk Önnek?

A gyógytorna számos területen ajánlott, legyen szó ortopédiai, traumatológiai, belgyógyászati, vagy neurológiai problémáról.

 

 • Ajánlott nyak-, váll-, hát-, vagy derékfájdalom esetén.

 

 • És akkor is, ha ülőmunkát végez, keveset mozog, és a monitor előtti görnyedéstől fáj a nyaka, háta, rossz a tartása, nincs meg a kellő állóképessége.

 

 • Ha Önnek a tartásjavítás a fő célja, mert meg akarja előzni a helytelen testtartás olyan fájdalmas következményeit, mint például a feszülő izomzatot.

 

 • Akkor, ha a csonttömeg elvesztésével, fájdalommal és a csonttörés fokozott kockázatával járó csontritkulást szeretné megelőzni, a fájdalmat csökkenteni.

 

 • Akkor, ha az ízületek fokozatos leépülésével, sérülésével és jelentős fájdalommal járó ízületi porckopást (artrózist) szeretné megelőzni, a degeneratív folyamatokat lassítani.

 

 • A gyógytorna a mozgásszervi sérüléseket vagy a műtéteket követő rehabilitációban is alkalmazható a gyógyulás gyorsítására, az újbóli terhelés elősegítésére. Fontos, hogy szakorvosi vélemény függvénye is, hogy ajánlott-e az Ön számára ilyenkor a gyógytorna.

 

Így zajlik a gyógytorna nálunk

 

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben történik a gyógytorna? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot. Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a gyógytornával foglalkozó szakemberünket!

• A gyógytorna első lépése a konzultáció, illetve az állapotfelmérés.

Ahhoz, hogy gyógytornászaink személyre szabott terápiás tervet készíthessenek az  Ön számára, előbb alapos állapotfelmérésre van szükség. A cél, hogy a lehető legjobban megismerjük aktuális fizioterápiás panaszait, tüneteit. A magával hozott leletein keresztül kórtörténetét is feltérképezzük, és arra is rákérdezünk, mennyi mozgás jellemzi most a mindennapjait.

Ezután gyógytornászunk manuális vizsgálattal is felméri fizioterápiás állapotát.

Szakemberünk arra kíváncsi, hogy milyen az Ön problémás ízületei, izmai mozgástartománya, mennyire beszűkült a mozgása, mi jellemzi a tartását, hová sugárzik a fájdalom?

Fontos tudnia, hogy bár a gyógytorna rendkívül sokoldalú lehetőség, elsősorban azokon az állapotokon segíthet, amelyek a mozgásterápia eszközeivel befolyásolhatók.

Ezért előfordulhat, hogy mégsem jó Önnek. Ilyenkor esetleg másik terápia (vagy nem is a konzervatív kezelés) jelentheti mozgásszervi panaszaira a megoldást. Erről a legjobb tudásunk alapján, hitelesen tájékoztatjuk Önt. Nálunk számos további kezelés áll a rendelkezésére, választott gyógytornászától pontos javaslatot kap arra, hogy ilyen esetben melyiket válassza.

• Következik a személyre szabott gyógytorna.

A célzott gyógytorna-gyakorlatok egy része igényli az Ön aktív közreműködését, azaz a gyógytornásza útmutatását követve aktív mozgást kell végeznie. Míg más részüknél passzívabb maradhat és a gyógytornász segít. A helyes kivitelezéshez minden esetben maximális támogatást kap, hiszen épp ettől lehet eredményes a gyógytorna. A gyakorlatok jellege, ismétlésszáma, nehézségi foka teljes mértékben az Ön fennálló mozgásszervi panaszaitól függ. Egészen más típusú gyógytornát igényel egy nyaki porckopás, mint a deréktáji fájdalom kezelése.

• Életmódtanácsok és követés.

Gyógytornászaink ellátják Önt az élethelyzetének, a problémájának megfelelő életmódtanácsokkal, legyen szó a helyes számítógép előtti ülésről vagy a helyes nyújtás technikájáról. Javulását folyamatosan nyomon követjük, szükség esetén akár menet közben is alakítunk a személyre szabott gyógytornás kezelési tervén.

Ezért bízhat a gyógytorna sikerében

A gyógytorna pontosan az, amit neve ígér: olyan mozgás, amely „gyógyító céllal” alkalmaznak. (A feltételezések szerint a német Krankengymnastik szó tükörfordításából ered.)

A mozgás és a gyógyulás kapcsolata évezredes múltra tekint vissza, az ókori Kínában épp úgy behatóan foglalkoztak vele és alkalmazták valamilyen formában, mint Egyiptomban, Görögországban vagy Rómában. A modern fizioterápia tudományos alapjait a 18. században a svéd Per Henrik Ling fektette le azzal, hogy rendszerbe foglalta a gyógytorna gyakorlatait. Magyarországon már 1835-ben nyílt egy gyógygimnasztikával foglalkozó intézet, onnantól kezdve az egészségmegőrző torna hamar népszerűvé és az orvosok körében is elfogadottá vált. Az egyetemi szintű, több éves magyar gyógytornászképzés világszínvonalú. A gyógytornát rendelőnkben olyan gyógytornászok végzik, akik nemcsak hogy rendelkeznek a szükséges alapdiplomával és más egyéb vizsgákkal, de nagy gyakorlatot is szereztek a fizioterápiában.

A siker másik záloga az lehet számodra, hogy a gyógytorna jól személyre szabható.

Ott gyakorolhat pozitív hatást az izmokra, az ízületekre, ínszalagokra vagy a csontokra, ahol arra éppen a legnagyobb szükség van. Profi gyógytornászaink jól tudják, hogyan érdemes úgy összeállítani a gyógytorna gyakorlatait, hogy azok valóban segítsenek az Ön panaszain.

Milyen jótékony hatásokra számíthat a gyógytornától?

 

 • Csökkenhet a mozgásszervi fájdalma, legyen szó nyak-, váll-, derék- vagy hátfájásról. A gyógytorna testileg-lelkileg is megerősíti, így felvértezi a fájdalom ellen.

 

 • Az izomegyensúly javulásával, az izmok, ízületek fejlődésével együtt mozgása jóval könnyedebbé válhat, a beszűkült mozgástartomány mellett rossz tartása is javulhat.

 

 • A gyógytorna a csontritkulás megelőzésében és terápiájában is hatékony lehet, mert a fizikai aktivitás segítségével növeli a csontsűrűséget, erősíti a csontokat és az izmokat.

 

 • A gyógytorna a mozgásszervi műtétek, baleseti sérülések utáni rehabilitációban is sokat segíthet. Sőt, a tornát a szakorvos javaslatától függően akár már a műtét előtt is el lehet kezdeni. A műtétek után a gyógytorna hatására a gyógyulás is felgyorsulhat, problémamentessé válhat, újra képes lehetsz azokra a mozdulatokra, melyekre a műtét előtt nem.

 

 • A gyógytornával Ön jó eséllyel megelőzheti, lassíthatja az olyan fájdalommal járó degeneratív folyamatokat, mint az ízületi porckopás vagy a következményeként kialakult ízületi gyulladás. Az időben elkezdett gyógytorna segít az ízületek mozgásterjedelmének javításában, a környező izmok megerősítésében, nyújtásában, a fájdalom enyhítésében.

 

Miért nálunk próbálja ki a gyógytornát?

Mert itt tényleg 100%-ban Ön van a középpontban.

Szakembereink személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára, így a gyógytorna nemcsak egy probléma megoldásáról szól, hanem valóban Önről.

Arra törekszünk, hogy teljes körűen és közérthetően tájékoztassuk Ont mindennel, ami a gyógytornával kapcsolatos. Gyógytornászaink örömmel válaszolnak majd kérdéseire, nincs olyasmi, ami ne kérdezhetne meg tőlük, fordulj hozzájuk bizalommal. Jól tudjuk, hogy az alapos tájékoztatás a kezelés sikerének fontos összetevője.

A gyógytornát megnyugtató, harmóniát sugárzó környezetben végezzük. Még arra is ügyelünk, hogy rendelőnkben kizárólag egyszer használatos textíliákat és segédeszközöket használjunk fel.

Teljes odafigyelésre törekszünk minden téren, hogy Ön minél előbb újra fájdalom nélkül, aktívan élhessen!

Találkozzunk mielőbb!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe a Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljait is átbeszélik a gyógytornászával.

Ezt követően pedig elindul a személyre szabott és rendszeres terápia, amely szépen lassan elvezeti Önt egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Radványi Zsófia

7 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Akut sérülések ■ Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Gerincsérv kezelés ■ Sportrehabilitáció

Módszereim:

Funkcionális tréning ■ Gyógytorna ■ Lágyrész-és fascia kezelések ■ McKenzie terápia ■ Sportrehabilitáció ■ Triggerpont terápia

Bejelentkezés Zsófihoz!

Jobban megismerné Zsófit?

Nézze meg Zsófi bemutatkozó oldalát!

Fáczán Kata

5 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Térdfádalom ■ Bokaficam, bokafájdalom ■ Kéz; csuklósérülések

Módszereim:

McKenzie terápia ■ Gyógytorna ■ Sportrehabilitáció, funkcionális tréning ■ TMI – Instrumentalis Manuálterápia ■ Strechning ■ Kinesio Taping

Bejelentkezés Mónihoz!

Jobban megismerné Katát?

Nézze meg Kata bemutatkozó oldalát!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületeim:

Derékfájás ■ Hátfájás ■ Nyakfájás ■ Befagyott váll ■ Gerinc eredetű problémák ■ Balesetek/törések utáni rehabilitáció

Módszereim: 

mManuálterápia ■ McKenzie terápia ■ Gyógytorna ■ Trigger pont kezelés ■ Stretching

Bejelentkezés Ritához!

Jobban megismerné Ritát?

Nézze meg Rita bemutatkozó oldalát!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Gerincsérv kezelés ■ Csípőfájdalom ■ Térdfájdalom

Módszereim:

Gyógytorna ■ McKenzie módszer ■ Lágyrész mobilizáció ■ Fascia kezelés ■ Masszázs ■ Idősek esésprevenciója

Bejelentkezés Fruzsihoz!

Jobban megismerné Fruzsit?

Nézze meg Fruzsi bemutatkozó oldalát!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Derékfájás ■ Porckorongsérv kezelés ■ Tartásjavítás ■ Térdfájdalom

Módszereim:

Gyógytorna ■ Manuálterápia ■ Gyógymasszázs ■ McKenzie terápia ■ Sportrehabilitáció ■ Funkcionális tréning ■ Idegmobilizáció

Bejelentkezés Ginához!

Jobban megismerné Ginát?

Nézze meg Gina bemutatkozó oldalát!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Nyakfájdalom ■ Hátfájás ■ Csipőfájdalom ■ Bokaficam, bokafájdalom ■ Állkapocsízületi fájdalmak ■ Tenisz és golfkönyök

Módszereim:

McKenzie terápia ■ Gyógytorna ■ Állkapocsízületi gyógytorna ■ Terrier féle mobilizáció ■ Neurodinamika ■ Typaldos módszer

Bejelentkezés Miklóshoz!

Jobban megismerné Miklóst?

Nézze meg Miki bemutatkozó oldalát!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Hátfájás ■ Derékfájás ■ Gerincsérv kezelés ■ Gerincferdülés ■ Állkapocsízületi problémák

…stb

Módszereim:

Schroth módszer ■ Állkapocsízületi gyógytorna ■ McKenzie terápia ■ Kinesio Taping ■ Streching

Bejelentkezés Bettihez!

Jobban megismerné Bettit?

Nézze meg Betti bemutatkozó oldalát!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületeim:

Derékfájás ■ Hátfájás ■ Nyakfájás ■ Vállfájdalom ■ Gerinc eredetű panaszok

Módszereim: 

Gyógytorna ■ McKenzie terápia ■ Szegmentális stabilizáció ■ FDM ■ Taping

Bejelentkezés Judithoz!

Jobban megismerné Juditot?

Nézze meg Judit bemutatkozó oldalát!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Nyakfájdalom ■ Vállfájdalom ■ Gerincproblémák ■ Hátfájdalom ■ Csipőfájdalom ■ Bokaficam, bokafájdalom

Módszereim:

McKenzie terápia ■ Gyógytorna ■ Sportrehabilitáció ■ Funkcionális tréning ■ Fascia terápia ■ Tape terápia ■ Szegmentális stabilizáció

Bejelentkezés Mercihez!

Jobban megismerné Mercit?

Nézze meg Merci bemutatkozó oldalát!

Eipl Tamara

4 év tapasztalat

Szakterületeim: 

Derékfájdalom ■ Hátfájdalom ■ Nyakfájdalom ■ Térdfájdalom ■ Bokafájdalom; bokaficam

Módszereim:

Manuálterápia ■ Gyógytorna ■ Sportrehíbilitáció és funkcionális tréning ■ Triggerpont terápia ■ lágyrész és fascia technikák ■ Strechning ■ Kinesio Taping

Bejelentkezés Tamarához!

Jobban megismerné Tamarát?

Nézze meg bemutatkozó oldalát!!

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk Önt, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség