Dr. Pánti Zsombor Alpár – Ortopéd / Traumatológus szakorvos


Infó

„Általános orvosi tanulmányaim Marosvásárhelyen végeztem 2013-ban. Egyetemi éveim alatt kifejezetten érdekelt az anatómia és fejlődéstan, ezen belül a mozgásszervrendszerrel kapcsolatos ismeretek elsajátítása. Szintén az egyetemi éveim alatt sikerült betekintést nyernem az oktatásba, illetve a kutatásba, amely elengedhetetlen egy orvos életében. Szakvizsga dolgozatom a csípőízület fejlődéstanából írtam, amelyet számos tudományos írás, illetve diákköri konferenciánkon való előadások követtek. Ortopédia és traumatológia szakképesítést a bukaresti Egyetemi Sürgősségi Kórházban 2019-ben szereztem. Rezidens éveim alatt kutatói asszisztensként, illetve egyetemi tanársegédként is dolgoztam a bukaresti Carol Davila Egyetem, Általános Orvosi Karán. Ezen évek alatt az ortopédia széles területével sikerült megismerkednem, többek közt a mozgásszervrendszerek daganataival és daganatszerű elváltozásaival. E ritka betegségek további megismerése, vonzott Magyarországra, pontosabban a Semmelweis Egyetem Ortopédiai klinikájára, ahol tovább gyarapíthattam tudásom.

Rendelés: csütörtök 8:30-11:30
Rendelő címe: 1055 Bajcsy-Zsilinszky út 72.

Szakterületeim

 • Gyulladásgátló injekciók
 • Gerincfájdalom
 • Váll-, könyök- és csuklófájdalom
 • Csípő- és térdfájdalom
 • Láb- és talpfájdalom
 • Szalag- és ínsérülések
 • Izomfájdalom
 • Csonthártyagyulladások
 • Műtéti kezelést a szakrendelés keretein belül NEM nyújtunk.

Tanulmányaim

 • 2019 – Ortopédia és Traumatológia szakvizsga – Egyetemi Sürgősségi Kórház Bukarest, Carol Davila Egyetem Általános Orvosi Kar, Ortopédia és Traumatológia Tanszék
 • 2017 – Megasystem-C and MP, Rekonstrukciós endoprotetika workshop Linkademy, Norderstedt Waldemar Link GmbH &CO, Hamburg, Németország
 • 2017 – Intramedullary Nailing, Intsructional course – Smith and Nephew, Professional Education München, Németország
 • 2015 – AO Trauma Europe – Master Course – Bone Reconstruction, Sofia, Bulgária
 • 2013 – Általános Orvos – Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, Általános Orvosi Kar
 • 2012 – Klinikai gyakorlat, Erasmus ösztöndíj – Uzsoki Utcai Kórház, Ortopédia és Traumatológia Osztály, Budapest, Magyarország
 • 2011 – Klinikai gyakorlat Kaposi Mór Oktató Kórház, Ortopédiai Osztály, Kaposvár Magyarország

Kezeléseim

 • Ortopédiai szakorvosi vizsgálat
 • Ortopédiai szakorvosi kontroll vizsgálat
 • Nagyízületi injekciós kezelések degeneratív, kopásos panaszok enyhítésére
 • Fájdalom és gyulladáscsökkentő injekciós és tablettás kezelések
Dr. Pánti Zsombor Alpár ortopéd szakorvos, traumatológus

A Nyugati térnél talál minket
Gyógytornászom.hu magánrendelő

Ortopédiai szakrendelési idő:

Csütörtökön 8:30 és 11:30 között

Pácienseinket előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni. Bejelentkezés ITT >>

Cím: A 1055 Bajcsy-Zsilinszky út 72 alatt, a 3. emeleten. 

Telefonos bejelentkezés: 06 30 50 50 50 3

Parkolási kód sms-hez: 0501

Leggyakrabban kezelt panaszok


Gerincfájdalom

Gerincfájdalom: a modern kor leggyakoribb mozgásszervrendszeri panasza, amelynek számos oka lehet. A kezelés eredményességét a megfelelő kórisme határozza meg. A panaszok hátterének tisztázásában nyújthatok segítséget, illetve a konzervatív kezelés megtervezésében, szükség szerint tüneti kezelésben.

Váll-, könyök- és csuklófájdalom

Fiatal és idős korosztályt egyaránt érintő panaszokról van szó. Sportsérülések utáni, illetve fizikai túlterhelés után jelentkező panaszok gyakran okoznak elhúzódó panaszokat. Válltáji fájdalmak esetén kiemelten fontos a pontos kórisme, ez gyakran MR vizsgálatot tesz szükségessé, a mielőbbi célzott terápia alkalmazásához, amellyel megelőzhetőek a másodlagos ízületi, porcfelszínt érintő, degeneratív elváltozások. Elhúzódó könyök, illetve csukló panaszok esetén, a gyulladásos folyamat csökkentése érdekében gyakran, válik szükségessé az ízület rögzítése, tehermentesítése.

Csípő- és térdfájdalom

Idős korban főként degeneratív elváltozások okoznak alsó végtagi panaszokat konzervatív kezelés eredményességét a korai diagnózis határozza meg. Aktív fiataloknál gyakran túlterhelésből, vagy sportsérüléseket követően jelentkeznek panaszok. A vállízülethez hasonlóan gyakran fordul elő instabilitás a térdízület esetén is. Az elülső keresztszalag sérüléseket rendszerint trauma előzi meg, de kialakulhat ízületet érintő idült gyulladásos folyamatok eredményeként is. A szalagnak kiemelt szerepe van a térdízület stabilizálásában, ennek hiányában fontos kompenzáló szerep jut a négyfejű combizomnak. Részleges szalagsérülések esetén, illetve kezdődő porckopás esetén eredményes a konzervatív kezelés, izomerősítő gyakorlatok. Futóknál jelentkező elülső térdtáji fájdalom hátterében gyakran térdkalács nem megfelelő illeszkedése a felelős. Rendszerint nőknél előforduló kórkép, amelyben kiemelten fontos a combizom húzóerejének, egyensúlyának helyreállítása. A pontos kórisme gyakran MR vizsgálatot követel.

Felismerte fájdalmát a felsorolásban?


Akkor várjuk szeretettel ortopédiai szakrendelésünkre! Jelentkezzen be egy részletes állapotfelmérésre és kezdjünk el közösen foglalkozni a tartós gyógyulásával.

Az alábbi gomb megnyomásával visszahívást tud kérni tőlünk, hogy közösen találjunk egy Önnek megfelelő időpontot kezelésünkre:

1-3 munkanapon belül tudom fogadni!

További panaszok, amelyekkel várom Önt


Pácienseink ezt írják rendelőnkről


Mi történik a bejelentkezés után?


Miután visszahívást kért tőlünk kolléganőink felkeresik az Ön által megadott számon, pontosítják panaszát és találnak egy mielőbbi időpontot a hozzám, ami Önnek is megfelel.

Szakorvosi vizsgálatunk egy részletes vizsgálat, így pontos képet kap teste állapotáról és panasza okáról. Ha szükséges, akkor továbbítjuk CT-re, röngten- vagy MR vizsgálatra, ha pedig olyan panasza van, amely azonnal kezelhető, gyógytornászainkhoz is szívesen fogadják.

Miután lokalizáltuk fájdalmai okát, elkészítjük Önnek a személyre szabott terápiás tervét.

Rendelőinkben SZÉP kártyával, egészségpénztárral, és bankkártyával is tud fizetni, illetve 5 és 10 alkalmas bérleteinkkel még kedvezőbb árat érhet el.

Pesten A Nyugati tér közelében a Bajcsy-Zsilinszky út 72 alatt

Dr. Pánti Zsombor Alpár – Ortopéd szakorvos / Traumatológus

Dr. Pánti Zsombor Alpár ortopéd szakorvos, traumatológus