Térdfájás kezelése gyógytorna segítségével - sérülés, tárdszalag szakadás
Hívás!Bejelentkezés!
 • SÉRÜLT VAGY FÁJ A TÉRDE? A GYÓGYTORNA TARTÓSAN JAVÍTJA TÜNETEIT!

  Térdsérülés? Kopás vagy műtét? Segítünk a gyógyulásban! Foglaljon időpontot gyógytornászainkhoz online!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Gyógytornával komolyan javíthatók a térdfájdalmak!

1 perces videónkból kiderül, hogyan gyógyítjuk a térdsérülést!

 

Berczi Miklós vagyok. 7 éve gyógyítok térdfájós betegeket. A személyre szabott terápiától Önnek is:

4 alkalom után már csökkenhetnek térdfájdalmai

A lépés, lépcsőzés újra fájdalommentes lesz

Újra tud majd sportolni, futni. 

A térdfájdalom hátterében meghúzódó csípőfájdalma is csökkenhet

Térdsérüléséből gyorsabban fog felépülni

Válasszon térdfájdalom specialistáink közül!

Több szakemberünk is foglalkozik a térd fájdalmainak, sérüléseinek kezelésével. Válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Mit tehet Ön, ha fáj a térde?

1. Műtét nélküli térdsérülés

Ha húzódás, ficam vagy rándulás történt, akkor az akut megoldás a jegelés, a fásli és esetleges orvosi vizsgálat a kezdetben szükségszerű. A teljes értékű felépüléshez viszont elengedhetetlen a rehabilitációs gyógytorna, pláne ha rögzítés vagy gipsz is került a térdre, azaz sokáig kiesik a mozgás.

2. Műtött térdsérülés

Térdszalag szakadás, atrtorszkopós térdműtét illetve porcleválás műtétje után a legfontosabb cél a gyors és a szövődménymentes felépülés.  Ebben a leghatékonyabb segítség a célzott térd rehabilitációs gyógytorna, amelyben szakembereink Önnek is tudnak segíteni!

3. Nem sérüléses térdpanasz

Porckopás, térdízületi gyulladás, térdkattogás, túlsúlyból és helytelen tartásból eredendő térdfájás esetén a cél, hogy a tünet (azaz a fájdalom) azonnali kezelése helyett előbb az azt kiváltó okot kell feltárni és személyre szabott gyógytornával azt kell meggyógyítani, így a térdfájdalom tünetként ezzel együtt tartósan elmúlik!

De mi az ok, avagy miért fáj a térd?

Degeneratív elváltozás, izomegyensúly felborulása, sérülés, vagy gyulladás egyaránt okozhat térdfájdalmat. Van, hogy a pontos ok ki sem derül, gyakran azért, mert a probléma összetettebb mint gondolnánk. Térdproblémák esetén az egyén egészét vizsgálni kell, szinte tetőtől talpig.

Ha térdről beszélünk, általában magát a térdízületet és a hozzá kapcsolódó csontokat és szalagokat értjük rajta.

A térd a legnagyobb, egyben legkomplexebb felépítésű emberi ízület. Igen sok alkotóelem összehangolt, precíz működése kell hozzá, hogy Ön zavartalanul, harmonikusan járjon, vagy ha úgy akarja, akár önfeledten szökdeljen. A térd részei:

 

 • A térdízület a combcsontot, a sípcsontot és a térdkalácsot foglalja magába. Az ízület gondoskodik a csontokat érő erőhatás csillapításáról, a rugalmas, könnyed járásról. A térdízület az úgynevezett egytengelyű csuklóízületek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy elsősorban hajlításra és nyújtásra alkalmas, de hajlított helyzetben egy kis rotációra is képes. (Szemben a váll- vagy csípőízülettel, ami gömbízület, ezért bármely irányú mozgásra képes).

 

 • A hyalin porc a térdízület felszínét borítja, ezt egészítik ki a meniszkusz nevű rugalmas porcok.

 

 • A térdszalagok, a stabilitást biztosítják (keresztszalagok, oldalszalagok)

 

 • a combizmok pedig az ízületek mozgását teszik lehetővé.

Fenti alkotórészek bármelyikének sérülése, degeneratív elváltozása, gyulladása, vagy ezek összessége is okozhat komplex térdfájdalmat.

 

De mitől alakulhat ki a térdfájdalom?

 

Sérülés / térdszalag szakadás

Térdsérülések nem csak sportolás / futás közben következhetnek be. Egy-egy hétköznapi rossz mozdulat (banális esés, vagy házimunka közben) szintén vezethet akár súlyos térdsérüléshez. Előfordulhat izom- vagy szalaghúzódás, -szakadás, ízületi sérülés, ficam vagy netán törés is.

Így segít a gyógytorna a térdsérüléseken

Manuális technikákkal, majd ha a sérült szövet állapota engedi, fokozatosan növelve a terhelést erősítjük meg újra az érintett végtagot. Járása újra a régi lesz, és fokozatosan visszatérhet a sportba. 

 

 

Térdízületi porckopás, artrózis

Ahogy öregszünk, ízületeink építőelemei egyre inkább elhasználódnak. A csontokat borító hyalin porc állománya megfogyatkozik, pusztulásnak indul. Egyik első intő jele lehet az indítási fájdalom. Ez a tünet reggel (vagy hosszabb ülést, fekvést követően) jelentkezik, és legalább fél órán át tart. Az első mozdulatok fájdalmasak, nehézkesek lehetnek, úgy érezzük, be kell “járatnunk” a térdünket. A tünetek napközben is problémát okoznak. A korábban könnyen végzett “rutin” feladatok mint a guggolás, a térdelés, vagy a lépcsőzés kihívás lesz számunkra. Ez a folyamat a kor előrehaladtával “normálisnak” tekinthető, bizonyos esetekben azonban, súlyos mozgáskorlátozottság és terhelés közben fájdalom alakulhat ki. A porc annyira károsodhat, hogy a csontok gyakorlatilag egymással érintkeznek. A károsodás lassan alakul ki, így megfelelő egyéni tornával, és testsúlycsökkentéssel, a folyamat lelassítható. Amennyiben a páciens halogatja a rehabilitációt, a porc a túlterhelés hatására tovább károsodik. Csökken a terhelhetőség, a láb folyamatos kímélete inaktivitáshoz vezet, a beteg egyre kevesebbet mozog, mely következtében gyarapodik a testsúly, és kialakul az “ördögi kör”.

Így segít a gyógytorna a térd porckopáson

Megfelelő intenzitású tornával a folyamat lelassítható, vagy visszafordítható. Izomerősítéssel, a mobilitás és koordináció javításával elérhető, hogy fájdalommentesen, és energiatakarékosan használja térdeit. A funkcionális helyzetben végzett gyakorlatoktól, harmonikusabb, gazdaságosabb lesz a térdízület mozgása. A terhelés megoszlik a csípő ízületet stabilizáló izmok és a “core” (törzs stabilizáló) izmok között. Ezeken kívül fontos megemlíteni, hogy a torna által fokozódik a keringés, az ízületben lévő folyadék nyomása normalizálódik, és esélyt adunk a szöveti regenerálódásnak. Ha kell a kezelést manuális technikákkal egészítjük ki, mint a manuálterápia, vagy a fascia terápia. 

 

 

Térdízületi gyulladás, artritisz

A nagy terhelésnek, fokozott nyomásnak kitett térdízületek porckopása könnyen vezethet ízületi gyulladáshoz. Ha a gyulladás hosszú ideig fennáll, a porcfelszín súlyosan károsodhat, mely az ízület mozgásterjedelmének csökkenéséhez, és fájdalomhoz, esetenként duzzanathoz vezethet. A fájdalmas végtagot kíméljük, így lábunk izmai legyengülnek. A másik végtag terhelése fokozottá válik, kompenzáló mozgások alakulnak ki aminek következtében fájdalmas lehet az ellenoldali láb, a csípő, vagy akár a derekunk. Ha nincs akut gyulladásban az érintett ízület, tehermentesített helyzetben tornáztatjuk az alsó végtagot.

Így segít a gyógytorna a térdizületi gyulladáson

Itt is a harmóniára törekszünk. A rövidült izmokat stretchinggel és fascia terápiával kerezljük, hogy rugalmasságuk jobb legyen. Erősítjük a meggyengült izmokat, és ha a terhelt helyzet engedi, funkcionális gyakorlatokkal hatunk a járásképre.

 

 

Reumás ízületi gyulladás

Fontos különbséget tenni az életkorral járó elváltozások, a túlterhelés következtében kialakult és az autoimmun eredetű reumás ízületi gyulladás (Rheumatiod Arthritis) között. Ez a betegség 40 éves kor felett jelentkezik leggyakrabban, és komoly, szakorvos által jóváhagyott gyógyszeres kezelést igényel. Fontos ismertető jelei, a leglább egy órán át tartó reggeli ízületi merevség, az ízület duzzanata, bizonyos esetekben pirossága, a semmire nem szűnő fájdalom, és mozgáskorlátozottság. A gyulladás következtében a porc felszín súlyosan lárosodik, szinte eltűnik. Az ízület körül csontos felrakódások (osteophyták) alakulnak ki. Sérülhetnek, akár spontán elszakadhatnak a térd ízületet stabilizáló szalagok.

Így segít a gyógytorna a térd reumás gyulladásán

A mozgásterápia elengedhetetlen részét képezi a betegség kezelésében, a jó állapot fenntartásában. Itt is érvényesek a korábban említett szabályok. Mozgásterjedelem javítás, fenntartás. Erősítés tehermentesített helyzetben, Jó állapotú páciens esetén funkcionálisan, terhelt helyzetben is. A megfelelően dozírozott kíméletes torna hatására javul a keringés, és a gyulladásos anyagok elszállítódása is jobban érvényesül. Fontos kiemelni, a gyógytorna ebben az esetben nem elég. Csak az előírt gyógyszeres terápiával együtt alkalmazott gyógytorna hatékony. A gyógyszerszedés abbahagyása – annak ellenére is ha tünetmentes időszak áll fenn – a gyulladás fellángolásához vezet!

 

 

Túlsúly, helytelen testtartás miatti térdfájdalom

A rossz tartás és az elhízás nem csak a gerince ízületeire ró feleslegesen nagy terhet. Ha a gerinc kettős S alakú, természetes élettani görbülete megváltozik, az az egész testre, így a térdre is negatívan hat. Például, ha az egyik térdre (vagy túlsúly esetén mindkettőre) nagyobb súly nehezedik, mint a másikra, akkor a terhelt térdben felgyorsulhat a porckopás folyamata.

Így segít a gyógytorna a túlsúly és a helytelen testtartás miatti fájdalmon

A terápiánk célja ebben az esetben a terhelés optimális elosztása a végtagok között. Funkcionális gyakorlatokkal erősítjük meg a mozgásban részt velvő izmokat, kiemelve a “core” izmokat. Célunk az összes izom bevonása a mozdulat véghezviteléhez. Nem csak a lábakat edzük, az egész testet célba vesszük!

 

Kiderítjük, hogy milyen okáll térdfájdalma mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok és milyen életvitelbeli szokások állnak térdfájdalma mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük az érintett területeket, hogy a természetes egyensúly helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

 

A testünk egy komplex rendszer, amelyben minden mindennel összefügg. Az esetek jelentős részében a térdünk azért fáj, mert a mindennapi életünk során olyan hibás tartást szokunk meg, amely túlterheli csípő / térd izmait, beszűkíti, fájdalmassá teszi az ízületek mozgásait. A testünk fájdalommal jelzi, hogy felborult a természetes statikai helyzet. A többi esetben általában a sérülés / műtét utáni korlátozott használatból ered a térdfájdalom. Mindkét eset hatékonyan kezelhető, célirányos, egyénre szabott terápiával, oly módon, hogy a tünetek helyett a fájdalom okát vesszük célba.

 

Erre pedig a leghatékonyabb és legtermészetesebb kezelés a gyógytorna:

 

 • Természetes, mert a mozgást veszi alapul, amely létezésünk alap eleme
 • És hatékony, mert nem a tünetet (fájdalom), hanem a kiváltó okot (statika felborulása) célozza meg, azzal hogy helyreállítja a csípőízület / térdízület helyes és természetes működését.

 

Már 10 alkalom gyógytorna képes arra, hogy a testet újra megtanítsa a helyes tartásra, ezáltal a csípő- és térdfájdalom maradandóan enyhülhet vagy teljesen meg is szűnhet!

Nézzük a szabad időpontokat!

A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 15 alkalom után megszabadulhat térdfájásától, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket térdfájós betegeink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

Egyre rosszabbodó térdfájdalmammal fordultam orvoshoz, aki a porckopásra gyógytornát javasolt. Az interneten böngészve Ők tűntek a legkorrektebbnek és ez valóban így is volt! Miklósnak hála a térdem újra a régi. Köszönöm!
Soth EleonóraBudapest
Artroszkópos térdműtét után kerültem hozzájuk gyógytornára. Nagyon alapos kivizsgálás, kedvesség, hozzáértés jellemzi őket. Bátran ajánlom!
Angyal PéterGöd
Térdfájdalmamat Miklós Úr tökéletesen rendbe hozta, azóta újra hódolhatok kedvenc időtöltésemnek a kertészkedésnek. Köszönöm a segítséget!
Király LászlóBudakeszi

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást térdfájdalmán!
Berczi Miklós – gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-50-50-3>
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen tökéletesen felmérjük panaszait, rámutatunk térdfájdalmai okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • Gyógytornánkkal végre megszabadul térdfájdalmától és újra fájdalom nélkül élhet!
 • 10 alkalom gyógytorna elég lehet a gyógyuláshoz!

Időpontot foglalok!