Mckenzie terápia és nyaktorna Budapest - Mckenzie torna nyakra
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A DEREKA, A HÁTA, GERINCSÉRVE VAN? MCKENZIE TERÁPIÁVAL SEGÍTÜNK!

  Fáj a dereka, háta, nyaka, válla, csípője? Porckorongsérve van? Próbálja ki a világ egyik legismertebb gerincterápiáját és gyógyuljon meg műtét nélkül! Foglaljon időpontot gyógytornászainkhoz online!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ismerje meg a McKenzie terápiát!

A McKenzie féle terápia egy világszerte ismert és kedvelt fizioterápiás eljárás. Kifejezetten a gerinc- és végtagízületekkel kapcsolatos fájdalmak vizsgálatára és kezelésére fejlesztette ki az 1980-as években egy új-zélandi gyógytornász, Robin McKenzie.

A módszer, amelynek teljes neve MDT – Mechanikai Diagnózis és Terápia, a páciensek egyértelműen pozitív tapasztalatainak köszönhetően gyorsan népszerűvé vált az egész világon.

A terápia különösen alkalmas a porckorongok kopásával kapcsolatos gerincfájdalmak kezelésére.

Beleértve a sérvesedés enyhébb állapotát is, amikor a csigolyákat összekötő porckorongok belső, kocsonyás magja még nem szakad ki a külső gyűrűből, hanem „csak” kitüremkedik és így gyakorol nyomást a gerincvelőből kilépő idegekre.

Nálunk olyan gyakorlott, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki a McKenzie terápiát, akik személyre szabott kezelési tervet készítenek az Ön számára.

Miért különleges a McKenzie terápia?

• Mert egy különleges, alapos mechanikai állapotfelmérés előzi meg.

A terápiát megalkotó McKenzie forradalmi megközelítése abban állt, hogy azt feltételezte, minden mozgásszervi fájdalom mechanikai eredetű, vagyis összefügg a hétköznapi mozgásunkkal, rossz tartásunkkal. Ez a mozgásos vizsgálat azért különleges, mert azt nézzük meg, hogy a fájdalom pontosan milyen típusú mozdulatok esetében jelentkezik, mikor és hová sugárzik ki. A pontos vizsgálat eredményének birtokában sokkal könnyebben felállítható a személyre szabott kezelési terv.

• Mert önkezelésre, testtudatosságra, felelősségvállalásra tanít.

Ez a terápia tényleg Önre épül. Alkalmazunk ugyan manuális fogásokat, de a terápia egészét tekintve ez másodlagos. Az Ön közreműködésére, aktív mozgására is szükség van, sőt, ezen múlik szinte minden. Arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy otthon, önállóan is könnyen kivitelezhető, hatékony (és természetesen személyre szabott) gyakorlatokat kapjon, melyekkel még teljesebbé teheti a kezelést. Pontos instrukciókat kap arra nézve, hogyan és mikor alkalmazza ezeket a gyakorlatokat.

Jóval többről van azonban itt szó, mint arról, hogy otthon is folytathatja, amit rendelőnkben elkezdtél. A célunk az, hogy átérezze, a fájdalommentes mozgása Öntől függ, és tehet is azért, hogy tünetei enyhüljenek.

• Mert megelőzésnek is ideális.

A kezelés mit sem ér, ha csak rövid távon szabadítja meg a hát-, nyak- vagy vállfájdalomtól, ha tünetei újra meg újra visszatérnek. A McKenzie terápia egyik előnye, hogy prevenciónak is felfogható. Ennek egyik garanciája például az, hogy a kezelés fontos része a helyes tartás elsajátítása, a gerincbarát mozgások begyakorlása is. Miután Ön elsajátította mindezeket, nagy eséllyel nem fog visszatérni a régi, helytelen tartáshoz.

Mikor ajánljuk Önnek a Mckenzie terápiát?

A McKenzie terápia tehát főként attól a 3 tényezőtől olyan egyedi, hogy:

(1) egy pontos mechanikai vizsgálattal kezdődik,
(2) aktív közreműködését igényli az otthoni torna által,
(3) és hogy megelőzésre is alkalmas.

Most biztosan azt kérdezi, hogy ez szép, de vajon jó-e nekem is?

Alkalmas-e az én fájdalmam megszüntetésére is? Annyit biztosan állíthatunk, hogy a módszer számos gerinc-, mozgásszervi és ízületi probléma esetén hatékony.

Elsősorban nyak-, hát- és derékfájdalom, ízületi problémák, porckorongsérv (gerincsérv) esetén ajánlott. De végtagfájdalmak, térd- és bokafájdalom esetén is javasolt.

Valamint: ízületi gyulladás esetén (legyen a csípőjében, vállában) és baleseti sérüléseket követő rehabilitáció támogatására.

Fontos, hogy amikor fájdalma a legintenzívebb, a fájdalom akut szakaszában egyéni elbírálás alá esik, hogy ajánlott-e az Ön számára a McKenzie kezelés.

Így zajlik a McKenzie terápia

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben zajlik a terápia? Eláruljuk.

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson oldalunkon a naptárra és foglalja le az Önnek tetsző szabad időpontot. Előtte ne felejtse el kiválasztani a legördülő menüből a McKenzie terápiával foglalkozó szakemberünket.

• A kezelés első lépése a mechanikus vizsgálat.

A fájdalom előfordulását, kisugárzását feltérképező vizsgálat egyszerre szolgál a pontos diagnózis megállapítására, az Önnek leginkább megfelelő kezelési terv felállítására és később a terápia hatékonyságának felmérésére. Mindenekelőtt gyógytornászunk elbeszélget Önnel aktuális panaszairól, közelebbről is megismeri Önt.

Miután megismerte részletes kórtörténetét és életmódját, arra kéri majd, tegyen meg bizonyos mozdulatokat. Az egyes testhelyzetekben tapasztalható fájdalomból, a mozgásterjedelemből, illetve a fájdalom kisugárzásából gyógytornászunk már pontosan látni fogja, hol van szükség korrekcióra. És főleg, mi lehet az erre megfelelő McKenzie gyakorlatsor.

• Csoportosítás.

A McKenzie terápia „átfogó, csoportba sorsolási diagnosztikus rendszer” amely azt is lehetővé teszi, hogy felismerjük, ha az Ön problémájának megoldására mégsem alkalmas a terápia.

Ebben az esetben számos további mozgásterápia, gyógytorna áll rendelkezésére rendelőnkben, és természetesen konkrét javaslatot kap arra, melyiket válassza.

Bár meglehetősen ritkán, de is előfordul, hogy nem a konzervatív kezelés, a mozgásterápia jelentheti fájdalmára a megoldást. Erről legjobb tudásunk alapján, hitelesen tájékoztatjuk Önt.

• Kezelés a mechanikai vizsgálat eredménye alapján.

Ha meggyőződtünk róla, hogy a McKenzie terápia sikerrel kecsegtet a te derék-, hát- és gerincfájdalma esetében is, akkor az egyéni terápiás tervet követve jöhet maga a kezelés. A terápia részben a gyógytornász által végzett manuális fogásokból, részben pedig speciális ismételt mozgásokból, kitartott pozíciókból áll.

• Otthoni gyakorlatok, jótanácsok és követés.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az otthon is végezhető gyakorlatokat Ön mielőbb elsajátíthassa. Ennek jelentősége, hogy ezáltal saját magát is kezelheti, ha szükséges, illetve a kezelés időtartamát is lerövidítheti. Természetesen ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy magára hagyjuk. Csak olyan gyakorlatokat mutatunk, melyeket otthon is biztonsággal végezhet, és ha szeretné, javulását folyamatosan nyomon követjük. A gyakorlatok mellett elsajátíthatja a helyes testtartás technikáját is.

Ezért bízhat meg a terápia sikerében

A McKenzie módszer nemzetközileg elismert fizioterápiás eljárás, 40 országban alkalmazzák több évtizede sikerrel a gerinc- és a végtagfájdalom vizsgálatára és kezelésére. Tudományos alapokon nyugszik, hatásosságát vizsgálatok is igazolták. A McKenzie terápiát végző gyakorlott gyógytornászaink képzett MDT terapeuták, akik rendelkeznek a szükséges alapdiplomákkal és vizsgákkal.

Milyen eredményre számíthat a McKenzie terápiával?

 

 • Megszabadulhat régóta fennálló derékfájdalmától, lumbágójától.

 

 • Ugyancsak enyhülhet nyak-, váll-, hát-, csípő-, térd- és bokafájdalma.

 

 • Javul a beszűkült mozgástartomány, könnyebb lesz a mozgása.

 

 • Ízületkímélő gyakorlatokat mutatunk, melyekkel megtanulhatja otthon is kezelni a fájdalmadat.

 

 • Elsajátíthatja a helyes testtartást állás, ülés közben.

 

 • Az önkezelés lehetősége erősíti majd testtudatosságodat.

 

 • Hosszú távon megelőzheti az újabb fájdalmak kialakulását.

 

Gerincfájdalma végre enyhül, felszabadultan mozoghat, újra belevetheted magát a munkába, kedvenc hobbijába, időtöltésébe, sportjába.

Miért pont nálunk vegye igénybe a McKenzie terápiát?

Rendelőnkben gyakorlott, profi gyógytornászok segítségével próbálhatja ki a McKenzie terápiát, akik személyre szabott kezelési tervet készítenek Önnek.

Nálunk nemcsak a problémája számít, hanem a nyugalma, a tájékozottsága, az elégedettsége is.

Gyógytornászainktól a személyre szabott terápiás terven felül a mozgásszervi panaszai kezelését kiegészítő életmódbeli tanácsokat is kap. A kezeléseket megnyugtató, harmóniát sugárzó környezetben végezzük, kizárólag egyszer használatos textíliákat, segédeszközöket használunk fel.

Maximális odafigyelésre törekszünk minden téren, hogy Ön minél előbb fájdalom nélkül élhessen!

Jelentkezzen be online, új gyógytornászához 3 kattintással!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kiválasztania egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és online lefoglalni egy időpontot nála!

Ezt követően csak fáradjon el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe a Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljaidat is átbeszélik a gyógytornászával.

Utána pedig elindul a személyre szabott és rendszeres terápia, amely szépen lassan elvezeti Önt egy komfortosabb és élhetőbb élethez!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Egy rendelő, ami nem csak a panaszairól, hanem Önről szól!

2018 októberében a Batthyány tér közelében megnyitottunk 140 m2-es csendes és tágas gyógytorna rendelőnket, ahol 5 képzett gyógytornásszal várjuk Önt. Szakembereink átlagosan 13,8 év tapasztalattal és sokszáz gyógyult beteggel a hátuk mögött, kimondottan a felgyorsult élettel járó mozgásszervi panaszok kezeléseire szakosodtak.

Fáj a dereka, a háta mert kikészíti az ülőmunka? Megerőltette magát sportolás közben, vagy túl van egy műtéten és szeretne gyorsabban gyógyulni? Porckorongsérv, isiász, ízületi kopás fájdalma kínozza?

 

 

Gyógytornászaink az első konzultáción feltérképezik állapotát panaszait, és 100%-ban személyre szabott terápiával segítenek Önnek megszabadulni a fájdalmaitól. Gyógytorna, manuálterápia, Mckenzie terápia, Önnek nem kell válogatnia a kezelések közül mert ezt is Önre szabjuk!

Miért a Gyógytornászom.hu-t válassza?

Azért mert nálunk nem a problémái, hanem Ön van középpontban. A személye, a félelmei, a saját korlátai, céljai. Mindent figyelembe veszünk és empatikus gyógytornászainkkal a gyógyulás folyamata nem csak eredményes de örömteli is lesz. Ráadásul hozzánk online, néhány kattintással is be tud jelentkezni, anélkül, hogy telefonálnia kellene!

Görgessen lejjebb és olvasson a panaszokról, vagy válasszon egy Ön számára szimpatikus gyógytornászt és engedje, hogy segítsünk Önnel újra fájdalommentesen élni!

Nézzük a gyógytornászokat!

Gyógytornászaink az alábbi kezeléseket alkalmazzák

Melyik alkalmas a fájdalmai kezelésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Craniosacralis terápia

Érintésen alapuló gyógymód

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Szabaduljon meg a fájdalmaitól! Jelentkezzen be gyógytornászainkhoz online!
Nézzük az időpontokat!

Válasszon gyógytornászaink közül!

Minden típusú fájdalomra van szakemberünk! Csak válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése, Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk Önt, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom ára, amely magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását: 10.500 Ft. Minden további alkalom a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) 8.700 Ft / alkalom. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
8.700 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
10.500 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.200 Ft
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 41.000 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
7.700 Ft
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 77.000 Ft-os áron

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

8.700 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Jelentkezzen be hozzánk!

Kényelmesen, telefonálás nélkül az alábbi gombra kattintva:

Időpontot foglalok!

vagy a 06-30-50-MUTASD -as telefonszámon!

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.