Hátfájás kezelése gyógytorna segítségével - hátfájdalom elleni torna
Hívás!Bejelentkezés!
 • FÁJ A HÁTA? 10 ALKALOM GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA ÉS MEGSZŰNHET!

  Műtét nélkül és tartósan , akár 10 alkalom gyógytornával gyógyítható a hátfájás, ha a tünetek helyett az okot vesszük célba! Foglaljon időpontot és várakozási idő nélkül fogadjuk!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Manuálterápiával és gyógytornával véglegesen megszabadulhat hátfájdalmától!

Hogyan gyógyítjuk a hátfájást? 1 perces videónkból kiderül!

 

Prezenszki Balázs vagyok, gyógytornász-manuálterapeuta . 11 éve kezelek sikeresen hátproblémás betegeket. A manuálterápiától Önnek is:

Már 5 alkalom után csökkenhetnek hát-, derék-, nyak- és vállfájdalmai

Könnyebb lehet az előrehajlás, hátrafordulás

Lumbágója, isiásza derékfájása javulhat, fájdamai csökkenhetnek

Porckorongsérvének tünetei maradandóan enyhülhetnek

Közérzete javulhat, alvása nyugodtabb lesz

Válasszon hátfájdalom specialistáink közül!

Több szakemberünk is foglalkozik a hátfájdalmak kezelésével. Válassza ki, hogy ki a szimpatikus és foglalja le az első konzultáció időpontját hozzá, ahol a panaszait és a teljes kezelési tervet is részletesen átbeszélik!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs és állkapocs gyógytorna.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése,  Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése,  Gerincferdülés kezelése, Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Nagy Dominika

Recepciós

Dominika a recepciósunk, aki maga is egészségügyi végzettségű. Ő az, aki a bejövő hívásokat kezeli, illetve ha ellátogat rendelőnkbe, akkor vele fog találkozni elsőként.

Mit tehet Ön, ha fáj a háta?

1. Tüneti kezelések

Próbálkozhat fájdalomcsillapító gyógyszerekkel, csontkovácsolással, szteroid injekcióval, amelyek egy időre ugyan elnyomhatják hátfájdalmát / megszüntetik a gyulladást, de mivel a hátfájás kiváltó okát egyik sem veszi célba csak a tüneteket, a fájdalom visszatérhet.

2. Műtét:

Ha gerincsérve olyan súlyos, hogy műteni kell, akkor ezzel egy hosszabb időre elhalasztja a hátfájdalmait, de a sérv kialakulásának oka megfelelő rehabilitáció hiányában fokozatosan ismét sérvet okozhat majd és a fájdalom újra elkezdődik.

3. Gyógyítás:

És kezelésbe veheti rögtön az okot is, azaz a hátfájdalma / sérve mögött álló megváltozott és berögzült helytelen testtartását, munkapozícióját. Célzott gyógytornával újra megtaníthatja testét a helyes tartásra, így mélyizmai megerősödnek, a hátfájdalom és gerincsérv tünetei pedig ennek következtében maradandóan megszünhetnek.

De mi az oka a hátfájásnak?

A háta / gerince reggeltől estig dolgozik, azzal, hogy tartja a felsőtestének súlyát. A hátfájás ma már 10-ből 7 embert érint és a kirívó eseteken kívül (belső szervi problémák) nagyrészt gerincproblémára utal. A hát és gerincfájdalmak okának megértéséhez vegyünk szemügyre közelebbről a gerincoszlopot:

A törzsünk vázát alkotó, szelvényezett felépítésű gerinc meglehetősen bonyolult statikai rendszer, amely a következő részekből áll:

 • A csigolyatestek jelentik a felépítmény alapját, a gerinc vázának csontos támasztékát
 • A porckorongok biztosítják a köztük lévő összeköttetést, rugalmasságot és a rezgéscsillapítást. (Ezek egy rostos külső gyűrűből és egy belső, kocsonyás magból állnak.)
 • A kisízületek is jelentős szerepet töltenek be a mozgékonyság biztosításában
 • A szalagok adják a rugalmas stabilitást,
 • A hát / gerinc környéki izmok a mozgatásról gondoskodnak.
 • A gerincvelő pedig csigolyák nyúlványai- hátsó ívei- által képzett csatornában található, és ez tartalmazza a gerincvelői idegeket, amelyek a test rengeteg funkciójához szállítanak információt

Bármelyik alkotóelem sérülése, degenerációja, csökkent működése, szerkezeti megváltozása előbb-utóbb óhatatlanul hátfájdalomhoz-gerincfájdalomhoz- vezet, amely így egyaránt lehet ízület-, porckorong-, ideg- vagy izomeredetű is.

 

De mitől sérülhetnek a gerinc alkotóelemei, azaz miért fáj a hátam?

Leegyszerűsítve azt lehet mondani, hogy a hát, (a belső szervek betegségein kívül), 2 okból fájhat:

 • vagy egy hirtelen, rossz mozdulat / külső behatás hatására
 • vagy hosszú időn keresztül fennálló egyoldalú / rossz tartás, statikai elváltozás miatt

Konkrétabban pedig a hátfájás oka lehet:

 

 

Ülőmunka

Nem is magával az ülő testhelyzettel van a baj, hanem az extrém módon megnövekedett mennyiségével (egy átlagos személy napi 12 órát tölt ülve) és az irodai székek nem megfelelő ergonómiájának következtében felvett, rendellenes testhelyzettel, görnyedt tartással. Az üléstől az Ön háta meggörbül, a válla előreesik, a nyaka, a válla is megfeszül: ez egyenes út az izomeredetű hátfájáshoz.

Így segít a manuálterápia az ülőmunkát végzőknek

Az állapotfelmérés során, felmérjük a munkával járó pozíciót, annak helyességét, helytelenségét. A munkaállomás helyes beállításának értelmezésével, már sokat tehetünk a probléma megszűnéséért. De sokszor a rögzült tartásból való kimozdítás, és az izmok kezelése szüntetheti meg a panaszokat, ami történhet gyógytornával, manuálterápiás műfogásokkal, masszázzsal.

 

 

Stressz

Vannak, akik úgy vélik, a hátfájdalom valójában a fejből indul ki. Ha a hátfájás korlátozza Önt a szabad mozgásban, emiatt szorongani fog, ami ismét csak fájdalomhoz vezet. Ha eleve hajlamosabb a katasztrofizáló gondolkodásra, akkor a fájdalom még erősödhet is.

Így segít a manuálterápia a stresszen

A napi megnövekedett életritmussal járó feszültség, az antigravitációs izmok nagy részére is áttevődhet. Az ezzel járó izomeredetű problémákra pozitívan hatnak a megfelelő nyújtások, lazítások, melyeket a páciensnek önmagának is meg kell tanulnia, így pontosan akkor tudja és ott alkalmazni amikor szükséges.

 

 

A gerinc környéki izmok rövidülése, görcse

Ha a harmonikus, könnyed mozgásért felelős izmok gyengék, megrövidültek, feszült, görcsös állapotban vannak, már nem jelentenek kellő támaszt a gerincének, ami korlátozza a mozgását, és főként, tartós fájdalmat is okozhat. 

Így segít a manuálterápia a feszült izmokon

Részletes mozgásvizsgálatot követően feltárjuk a problémás területeket, ahol az izmok nem megfelelően működnek  Ezen izmokat speciális fogásokkal lazítjuk, nyújtjuk, ahol pedig szükséges ott masszázst is alkalmazunk.

 

 

Időskori gerincelváltozások

A korral együtt járnak bizonyos degeneratív gerincelváltozások, melyek a mozgás beszűkülésével és hátfájdalommal is járhatnak. Ilyen folyamat, amikor a porcok kollagéntartalmuk csökkenésével veszítenek rugalmasságukból és már nem tudják biztosítani a kellő funkciójukat. Az elváltozások általában porckopás formájában jelentkeznek először, majd ízületi gyulladás is kialakulhat. A hölgyek esetében kockázati tényező, hogy a csontritkulás csökkenti csigolyák mésztartalmát, így akár a csigolyák zárólemezei is beroppanhatnak. 

Így segít a manuálterápia az időseknek

 A mobilitás fenntartása rendkívül fontos a degeneratív eltéréseknél. Rendszeresen ismételt gyakorlatok, mozgásterjedelmet fokozó fogások segítségével, a kopott ízületi felszínek kenése biztosított, a rugalmatlan alkotóelemek rugalmassága pedig fokozódhat. 

 

 

Hirtelen mozdulatok, váratlan erőhatások

A guggolás nélkül végzett emelés például sokszor vezet az egész hátat érintő fájdalomhoz. Bár a lumbágó elsősorban az alsó deréktáj fájdalmával jár, kisugározhat az egész hátba, ahogyan a gerincvelőből kilépő idegszálakra ható nyíróerő hatására kialakuló idegbecsípődés is ilyen hirtelen mozdulat eredménye.

Így segít a manuálterápia hirtelen sérüléseken

Ha a hirtelen mozdulat lokálisan statikai problémát okoz, ebből adódó fájdalmakon feszüléseken segíthet a manuálterápia, azonban sokszor izomsérülések is kísérik ezeket a mozdulatokat, melyeknek gyógyulásához a gyógytornán kívül kellő idő is szükséges.

 

 

Porckorongsérv, gerincsérv

A háti szakaszon ritkán, de előfordul a porcok belső, kocsonyás magjának kitüremkedésével járó porckopás /rostosporc sérülés, mely azért jár nagy fájdalommal (főként a gerinc vonalában), mert a gerincvelőből kilépő érzőidegek sokszor nyomás alá kerülnek. 

Így segít a manuálterápia a porckorongsérven

A gerinc alkati adottságain nagyot változtatni nem lehet(pl, túl egyenes, vagy túl görbe háti gerinc), ám ezen esetekben is hasznos és kívánatos a megfelelő izmok erősítése, egy jobb tartás kialakításának, és a merev gerincszakaszok mobilitásának fokozása érdekében.

 

Kiderítjük, hogy milyen ok áll hátfájdalma mögött és a tünetek helyett az okot kezeljük gyógytornával!

1 órás állapotfelmérésünk alkalmával pontosan megvizsgáljuk, hogy milyen mozgászervi okok és milyen életvitelbeli szokások állnak hátfájdalma mögött. Átbeszéljük a panaszait, megvizsgáljuk a mozgásait, és átnézzük az orvosi diagnózisait is, hogy pontosan úgy kezelhessük a hátfájást érintő gerincterületeket, hogy a természetes egyensúly helyreálljon.

Bejelentkezem állapotfelmérésre!

 

Az emberi testben minden mindennel öszefügg.

Az esetek 90%-ban azért fáj a hátunk, mert a gerincünk nem rendeltetésszerűen működik, nem úgy működik ahogy működnie kell.

Mert meghúzódott, mert a rossz tartás miatt az izmok helyett az ízületek veszik át a terhelést, a lényeg, hogy a természetes működés felborult, a gerinc statikája megváltozott.

 

Erre pedig a leghatékonyabb és legtermészetesebb kezelés a gyógytorna és a manuálterápia:

 • Természetes, mert a mozgást veszi alapul, amely létezésünk alap eleme
 • És hatékony, mert nem a tünetet (fájdalom), hanem a kiváltó okot (statika felborulása) célozza meg, azzal hogy helyreállítja a gerinc helyes és természetes működését.

 

Már 10 alkalom gyógytorna képes arra, hogy a testet újra megtanítsa a helyes tartásra, ezáltal a hátfájdalom maradandóan enyhülhet vagy teljesen meg is szűnhet!

 

Manuálterápia – A hatékony és maradandó gyógymód a hátfájásra!

 

A manuálterápia a gyógytorna egy speciális szakterülete, amelynek különlegessége, hogy a terapeuta kézzel végzett műfogásokkal kezeli a gerinc- és végtagízületek, és szövetek sérüléseit, kopásos, elváltozásait.

A manuálterápia nem csak kezelés, hanem első alkalommal egy nagyon komoly vizsgálat is, amely 1 óra alatt mozgástesztekkel és a panaszok átbeszélésével teljesen feltérképezi a hátfájdalom pontos okát.

Erre a vizsgálatra alapozva alakítja ki a manuálterapeuta azt a személyre szabott kezelési tervet, amelyet a második alkalomtól rendszeresen alkalmazva, a fájdalom okát tudjuk maradandóan gyógyítani, így a tüneti kezelésekkel ellentétben a manuálterápia hatása maradandó lehet.

 

/A manuálterápia nem összekeverendő a csontkovácsolással. Manuálterápiát csak ilyen irányú diplomával, komoly anatómiai ismeretekkel, gyógytornász és orvos végezhet!/

 

A hátfájás oka jellemzően a helytelen tartás és az ülőéletmód, ezért a manuálterápiát gyógytornával kiegészítve rendszeresen (hetente, kéthetente) végezve a tünetek már akár 5 alkalom után is enyhülhetnek, a teljes gyógyulás pedig akár 10-15 alkalommal elérhető.

 

 

11 éve gyógyítok hátfájásos panaszokat manuálterápiával,és gyógytornával. Erősségemnek tartom, hogy 100%-ban a páciensemre figyelek, azért hogy a terápia tartható legyen, illetve hogy azt Ön is össze tudja hangolni a mindennapjaival, a sporttal, a munkájával.

A hátfájás bár korunk betegsége, de egyáltalán nem kell beletörődnie és elfogadnia azt, mint az élet természetes velejárója mert nem az. Célzott manuálterápiával jelentős eredmények érhetőek el a hátfájáson, ami egy sokkal élhetőbb és kiegyensúlyozottabb életminőséget biztosít Önnek.

Ha eldöntötte, hogy tenne gyógyulásáért, akkor csak kattintson a zöld gombra, válasszon ki egy Ön számára is szimpatikus időpontot az online naptáramból és kezdjünk el együtt dolgozni a hátfájásmentes életén! – Prezenszki Balázs – Gyógytornász / manuálterapeuta

Lássuk az időpontokat!

A célzott, személyre szabott és az okokat kezelő gyógytornával így akár 15 alkalom után megszabadulhat hátfájásától, úgy hogy ehhez semmilyen műtétet, gyógyszert vagy külső beavatkozást nem kell igénybe vennie.
Időpontot foglalok!

Miért választanak minket hátfájós betegeink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

9.500 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Betegeink ezeket mondták rólunk:

“Az elején ódzkodtam a gyógytornától, de szerencsére hamar elmúlt minden félelmem mert Judit nagyon figyel arra, hogy csak addig menjünk el, ami még nem okoz fájdalmat."
Pál ZoltánBudapest
“Mercédesz nagyon kedves és türelmes, nagyon örülök, hogy rátok találtam. Már mindent kipróbáltam a hátfájásra, és nem gondoltam volna, hogy a gyógytorna lesz, az ami a legjobban segít."
Urbányi KláraFót
“A google keresőben találtam meg az oldalukat és szimpatikus volt, amit a weboldalon írtak magukról. Az ülőmunka miatt fáj a derekam, a körzeti orvos mauálterápiát írt fel. Balázshoz járok és meg vagyok elégedve. Ajánlom őket.”
Bálint TamásBudaörs

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását. Minden további alkalom, már maga a kezelés és ez a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) egységes árú. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
9.500 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
11.600 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.900 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 44.500 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
8.400 Ft / alkalom
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 84.000 Ft-os áron
Állkapocs kezelés
5.800 Ft
 • / alkalom (30 perc)
 • Speciális gyógytorna
 • Állkapocsízületi panaszokra

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.

 

Foglaljon időpontot állapotfelmérésre!

és érjen el végre tartós javulást hátfájdalmán!
Prezenszki Balázs – Manuálterapeuta / gyógytornász

 • Online naptárunkban 3 kattintással bejelentkezhet állapotfelmérésre!
 • Foglaljon egy Ön számára megfelelő időpontot,és jöjjön várakozás nélkül!
 • Ha kényelmesebb Önnek, akkor hívhat is minket! 06-30-50-MUTASD
 • Az első alkalommal, az állapotfelmérésen felmérjük panaszait, rámutatunk hátfájása okára, és egyéni kezelési tervet alakítunk ki Önnek!
 • A rendszeres gyógytornának köszönhetően hétről hétre enyhülhet hátfájása.
 • 10 alkalom pedig elegendő lehet a teljes gyógyuláshoz.

Időpontot foglalok!