Sérülések és műtétek utáni rehabiitációs gyógytorna
Hívás!Bejelentkezés!
 • SÉRÜLÉS VAGY MŰTÉT UTÁN VAN? A KÖVETKEZŐ LÉPÉS A REHABILITÁCIÓS GYÓGYTORNA.

  Sérülések, műtétek után a gyógytornával gyorsabban és komplikáció mentesebben gyógyul meg! Foglaljon időpontot gyógytornászainkhoz online!
  Hívjon: 06-30-50-50-50-3

Ezért válasszon minket!

 • Állapotfelmérésünk részletes, így megmondjuk, hogy miért vannak a fájdalmai
 • A tünetek helyett az okot gyógyítjuk, így a fájdalmak nem jönnek vissza
 • Figyelembe vesszük határait, így velünk a gyógytorna nem kellemetlen.
 • 8 féle kezelést kombinálunk!
 • Fejenként átlagosan 13 év tapasztalatunk van
 • Sportsérülés és műtét után is segítünk!
 • Várakozás nélkül tudjuk Önt fogadni
 • Több mint 1000 gyógyult esetünk van
 • Műtét és külső beavatkozás nélkül gyógyítunk
 • Korrekt áron, (7.900 Ft / óra) dolgozunk
 • Központi helyen a Batthyány térnél vagyunk

Ismerje meg a rehabilitációs gyógytornát!

A rehabilitációs gyógytorna a sportsérülések és a különböző ortopédiai műtétek utáni zavartalan gyógyulást, valamint az esetleges komplikációk és funkciócsökkenések elkerülését teszi lehetővé.

Támogatja a sérült ínszalagok, ízületek, izmok vagy csontok normál működését, segítségével enyhülhet a sérülés, műtét után visszamaradt fájdalom, könnyebben megerősödik a sérült, ideiglenesen tétlenségre ítélt izomzat.

 

Milyen esetekben ajánlott erősen a rehabilitációs gyógytorna?

Bármilyen sérülés, vagy műtét után, alapesetben az orvos a gyógytornát írja fel a gyógyuláshoz, tehát ilyen értelemben a gyógytorna megkerülhetetlen. A legtipikusabb esetek, ahol a rehabilitációs gyógytorna rengeteget segít:

 

 • Sportsérülések (boka, váll, derék, térd, könyök, kéz)
 • Izomszakadás, rándulás, ficam
 • Vállsérülés, rotátor köpeny sérülések
 • boka- és lábfej szalag szakadás, ficam, rándulás
 • Kéz, ujj, láb, kartörés után
 • Könyöksérülések után
 • Könyökműtét után
 • Csigolyatörés után
 • Csípőprotézis műtét előtt / után
 • Térdműtét után
 • Gerincműtét / sérvműtét után
 • Nyaki gerincműtét után
 • Kéz / csukló műtét után
 • Meniszkusz / alagút szindróma műtét után
 • Isiász / lumbágó műtét után

Azt is jól tudjuk, hogy sportsérülések egyáltalán nem csak a profi sportolók körében történnek.

Bármilyen hobbisport (futás, kerékpározás, fitnesz, edzőtermi edzés) vagy más, rendszeresen végzett mozgásforma során előfordulhat egy-egy váratlan sérülés. Egy statisztika szerint a sportsérülések 95%-a úgynevezett lágyrész sérülés, tehát nem a csontot éri.

A sérülést kiváltó ok sokféle lehet: külső erőhatás, hirtelen mozdulat, túlterhelés, nem megfelelő bemelegítés. Van, ami ezek közül kivédhető, megelőzhető, és van, ami kevésbé.

 

 

A sportsérüléseknek két fő csoportját szokás megkülönböztetni:

 

 • Az akut sportsérüléseket egy masszív, egyszeri külső erőhatás okozza. A rándulás során az érintett csonthoz tartozó ízületi a tok és a szalag megnyúlik, de az ínszalag még nem szakad el. A ficamnál az ízületi tok már komolyabban sérül, az ízületi fejet tartó ínszalagok részlegesen vagy teljesen elszakadnak. A csonttörésnél egy vagy szerencsétlenebb esetben több csont törik el.

 

 • Az úgynevezett fáradásos sportsérüléseknek már a nevük is árulkodó, olyan sérüléseket takarnak, melyeket a túlterheléssel lehet összefüggésbe hozni. Míg az akut sérüléseket egy nagyobb külső erőhatás okozza, a fáradásos sérülések kialakulásához az is hozzájárul, ha Ön nem fordít kellő figyelmet arra, hogy az aktuális edzettségi állapotának megfelelő intenzitású mozgásformát válasszon. A túlterhelés, különösen, ha folyamatosan fennáll, sérülésveszélyt jelent, ráadásul izom-, ízület-, vagy íngyulladások alakulhatnak ki.

 

A túlterheléstől könnyen létrejöhet például a sarok és a hátsó lábszárizmok összeköttetésért felelős Achilles-ín gyulladása, mely a boka jelentős fájdalmával járhat.

Hasonlóan gyakori probléma, amikor az ízületekhez tartozó, folyadékkal teli tömlők gyulladnak be a túlterhelés hatására, ez szintén az érintett ízület fájdalmához vezet.

Nem ritka az izmok különböző típusú sérülése sem: húzódás, görcs vagy szakadás.

Az, hogy Ön elkezdheti-e közvetlenül sérülések, műtétek után a sportrehabilitációt, az nagyban függ a sérülés típusától is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a műtétek után minél hamarabb ajánlott a gyógytorna, a sportrehabilitáció.

 

Így zajlik a rehabilitációs gyógytorna

Mire számíthat, ha bejelentkezik hozzánk? Milyen lépésekben történik a rehabilitáció?

 

• Bejelentkezés, időpontkérés.

Nemcsak telefonon, hanem online is könnyen bejelentkezhet hozzánk, csak kattintson  ide és kérjen visszahívást tőlünk, vagy jelentkezzen be online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül szintén ezen az oldalunkon.

 

• A sportrehabilitáció első lépése az állapotfelmérés.

Az első konzultáción kerül sor az állapotfelmérésre, melynek során felmérjük az Ön aktuális állapotát, feltérképezzük a sérüléssel / műtéttel összefüggő kórtörténetet és főleg, közelebbről is megismerjük Önt.

Az információk birtokában állítjuk össze az egyéni terápiás tervet.

Arra törekszünk, hogy a terv a legteljesebb mértékben Önhöz igazodjon. Hogy az Ön számára ideális tempóban, lassan, de biztosan juthasson el újra a rendszeres sportolásig. Az, hogy hány alkalomra van szükség ehhez, nagyban függ a sérülése súlyosságától és jellegétől.

 

• Következik a rehabilitációs gyógytorna kezelés.

A rehabilitációs gyakorlatok rendkívül sokszínűek lehetnek. Úgy állítjuk össze őket, hogy a legjobban megfeleljenek a konkrét sérülésnek. Olyan átgondolt, komplex edzésprogramot építünk fel, amely fokozatosan, lépésről lépésre erősíti a sérült részeket.

A teljesség igénye nélkül néhány gyakorlat a rehabilitációs gyógytorna eszköztárából:

• az izomerőt javító gyakorlatok
• az egyensúly fejlesztését szolgáló gyakorlatok
• stretching gyakorlatok
• stabilizációs és koordinációs gyakorlatok

 

• Hány alkalom szükséges a gyógyuláshoz?

Ezt nehéz előre megmondani, mert függ az Ön állapotától és a teste gyógyulási ütemétől is, de azt lehet mondani, hogy az első pár hétben érdemes lehet heti 2-3 alkalommal is jönnie, utána már elegendő lehet a heti 1. Nagyon fontos, hogy a látványos javulás ellenére sem szabad idejekorán abbahagyni a kezelést, mert a panaszok visszatérhetnek és a gyógyulás nem lesz teljes!

 

 

Ezért nem érdemes halogatni a rehabilitációt

Bizonyára Önben is felmerül a kérdés, hogy mi lehet annak a következménye, ha egy sérülés / műtét után hagyja “magától gyógyulni” a testét.

A gyógyulás folyamata ilyenkor drasztikusan elhúzódhat, jóval hosszabb ideig tarthat, amíg Ön újra terhelhető lesz, és megnőhet az újabb fáradásos sérülések kialakulásának kockázata. Rosszabb esetben pedig a gyógyulása nem lesz teljes, azaz bizonyos mozgások korlátozottá válnak, nem lesz a “régi” a műtött / sérült része.

 

Jelentkezzen be állapotfelmérésre és ne tegye kockázára gyógyulását!

A fájdalmai már akár néhány napon belül enyhülhetnek! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva visszahívást kérnie tőlünk, vagy online bejelentkeznie hozzánk egy Ön által választott időpontban!

Ezt követően csak jöjjön el kényelmes, tágas és csendes rendelőnkbe a Batthyány térhez közel, és az első konzultáción, a panaszait, lehetőségeit és céljait is átbeszélik a gyógytornászával.

Parkoló helyet bőven talál a rendelőnk környékén és bankkártyával is tud fizetni nálunk!

Nézzük a gyógytornászokat! >>

Gyógytornászaink az alábbi kezeléseket alkalmazzák

Melyik alkalmas a fájdalmai kezelésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

McKenzie terápia

Gerincproblémák, porckorongsérv kezelése

Szegmentális stabilizációs torna

A derékfájdalom terápiája

Senior torna

Speciális torna időseknek

Stretching torna

Ízületi nyújtó-ellazító torna

Gyógytorna

mozgásszervi panaszokra, sportsérülésekre

Manuálterápia

A derék/nyak/hátfájdalom fogás-terápiája

Craniosacralis terápia

Érintésen alapuló gyógymód

Sportrehabilitáció

sportsérüléseket követő kezelés

Így jelentkezhet be hozzánk

Rendelőnkbe könnyen, gyorsan bejelentkezhet és képzett, tapasztalt és kedves gyógytornászaink foglaltságától függően a kezelés hamarosan el is kezdődhet.

1. Időpontfoglalás

>> Ide kattintva << kérjen visszahívást tőlünk, vagy rögtön foglaljon időpontot online!

2. Konzultáció

Az első konzultáción átbeszéljük a panaszait, majd összeállítjuk a személyre szabott kezelési tervét.

3. A kezelés elindul

A terápiája, a megfelelő gyakorisággal és kezelésekkel elindul, egészen a gyógyulásig.

Melyik gyógytornászunk szimpatikus Önnek?

Ismerje meg csapatunk tagjait, szakterületeiket, és első lépésként jelentkezzen be bármelyikükhöz egy 1 órás rehabilitációs állapotfelmérésre!

Ziglerné Szőke Rita

17 év tapasztalat

Szakterületek:  Nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái; porckorongsérv kezelése McKenzie és manuálterápiával, Nyaki gerinc felől induló fejfájás, szédülés csökkentése, Tartáskorrekció, Mozgásszegény életmód következtében kialakult statikai problémák kezelése, Befagyott váll (PHS), Traumatológiai esetek: vállficam, váll-, könyök-, csuklótörések, kézsérülések, alsóvégtagi törések, térd- és bokaízületi szalagsérülések, Csípő- és térdízület degeneratív elváltozásai, Csípő- és térd protézis beültetés utáni rehabilitáció

Rendelési idő

Hétfő, kedd, csüt., pé., délelőtt, szerda: du. Bejelentkezés Ritához!
Jobban megismerné Ritát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Rita bemutatkozójához!

Obermayer-Buda Katinka

7 év tapasztalat

Szakterületek: Sportsérülések-, műtétek rehabilitációja, derék-, hát- és nyakfájdalom , Porckorong előboltosulás vagy -sérv, tartáskorrekció, Prevenció – hobbi vagy versenysportolóknak, egyaránt, Törzsstabilizáció, elkészítés a sportra, Ülő munka panaszainak kezelése

Rendelési idő

Hé, ke, csü: délután, sze, péntek: délelőtt. Bejelentkezés Katinkához!
Jobban megismerné Katinkát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Katinka bemutatkozójához!

Tímár Judit

13 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv, idegfájdalom – Mckenzie terápia, csigolya–, csípő-,térd-, boka-, vállproblémák, műtétek rehabilitációja (pl. csípő- térdprotézis), befagyott váll, isiász, lumbágó, SPA, DISH,  gerincműtét utáni rehabilitáció, nyaki panaszok, porckopás és váll rotátorköpeny sérülések.

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig egész nap. Bejelentkezés Judithoz!
Jobban megismerné Juditot?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Judit bemutatkozójához!

Molnár Georgina

9 év tapasztalat

Szakterületek: nyaki, háti és derék panaszok (pl., isiász, lumbágó, beszűkült gerinc mozgások), Porckorongsérv, Tartás- és egyéb statikai problémák kezelése → tartásjavítás, életmódra vonatkozó tanácsadás, ergonómia, Ortopédiai műtétekre való felkészítés, és az ezt követő rehabilitáció (térdprotézis, csípőprotézis, arthroscopia, keresztszalag műtét,) Ízületek kopásos betegségeinek kezelése, Sportsérülések kezelése, felkészítés a sportba való visszatérésre, Tanácsok az edzőtermi és csoportos edzésekhez.

Rendelési idő

Hé, sze délután, péntek délelőtt. Bejelentkezés Georginához!
Jobban megismerné Georginát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Georgina bemutatkozójához!

Berczi Miklós

7 év tapasztalat

Szakterületek: Gerincsérv – McKenzie terápia, Derékfájás, Lumbágó, isiász, nyakfájás, parkinson kór, achilles fájdalom, talp fájdalom, sarkantyú, teniszkönyök, “futó térd”, műtéti rehabilitáció, gyógymasszázs.

Rendelési idő

Hétfő-kedd-péntek délelőtt, szerda délután. Bejelentkezés Miklóshoz!
Jobban megismerné Miklóst?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Miklós bemutatkozójához!

Markos Mónika

17 év tapasztalat

Szakterületek: Maitland / Mulligan Manuálterápia, Mckenzie torna, nyaki, háti, ágyéki gerinc problémái, porckorongsérv, váll izomszakadás, -törés, -rotátorköpeny, befagyott váll.  A térd, csípő és váll ízületi kopása, protézisek, műtétek és törés, ficam, szalag / izomsérülések,  utáni rehabilitáció.

Rendelési idő

Kedd, csüt délután, szerda délelőtt. Bejelentkezés Mónikához!
Jobban megismerné Mónikát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Mónika bemutatkozójához!

Apáthy Fruzsina

9 év tapasztalat

Szakterületek: Térd- boka sérülések utáni állapotok rehabilitációja, Deréktáji, háti- és nyaki gerinc akut és krónikus panaszai (isiász szindróma, gerincsérv, mozgásbeszűkülés, fájdalom, gerincműtétek utáni rehabilitáció), Műtétek, balesetek utáni rehabilitáció, Tartáskorrekció, életmódbeli tanácsok, Neurológia: Stroke terápiája, Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna.

Rendelési idő

Hétfő, csüt délután, ke,sze,pé délelőtt. Bejelentkezés Fruzsinához!
Jobban megismerné Fruzsinát?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Fruzsina bemutatkozójához!

Kutás Mercédesz

18 év tapasztalat

Szakterületek: Nyak- és vállövi panaszok, sportsérülések rehabilitációja, Mckenzie terápia-gerincsérv, AC-, váll- és könyökficam, törések, váll rotátorköpeny sérülések,  boka ficam, -zúzódás, -rándulás és egyéb alsó végtagi törések.

Rendelési idő

Hétfő egész nap, szerda, péntek délelőtt. Bejelentkezés Mercihez!
Jobban megismerné Mercit?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Merci bemutatkozójához!

Varga Bernadett

4 év tapasztalat

Szakterületek: Manuálterápia, Mckenzie torna, Schroth terápia, Gerincferdülés kezelése, Sceuermann-kór, laposhát , Gerincsérv, derékfájás (lumbágó, isiász) Csigolyadeformitások, tartási rendellenességek, Gerincműtétre való felkészítés és operáció utáni rehabilitáció, Korzettkezelés (hozzászoktatás, leszoktatás), Szájzár, szájnyitási korlátozottság kezelése, Állkapocsízületi kattogás, recsegés, ropogás, Fülzúgás, fülcsengés kezelése, Állkapocsízület traumás sérülésének kezelése, Senior torna

Rendelési idő

Kedd, szerda, péntek délután. Bejelentkezés Bernadetthez!
Jobban megismerné Bernadettet?
Nézze meg bemutatkozó oldalát!

Tovább Bernadett bemutatkozójához!

Egy igazán otthonos rendelőben várjuk, a Batthyány térnél!

A Vitéz utca 9-ben vagyunk, a Batthyány térnél. Egy újépítésű ház 4. emeletén, távol a város zajától, világos, tágas, és nyugodt helyen várjuk Önt, hogy a gyógyulása, egyben kikapcsolódás is legyen!

Fényes és tágas rendelő

Márkás, minőségi eszközök

Higiénikus környezet

Igényes mosdó

135 m2 – 3 külön helyiség

Ilyen árakon dolgozunk

Az első alkalom ára, amely magában foglalja az állapotfelmérést + a személyre szabott terápiás terv összeállítását: 10.500 Ft. Minden további alkalom a kezelés típusától függetlenül (Manuálterápia, McKenzie, gyógytorna, stb…) 8.700 Ft / alkalom. Bérletben pedig még kedvezőbb.
Rendelőnkben a bankkártyás és SZÉP kártyás fizetés is elérhető!

Egyéni gyógytorna
8.700 Ft
 • / alkalom (50-60 perc)
 • A második alkalomtól
 • Bármilyen kezelésre
Első találkozó: állapotfelmérés
10.500 Ft
 • A fájdalom okának feltárása
 • Terápiás terv kialakítása
 • Girl in a jacket
Időpontot foglalok!
5 alkalmas bérlet
8.200 Ft
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 41.000 Ft-os áron.
10 alkalmas bérlet
7.700 Ft
 • / alkalom
 • Az állapotfelmérés után
 • 77.000 Ft-os áron

Miért választanak minket pácienseink?

Az okot gyógyítjuk

A tünetek helyett, mi gerincfájdalma okát keressük meg és kezeljük, ezért a gyógytornától tartós eredményre számíthat

Nálunk nincsen várakozási idő

Néhány napon belül tudjuk fogadni, nem kell heteket várakoznia mint más rendelőkben.

Óriási tapasztalatunk van

Gyógytornászaink fiatal, kedves és elkötelezett szakemberek, akik már 7-15 éve foglalkoznak mozgásszervi elváltozások helyreállításával.

1000 kezelésen is túl

Gyógytornászaink összesen már több mint 1.000 alkalommal kezeltek eredményesen derékfájós eseteket.

Műtét nélkül gyógyítunk

Mozgásszervi eredetű porckorongsérvet, isiászt és lumbágót is eredményesen és műtét nélkül tudunk gyógyítani.

Fájdalom nélkül

Az általunk alkalmazott természetes gyógytorna kezelések még a legextrémebb esetben sem fájdalmasabbak mint egy erősebb masszázs.

Korrekt áron dolgozunk

8.700 Ft / óra kezelési árunk megfizethető, így mindenki számára elérhető a gyógyulás.

Központi helyen vagyunk

Tágas rendelőnk jól megközelíthető helyen a Batthyány téren, csendes és nyugodt környezetben található

Számunkra ez szolgálat

Empatikusan és 100% odafigyeléssel dolgozunk és a központban a tünetek helyett teljes egészében az ember, azaz Ön áll.

Tudjuk a határainkat

Nem lépjük át a kompetenciánkat, nem ígérgetünk felelőtlen eredményeket és azt is azonnal megmondjuk, ha az Ön esetében egy orvos tud inkább segíteni.

Jelentkezzen be hozzánk!

Kényelmesen, telefonálás nélkül az alábbi gombra kattintva:

Időpontot foglalok!

vagy a 06-30-50-50-50-3- -as telefonszámon!

“Nekem való?” GARANCIA! – Ha nem tudunk segíteni nem kell fizetnie!

Vállaljuk, hogy amennyiben az első állapotfelmérésen nem elégedett, mert nem azt kapta tőlünk amire számított, nem kell kifizetnie az állapotfelmérés 10.500 Ft-os árát! Sőt, ha a panasza olyan jellegű amire a gyógytorna / manuálterápia nem tud megoldást nyújtani, akkor is ingyenes volt az állapotfelmérésünk az Ön számára. És természetesen a legjobb tudásunk szerint ajánlunk Önnek olyan egészségügyi szakembert, akihez szerintünk érdemes lehet fordulnia.